'7 yaştaki kızı erkek hoca okutamaz'

kito_

Gülümse ! ne düşündüğünü bilmesinler..
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
3.034
4.655
Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, karma eğitimi hedef aldı, "7 yaşındaki çocuğu nasıl erkeğe teslim ediyorsun. Ben 7 yaşına kadar bile erkeğin okutmasına taraftar değilim" diye yazdı.
Sitene Ekle

Ünlü Vahdet'teki köşesinde "Hiç gavurlar korkmasın" başlığıyla yazdığı yazıda, “Kız-erkek çocuklara Kur’an öğretmek dine yardımdır”. dedikten sonra şöyle yazdı: Tabi ki kız-erkek karışık okulları kastetmiyorum. Medrese üzerine okutulanları kastediyorum. Şeriata uygun hizmet edenler. Onlar Allah’ın dinine nusret olur, yardımı olur. Öbürleri hezimet olur. Kız-erkek karışık buluğa ermiş vaziyette okuyorlar. Bir kız çocuğunu 7 yaşından sonra erkek hoca okutamaz ki. Fıkıhta fetvası yok. 104 kitapta yeri yok yani. 7 yaşındaki çocuğu nasıl erkeğe teslim ediyorsun. Kadın hoca mı yok?! Babası kızını, karısını okutsun. Onlar da onu okutsun. Kızları kızlar okutur yani.

7 YAŞ BİLE FAZLA...

Ben 7 yaşına kadar bile erkeğin okutmasına taraftar değilim. Kadın okutsun yahu. Küçük de olsa kızdır. Kız, kadınla muhatap olur. Alışmasın erkeklerle muhataplığa. Küçükten alışıyor. İslam’ı muhafaza edeceğiz yani.

İŞTE O SÖZLER

Nedir bu rezillik?! Sokaklar dolmuş, taşmış kız, erkek karışık, karman çorman. Kızların etekleri dizden yukarı. O erkekler yeni ergenliğe girmiş. O ona bakacak, o ona bakacak. Allah’ın dini bu mudur?! Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)in yolu bu mudur?! Hicretler bunun için mi yapıldı?!

Çanakkale’de 300 bine yakın insan bunun için mi can verdi?! Kur’an için, din için, vatan için ama bu vatanda İslam yaşansın diye canlarını verdiler. Şu anda geldiğimiz durum çorba yani. Hiç Kur’an ile sünnet ile alakası yok hiç.

Türkiye’de İslamiyet ilerliyormuş da, Müslümanlık artıyormuş da, gâvurlar falan korkuyormuş! Hiç korkmasın gavurlar. Böyle Müslümanlık mı olur? Böyle İslam mı olur? Sabah namazında camiler bomboş. Hiç korkmayın. Gavurlar ne zaman korksun? Camiler Cuma namazında dolduğu gibi sabah namazında dolduğu zaman gavurlar korksun.

'NEREDEN YETİŞMİŞ BU KADAR KOMÜNİST, ATEİST'

Türkiye’de baksanıza şu hareketlere. Nerden yetişmiş bu kadar komünist yahu? Nerden yetişmiş bu kadar dinsiz, ateist? Adam “Cenaze namazımı kılmayın. Camiye götürmeyin cenazemi. Bana dua etmeyin” diyor. Memlekette böyle adamlar yetişmişler. Yol bulmuşlar, yön bulmuşlar. Diziler yapmışlar, filmler de oynamışlar. Neler etmişler neler… Milletin gözüne de, gönlüne de girmişler. Bizim millet de sevmiş.

http://www.milliyet.com.tr/-7-yastaki-kizi-erkek-hoca-gundem-2135084/

İnsanın zihni neyse fikri odur.

Demek ki kendilerine 7 yaşında kız emanet etsen namusuna göz dikecekler.

O değil de bu nerede geçiyor, ayet hadis ver de senin kirli düşüncen mi, Allah'ın emri mi bilelim...

Oku, oku, oku kadınım oku ki cehaletle savaşabil...

Ayrıca ölen adamın arkasından yalan yanlış konuştun, günahını aldın, eyvah ki eyvah hocaaaa, yaktın cennetini... Nerde Peygamber Efendimiz nerde siz...

