Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 7 yaşındaki kızımın saç dipleri yardım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bencede buyumesini beklemeyin. Arkadaşları bitli diye dalga geçer bi sure sonra

Dun zaten arkadsi senin kafanda beyaz beyaz birşeyler var demiş çok duygusaldır boyle bisey deseler çok kirilir ..o yüzden hemen araştırmaya geçtim

Doktor sana ne yapmani önerdi peki
Verdiği ilaçları ve şampuanı kulllanınca geçer dedi Geçti ama çıkmayan kısımlarda çıktı bu sefer Çok sinir bozucu bişey Kızının saçları gür mü Bu arada şampuanın adı prominoxsin

Siz ne kullanıyorsunuz acaba panten mi agir geldi diye düşündüm

Evet gür ve çok ince saclari uzundu kestirdim olmadan diye ama Lisa olunca yine cikti sampuani bi arastirayim bakim

Kiziminkide alerjik olabilir... Çok hassas cunku

Siz ne kullanıyorsunuz acaba panten mi agir geldi diye düşündüm
Ben Gliss kullanıyorum Schwarzkopf'un. Şampuanın da etkisi vardır tabii. Bu kişiden kişiye göre değişir. Aynı sıkıntıda olan başka bir arkadaşım da sarımsaklı bir şampuan kullanıyor. Eczaneden alıyormuş. İsmini bilmiyorum. İyi geldiğini söylüyor.

Dediğim gibi, benim eskisi kadar fazla değil. Kabuklar oluşuyordu hatta benim saç diplerimde. Büyüdükçe azaldı iyice.

Evet gür ve çok ince saclari uzundu kestirdim olmadan diye ama Lisa oluBuda yine cikti sampuani bi arastirayim bakim
Benim kızımında öyle saçları çok gür ve uzun sürekli topluyoruz Yazın terliyorlar haliyle saç dipleri nemli kalabiliyor buda bir sebep olabilir

Doktora gidin ama öncelikle şampuanını değiştirin bence yanlış hatırlamıyorsam Pantane benimde saç diplerime çok iyi gelmiyor. Dalin mi denesiniz acaba?

Bebekken dalin kullaniyodum hep 2 yasina kadar yine oluyodu

karaciğerinde sorunu var kızının birde bagışıklık sistemi güçlü değil onların çaresine bakın bence. dışardan geçici çözümler aramak yerine içten bir temızlık şart.

Benim kızımında öyle saçları çok gür ve uzun sürekli topluyoruz Yazın terliyorlar haliyle saç dipleri nemli kalabiliyor buda bir sebep olabilir

Evet kisin daha fazla oluyor devamlı kuruturum yazinda sik sik banyo yaparim ama dediğin gibi nemli oluyor inşaallah bi çözüm bulurum

karaciğerinde sorunu var kızının birde bagışıklık sistemi güçlü değil onların çaresine bakın bence. dışardan geçici çözümler aramak yerine içten bir temızlık şart.

5 ay önce kan testi yaptirdim vitamin e falan bakildi hafif kansizlik var dedi .bi sorun olsaudi cikmazmiydi.ama bagisikligi hic güçlü değil sik hasta olur hiçbirşey yemez ...

5 ay önce kan testi yaptirdim vitamin e falan bakildi hafif kansizlik var dedi .bi sorun olsaudi cikmazmiydi.ama bagisikligi hic güçlü değil sik hasta olur hiçbirşey yemez ...
bol bol siyah üzüm yedir kızına kurumuş şekilde satılıyor bal yedir , enginar yedir geçer kesin. enginar macunu yedir diycem ama içinde çok bitgisel seyler var kızın çok küçükse dokunur belki..ama yemesi lazım zorla bi şekilde kızında sedef yada egzama var.

egzama falan olabilir doktora gidin bence

Ah canim keşke yese enginari corbadina katayim bari olmazsa biliyonmu biz enginarciyiz Esim enginar satar dondurucuda 60 tane enginar var ama kizin agzina sürmez

Hassas demek ki cildi, Doa'nın sülfatsız şampuanları var belki o daha iyi gelir.

Bide onlari atastirayim ..ya o sapsari saclari tararken o beyazlar gozukunce çok moralin bozuluyo ya inşaallah kurtulurum bundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…