doktora götürün büyük ihtimal egzama döküntüsü
Selisya allah aşkına, büyümesini mi bekleyeceksin geçmesi için gerçekten?Küçükken bizdede olmuş annem söyledi buyuynce geçmiş bisey olmaz takma diyo ...
Selisya allah aşkına, büyümesini mi bekleyeceksin geçmesi için gerçekten?
Cildiye bölümünde muayene, gerekli ilaç-tedavi neyse kurtulacaksınız bitecek gidecek.
Aynı problem benim kızımda da bir yıldır. 4 yaşında kızım.Doktora götürdüm yağ bezeleri iyi çalışmadığı için oluyor dedi cips kola abur cubur çok fazla yemesin dedi.Losyon verdi iyi gelmişti ama bu kez çıkmayan kısımlarda çıkmaya başladı. Prolaksin diye bir şampuan kullanıyoruz doktorun önerdiği. Fakat sorun hala devam ediyor yavrum kıyamam kaşımaktan kanatıyor saç derisini. Bende doktora götürmeden önce hep zeytin yağı ile temizlerdim. Doktor temizlemeye çalışmayın temizledikçe alttan hastalıklı deri gelir dedi. Birde internette araştırdığıma göre alerjik çocuklarda olurmuş bu durum. Ben tekrardan götürücem bakalım doktora ne diyecek bu sefer
Haklisin canım şimdiye kadar bekledim 7 senedir geçmedi ...eczaneye sac uzmanları geliyor onlara gostermistim oda yanlis şampuan kullaniyosun dedi 60 TL şampuan satmaya calisti ..en kisa zamanda goturecem
çok basit bir çözümü var herkeste olan bir şey panik yapmayın kızınızın saçlarına zeytinyağı sürün ve cok ince tarakla tarayın hemen cıkıcaktır onlar
Aynen canım o an temizliyor bir haftaya daha fazlası çıkıyor Doktor bana kesinlikle temizlemeye çalışma dediselisya .!.:Aynisini yaptim canim ama bi sure sonra yeniden oluyo
Aynı problem benim kızımda da bir yıldır. 4 yaşında kızım.Doktora götürdüm yağ bezeleri iyi çalışmadığı için oluyor dedi cips kola abur cubur çok fazla yemesin dedi.Losyon verdi iyi gelmişti ama bu kez çıkmayan kısımlarda çıkmaya başladı. Prolaksin diye bir şampuan kullanıyoruz doktorun önerdiği. Fakat sorun hala devam ediyor yavrum kıyamam kaşımaktan kanatıyor saç derisini. Bende doktora götürmeden önce hep zeytin yağı ile temizlerdim. Doktor temizlemeye çalışmayın temizledikçe alttan hastalıklı deri gelir dedi. Birde internette araştırdığıma göre alerjik çocuklarda olurmuş bu durum. Ben tekrardan götürücem bakalım doktora ne diyecek bu sefer
Aynen canım o an temizliyor bir haftaya daha fazlası çıkıyor Doktor bana kesinlikle temizlemeye çalışma dedi
sebamed kullanın hem sabun hem şampuan olarak
benim kardeşimde vardı saçına normal şampuan sürmüyor özel doktorun verdiği şampuandan kullanıyor normal zamanda geçiyor ama mevsim geçişlerinde yeniden olup geçiyor
Head&shoulders sampuan iyi geliyo. Zaman zaman bende de olur 24 yasindayim.
Doktor damla veriyo iyi geliyo hic doktora goturmediniz mi?
Cok sicak suyla yikamayin, cok sıkı da baglamayin saclarini nefes alsin dipleri.