Son düzenleme:
sanırım levent kırca dan bahsediyor

bende hocaya şunu sormak isterim bizim dinimiz hoşgörü dini ve islamda zorluk yoktur denen bir din

insanların ibadetleri kul ve Allah arasındadır.insanın inancını ancak Allah bilir ve o hükmü Alllah verir.hesabı da Allaha verilir kula değil..

öyle değil mi ?cübbeli hocaaa

ayrıca bizlerde 7 yaşında okula gittik benim öğretmenim erkekti.erkekte olabilir bunun altında neden kötü şeyler düşünülür neden kötüye yorulur.
illa farklı şeyler demek ne kadar yersiz hocam bu ayrım nedir?neden dini farklı göstermek istiyorsunuz?

neden kızları okula göndermemk için bu uğraş?

of cübbeli hoca, baydın artık medyatik olcam diye
fikir-zikir diyorum.

Bir defada erkeklere mesaj verse keşke.
Kadına,çocuğa el kalmaz,çalmayın ,hainlik yapmayın ,adam olun demezler.
Kendilerine nefislerine güven yokki 7 yaşında kız çocuğunu farklı düşünüyor.Adamların kafa ne ki kızına karısına eğitim verecek.Evdeki eğitimle tıp okumuş olurlar,tedavi de ederler.

birde böyle konuşup hasta oldularmı koşa koşa hastaneye giderler.
Gavur dedikleri kadınların icadı ilaçları içerler,bütün tıbbi aletleri kullanırlar.Ellerinde kadınların katkısı olduğu teknolojileri kullanırlar.Amaaa müslümansan otur yerine.Onlar yepsın sen ye.
Allah'ın ilk emri oku.Kadın sen oku,erkek sen oku dememiş.
Kullarım oku demiş, anlayana.

Ne alakadır ya bu !
Benim Kp imam ve kız çocuklarınıda okutuyor.
İnsanın fıkrı neyse zıkrıde odur.:KK62:

ilber-ortayli-20.jpg

Ne yer ne içer , ne okur bu hocalar çok merak ediyorum.
Beyinleri, kalpleri nasıl bu kadar kararıyor.

"7 yaşındaki çocuğu nasıl erkeğe teslim ediyorsun. Ben 7 yaşına kadar bile erkeğin okutmasına taraftar değilim" diye yazdı.

bir şey sorucam bu adama bir iki laf söylesem ban yer miyim?

işte bu cümleler hep fikrin neyse zikrin de o dur ürünü.

Ne alakadır ya bu !
Benim Kp imam ve kız çocuklarınıda okutuyor.
İnsanın fıkrı neyse zıkrıde odur.:KK62:
ben 7-8 yaşlarımda camiye gidiyordum kuran öğrenmeye, cami hocası çok istekliydi öğretmeye hatta gitmediğimiz gün kapıya gelirdi, ertesi günde ceza verirdi. hakkını helal etsin emeği çoktur. yani önceden böyle şeyler yoktu, bu cübbeli neden bu kadar saçmalıyor?

ben 7-8 yaşlarımda camiye gidiyordum kuran öğrenmeye, cami hocası çok istekliydi öğretmeye hatta gitmediğimiz gün kapıya gelirdi, ertesi günde ceza verirdi. hakkını helal etsin emeği çoktur. yani önceden böyle şeyler yoktu, bu cübbeli neden bu kadar saçmalıyor?
Saçma sapan konuşarak ilgi çekiyor işte .s Yeterkı bayanlar ve kız çocukları ezilsin . Onun istediği tek sey bu

Neden olacak onlara göre 7 yaşında bebeğe, koca erkekle nikah düşer. Hatta 7 yaşında okumasındansa, gidip 40 yaşında adamla evlenmesini daha münasip görürler.

Pedofilileri bağırlarını basıp, 7 yaşında kızını okutanı kafir görürler...

cubbeliyi normalde severim ama kadin doktorlara gidin diye bas bas bagirirken bu kadin doktorlari zamani da babalarinin mi yetistirdigini dusunuyordu acaba?

X