7 yas, tuylenme

Bizde boy da yok, korona cikti cikali spor falan bitti
Evet şu an bizde de yok spor. 3,5 yaşında jimnastiğe başladı, 3 yıl gitti, ardından yüzmeye devam etti düzenli olarak. Yani erken ergenliğin sebebi kilo, hareketsizlik ya da paketli gıda vs olmadı bizde. Yediğine içtiğine de hep çok dikkat ettim.
olacağı varmış diyorum artık, alıştık duruma.

Ben de artik cok dikkat edicem, taze fasulye yaptim bu aksam kriz cikicak ama alisicak zamanla baska yolu kalmadi

Boyu kaç kızınızın acaba. Benim kızım da 10 yaşında 140 dr ortalamadan kısa dedi. Ergenlik belirtilerinin hepsi de var. Randevu aldım tekrar başka doktora bakalım ne diyecek

Benim kızım yaşıtlarına göre zayıf ve kısa, aile hekimi önce kilo almalı ki sonra boyu uzasın dedi. İştahı olmayınca Ergenlik belirtileri de olduğundan hızlı kilo alması için tıbbi beslenme mamalarından tavsiye etti günde 1 kullanıyoruz 1 aydır, rapor çıkmıyormuş ama eczaneden alıyoruz biz.
Eşim katkılı olur daha zararlı diye karşı çıkıyor ben ısrar ediyorum sizce doğru mu yapıyorum mama vererek

gerçekten soruyorum anlayamadığım için neden bu kadar det ettinizki kılları çıkmaya başlamış olabilir. gayette doğal

Boyu kaç kızınızın acaba. Benim kızım da 10 yaşında 140 dr ortalamadan kısa dedi. Ergenlik belirtilerinin hepsi de var. Randevu aldım tekrar başka doktora bakalım ne diyecek
Şubat ayında 11 yaşına giren oğluöum boyu 156 ama kilosu 52 ydi 2 hafta önce

pandemi nedeniyle gittiği kurslar filan iptal oldu
çocuk evde kapalı kaldı film izliyoruz dizi izliyoruz diye sevdiği şeyleri koydum yedi yedi tabi kocaman bi göbek

2 hafta önce diyete başladık
kendide istedi artık bilinçli bazı konularda

Şimdi 49 çıkıyor sağlıklı beslenerek daha da zayıflayacağına inanıyorum

abur cubur şeker kızartma ve hamur işini kesince oluyor sanki

2 gundur diyetteyiz bizim gobek bile sanki bi cimcik kuculdu, ama bi cimcik gercekten

2 gundur diyetteyiz bizim gobek bile sanki bi cimcik kuculdu, ama bi cimcik gercekten
trambolin almıştım doğum günü hediyesi evde çok hareketsız kaldığı için

Ben de zıplıyorum bol bol hergün en az 5 dakika zıplıyor sabah uyanır uyanmaz üzerinde hem eğleniyor hem hareket ediyor öyle bişey alabılırsiniz yazıldı mı bilmşuorum ama

Bİr arkadaşımın kızı için doktor tavuk ve çilek vermemsini söylemişti erken ergenliğe sebep olduğu için onu da sorabılırsınız doktora

Balık alabilir tavuğun yerini

minicik minicik gidecektir o göbüşten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…