Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 7 yaşındaki kızımın saç dipleri yardım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Ah canim keşke yese enginari corbadina katayim bari olmazsa biliyonmu biz enginarciyiz Esim enginar satar dondurucuda 60 tane enginar var ama kizin agzina sürmez
enginar bir mucize ya Allah yoklugu gösermesın keske sevdirseydınız bi şekilde ya ama yemeden geçmez ilerde daha beter olmaz ınş. butun saç derisini kaplayanlar var çok kötü bişi erkenden çaresıne bakın ama kesınlıkle bıtgısel şeylerle halledın doktorlar daha beter eder saçma sapan losyonlar verıyorlar o dahada beter eder...

enginar bir mucize ya Allah yoklugu gösermesın keske sevdirseydınız bi şekilde ya ama yemeden geçmez ilerde daha beter olmaz ınş. butun saç derisini kaplayanlar var çok kötü bişi erkenden çaresıne bakın ama kesınlıkle bıtgısel şeylerle halledın doktorlar daha beter eder saçma sapan losyonlar verıyorlar o dahada beter eder...

Bütün sacinda yok sadece on kidmlarda var arkasi temiz... Yemiyo küçükken çok alistirmak istedim ama sevmedi

7 yildir boyleyse neden dr a gitme geregi duymadiniz.

Küçükken kardesimdede oluyordu annem yağ sürüp yikiyodu aynisini yapiyodum bizdede oluyomus küçükken her çocuktaolur dediler bbüyükler ama şimdi okula başlayınca kizimda rahatsız olunca pacalarim tutuştu

7 yaşındaki çocukta konak olmaz.Cildiye doktoruna götür kızını, ya sedef ya egza gibigeldi bana.Karbonat cildi yakar ve gene döküntü yapar.Ayrıca burada yazan tariflerin hiç birini uygulama bitkiler yada kulaktan dolma sampuanlarla olmaz.
İyi bir cildiye doktoru.... Care

7 yaşındaki çocukta konak olmaz.Cildiye doktoruna götür kızını, ya sedef ya egza gibigeldi bana.Karbonat cildi yakar ve gene döküntü yapar.Ayrıca burada yazan tariflerin hiç birini uygulama bitkiler yada kulaktan dolma sampuanlarla olmaz.
İyi bir cildiye doktoru.... Care

En kisa zamanda goturecem inşaallah ..ya çok kotu gorunuyo saclarini iki yandan orunce hep ortaya cikiyo beyazliklar en iyisi daha fazla geç kalmamak

Helal Sertifikalı sabunlar var hic bir katki maddesi olmayan. Sertlesirmi bilmiyorum ama bence mutlaka dene organik zarari olmaz. Gimdes in sitesinde bulabilirsin

İyi aksamlar hanimlar ...

Derdim kizim sac diplerinde boyle beyaz beyaz birşeyler oluyor kepek gibi küçüklüğünden beri ...baba annelerin deyişiyle konak olmuş kafasinda ...tararken orerken saclarinin arasindan belli oluyor rahatsız oluyorum temiz titiz birisiyim yani kirlikten pislikten değil...banyosuna dikkat ederim hep ...ne yaptimsa bunlardan kurtulamadim banyodan önce sacina zeytin yağ ve karbonat sürüp bekleyip tariyorum ama bi sure sonra yeniden oluyor...
Hanimlar ne yapmam lazim bundan kurtulmak için ...
Bu arada kullandigim şampuan pantene
Canım çok gecmis olsun
Terledigi zaman hafif bi kokuda oluyor mu sac derisinde (temiz oldugu halde)

fazla kimyasal iceren sampuanlardan olur, belliki hassas ciltli kiziniz. has hindistan cevizi yagi veya zeytinyagi surup havluyla sarip bi gece oyle uyusun ertesi gun yikayin etki edicektir.

Yok canim koku olmuyor sadece pul pul kabaryilar oluyor kuzariklik falan yok
Egzama olabilir mi acaba
Benim kiziminda kafadinda konak seklindeydi
Kafasini kasiyor surekli
Ama eger hava sicaksa yeni yikanmissa bile
1 gun icinde koku olusuyor
Annem ve esim cocuk mis gibi abartiyosun diyolar ama
Ben anliyorum ya
Temiz tuttugum icin koku olusmuyor
Azicik terlese ust uste bi koku oluyor ayni senin anlattigin gibi birde...
Netten baktim biraz buyuk ihtimalle egzama
Ha benimkinde cok bariz olmadigi icin doktora gidince nevar bunda deyip yolluyor
Senin kizin buyumus ama ihmal etme bi gotur doktora

Egzama olabilir mi acaba
Benim kiziminda kafadinda konak seklindeydi
Kafasini kasiyor surekli
Ama eger hava sicaksa yeni yikanmissa bile
1 gun icinde koku olusuyor
Annem ve esim cocuk mis gibi abartiyosun diyolar ama
Ben anliyorum ya
Temiz tuttugum icin koku olusmuyor
Azicik terlese ust uste bi koku oluyor ayni senin anlattigin gibi birde...
Netten baktim biraz buyuk ihtimalle egzama
Ha benimkinde cok bariz olmadigi icin doktora gidince nevar bunda deyip yolluyor
Senin kizin buyumus ama ihmal etme bi gotur doktora

Yok canim kizimda hic koku olmuyor bende vaktim ama egzama değil sanki

Kaç gündür götürmesine mi kızını doktora daha.Nr bekliyorsun anlamadim.Burada bir doktor bile olsa görmeden teşhis koyamaz

İyi aksamlar hanimlar ...

Derdim kizim sac diplerinde boyle beyaz beyaz birşeyler oluyor kepek gibi küçüklüğünden beri ...baba annelerin deyişiyle konak olmuş kafasinda ...tararken orerken saclarinin arasindan belli oluyor rahatsız oluyorum temiz titiz birisiyim yani kirlikten pislikten değil...banyosuna dikkat ederim hep ...ne yaptimsa bunlardan kurtulamadim banyodan önce sacina zeytin yağ ve karbonat sürüp bekleyip tariyorum ama bi sure sonra yeniden oluyor...
Hanimlar ne yapmam lazim bundan kurtulmak için ...
Bu arada kullandigim şampuan pantene
7 yaşında konak olmaz konak bebekten olur. kızım iki yaşında doktora götürdüm egzama dedi. saç dökülmesi var mı

fazla kimyasal iceren sampuanlardan olur, belliki hassas ciltli kiziniz. has hindistan cevizi yagi veya zeytinyagi surup havluyla sarip bi gece oyle uyusun ertesi gun yikayin etki edicektir.
Merhaba benim kızım 14 yasında yaklaşık 3 yıldır sacında egzama vardı.denemediğimiz ilaç marka doğal yöntem kalmadı.bu sene madam coco da satılan argan yağlı şampuan geçirdi.deneyebilirsiniz

X