'7 yaştaki kızı erkek hoca okutamaz'

bazılarına göre din sadece kadınlar için var.dindeki yasaklar sadece kadınlara geçerli.ne diyelim Allah büyüktür.
çocuklara hallenen din adamları(!) olduğu müddetçe hep kadınlar suçlu olmaya devam edecek.

Öfff, cidden bu millet daraldı artık böyle kanaat önderlerinden.
Günümüz şartlarında birçok şeye mecburuz, o zaman isteyen buyursun Mars'ta yeni bir hayat kursun kendine. İstediği kurallara göre yaşar.

Yahu herkes mi ırz düşmanı? Herkes mi namus yoksunu?
Yapmayın Allah aşkına.
7 yaşındaki kız çocuğunu erkek öğretmenlere teslim etmek sakıncalıysa, öğretmen babalarımız ve öğretmen kardeşlerimizin hepsi ırz düşmanı, ahlaksız bu durumda.

Hey Allahım ne günlere gidiyoruz ..

Cübbeli benim için KK dan farklı değil.
Tamam eğitim sistemi berbat, karma olmasın da sizin o kadar yaygın kurslarınızda neden fenni ilimler okutulmuyor anlayamıyorum.
her yerde kadın hoca, doktor, dindar meslek sahipleri arıyorsunuz ama. Eğitimlerinizi meb onaylı sınavlarla geçerli kılın, istediğiniz gibi okul kurs öğrenci vb durumlar için insan yetiştirin.

ben bu tür söylemleri savunanların ve destekleyenlerin hepsinin ırz düşmanı olduğuna inanıyorum .Kişi kendinden bilir işi neticede .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…