• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 7 yasindaki cocugumda kalp bolgesinde agri

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Anksiyeteli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2022
2.300
1.783
53
39
Cocugum 7 yasinda ve 1 aydir bahsediyor.Gun icinde bir anda ani agridan batma hissinden bahsediyor.Tam tarif edemiyor bazen kirilmis gibi aci diyor bazen kaniyor gibi diyor. Bulundugum yerde cocuk kardiyolojisi yok ama cocuk dojktoru ekg cekti bir kac tahlil yapti bi r sey gorunmuyor dedi. Boyle durum yasayan var mi? Buyume agrisi denen sey boylw olabilir mi?

merhaba, doktor gerekli tetkileri yaptıysa ve bir şey cikmadiysa inşaallah kalple ilgili bir sorunu yoktur.
gaz sancısı olabilir mi peki? sadece bir tahmin, çünkü benim gaz sancılarım da kalbime bicak batıyor gibi hissediyor

Benim kızımda 9 yaşında bir süredir kalbinin ağrıdığını söylüyordu yatarken şu içerken koşarken sürekli kalbim ağrıyor diyordu geçen hafta çocuk kardiyolojisine götürdük detaylı muayene ve tetkikleri yapıldı hiç bir problem yok dedi doktor bu yaşlarda böyle ağrılar olabilir dedi

Benim kızımda 9 yaşında bir süredir kalbinin ağrıdığını söylüyordu yatarken şu içerken koşarken sürekli kalbim ağrıyor diyordu geçen hafta çocuk kardiyolojisine götürdük detaylı muayene ve tetkikleri yapıldı hiç bir problem yok dedi doktor bu yaşlarda böyle ağrılar olabilir dedi
D vitamini kullandigindan beri azaldi baya.Buyume agrisi da ihtimallerden biri demisti doktor.Kalpten suphelenmediler.Size de cok gecmis olsun

Back