- 5 Haziran 2015
- 255
- 53
- 28
- Konu Sahibi bayankapriss
Arkadaslar konu yanlis yerde mi bilmiyorum ama nisanlimla 7. yilimiz aralikta gectigimiz eylulde nisanlandik tabi ocakta da dogum gunu var mi farkli hediye oneriniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgililer gununu kutlamiyorz nisanlilik yildonumude zaten sacma tanisma yildonumu diye bisey yok bizdeBence artık yıldönümü kutlamayı bırakın
Îki doğum günü, tanışma yıldönümü, sevgililik yıldönümü, nişan yıldönümü, evlilik yıldönümü, sevgililer günü, anneler günü, babalar günü vs vs artar bu böyle
Sevgililer gununu kutlamiyorz nisanlilik yildonumude zaten sacma tanisma yildonumu diye bisey yok bizde
Konuyu yanlis anladiniz sanirim kutlayim mi yazmadim sadece hediye onerisi istedim kutlayip kutlamama konusu size kalsin siz kutlamayin o haldeOnlar genelleme
Yani özetle bu tarz kutlamalar tüketim toplumunun yarattıkları hiçbirine gerek yok
Arkadaslar konu yanlis yerde mi bilmiyorum ama nisanlimla 7. yilimiz aralikta gectigimiz eylulde nisanlandik tabi ocakta da dogum gunu var mi farkli hediye oneriniz
Güzelmiş :)Eşimle evlilik yıldönümü sevgililer günü kutlamıyoruz şöyle ki ilk tanıstığımız gün doğum günümden 20 gün sonra yıl dönümümüzden 5 gün sonrada eşimin doğum günü biz tanısma yıldönümümüzü özel kılıp doğm günümüzüde o günde kutlamıs oluyoruz , en son güzel bir kitap aldım kitap kapağı felan bildiğimiz kitap ama ici bostu resimlerimizle doldurup güzrl güzel ona bende ki onu anlattım zaten 7 yılda sende benim gibi tükenmişsindir artık yapacak birşey malesef kalmıyor canım ben en son böyle manevi bir sey yaptım 226 sayfaydı bir kaç saatte bir solukta okudunice yıllarınızaaa
![]()