• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 yas, tuylenme

Bizde boy da yok, korona cikti cikali spor falan bitti
Evet şu an bizde de yok spor. 3,5 yaşında jimnastiğe başladı, 3 yıl gitti, ardından yüzmeye devam etti düzenli olarak. Yani erken ergenliğin sebebi kilo, hareketsizlik ya da paketli gıda vs olmadı bizde. Yediğine içtiğine de hep çok dikkat ettim.
olacağı varmış diyorum artık, alıştık duruma.

Evet şu an bizde de yok spor. 3,5 yaşında jimnastiğe başladı, 3 yıl gitti, ardından yüzmeye devam etti düzenli olarak. Yani erken ergenliğin sebebi kilo, hareketsizlik ya da paketli gıda vs olmadı bizde. Yediğine içtiğine de hep çok dikkat ettim.
olacağı varmış diyorum artık, alıştık duruma.
Ben de artik cok dikkat edicem, taze fasulye yaptim bu aksam kriz cikicak ama alisicak zamanla baska yolu kalmadi

Merhaba otrera, benim kızım da 10 yaşında tüylenme başladı ve göğüsler de çıkmaya başladı. Yazın yoktu öyle kış aylarında başladı daha çok. Kilosu yok zayıf sayılır hatta. Boyu da biraz uzun. Ben de doktora gotureyim mı ne dersin?
Boyu kaç kızınızın acaba. Benim kızım da 10 yaşında 140 dr ortalamadan kısa dedi. Ergenlik belirtilerinin hepsi de var. Randevu aldım tekrar başka doktora bakalım ne diyecek

e tabi,el kadar yavrular bana göre de :) ancak çağımızın sorunu maalesef,endişelenme canım :)

kesinlikle biraz seyrelince virüs,uygun bir zamanda götürürsün :) ancak acelesi yok bence :)

sen de lütfen :)

kesinlikle,spor yapmak vücudun kendi büyüme hormonu miktarını da artırır, beslenmesine de dikkat ederse,mis gibi bir ergenlik geçirir prenses ,endişelenme :))

bir de hanımlar gece 11-2 arasında mutlaka uykuya dalmış olsunlar,büyüme hormonunun maksimum salgılandığı zaman dilimi çünkü.
Benim kızım yaşıtlarına göre zayıf ve kısa, aile hekimi önce kilo almalı ki sonra boyu uzasın dedi. İştahı olmayınca Ergenlik belirtileri de olduğundan hızlı kilo alması için tıbbi beslenme mamalarından tavsiye etti günde 1 kullanıyoruz 1 aydır, rapor çıkmıyormuş ama eczaneden alıyoruz biz.
Eşim katkılı olur daha zararlı diye karşı çıkıyor ben ısrar ediyorum sizce doğru mu yapıyorum mama vererek

Kizlar selam, 7 yasinda bir kizim var, tombalak bir cocuk, 121 cm.e 30 kilo,tatli icin adam öldürür,makarna, pilav,karbonhidrat ne varsa bayilir, faydali olan ne varsa burun kivirir, adami hasta eder, peynir yemek icin rusvet ıster , tatli ister vs. Ay cok uzattim, neyse bu aksam dustan sonra anne bende kil var bi tane sac gibi dedi, nerde goster bakiim dedim, vajinada dudaklarda 2 3 tane kil var, daha once endokronloji ye gitmistik zaten, diyetisyenle biraz kilo vermisti ama koronadan sonra hem spor hem beslenme yalan oldu, evde dersler bilgisayarda, can sikintisindan oturup pc, tv seyrediyodu genellikle ,aksam dr.unu aradim ama 1 hafta 10 gunden once randevu veremiyolar, ona da ayri uyuz oldum, 1 hafta ben kafayi kirarim artik bu yuzden, bunun tedavisini goren varmi?yan etkisi var mi tedavinin? Ay bisey diyin catlayacam gari.
gerçekten soruyorum anlayamadığım için neden bu kadar det ettinizki kılları çıkmaya başlamış olabilir. gayette doğal :KK51:

Boyu kaç kızınızın acaba. Benim kızım da 10 yaşında 140 dr ortalamadan kısa dedi. Ergenlik belirtilerinin hepsi de var. Randevu aldım tekrar başka doktora bakalım ne diyecek
Şubat ayında 11 yaşına giren oğluöum boyu 156 ama kilosu 52 ydi 2 hafta önce

pandemi nedeniyle gittiği kurslar filan iptal oldu
çocuk evde kapalı kaldı film izliyoruz dizi izliyoruz diye sevdiği şeyleri koydum yedi yedi tabi kocaman bi göbek

2 hafta önce diyete başladık
kendide istedi artık bilinçli bazı konularda

Şimdi 49 çıkıyor sağlıklı beslenerek daha da zayıflayacağına inanıyorum

abur cubur şeker kızartma ve hamur işini kesince oluyor sanki

Şubat ayında 11 yaşına giren oğluöum boyu 156 ama kilosu 52 ydi 2 hafta önce

pandemi nedeniyle gittiği kurslar filan iptal oldu
çocuk evde kapalı kaldı film izliyoruz dizi izliyoruz diye sevdiği şeyleri koydum yedi yedi tabi kocaman bi göbek

2 hafta önce diyete başladık
kendide istedi artık bilinçli bazı konularda

Şimdi 49 çıkıyor sağlıklı beslenerek daha da zayıflayacağına inanıyorum

abur cubur şeker kızartma ve hamur işini kesince oluyor sanki
2 gundur diyetteyiz bizim gobek bile sanki bi cimcik kuculdu, ama bi cimcik gercekten

2 gundur diyetteyiz bizim gobek bile sanki bi cimcik kuculdu, ama bi cimcik gercekten
🤣🤣trambolin almıştım doğum günü hediyesi evde çok hareketsız kaldığı için

Ben de zıplıyorum bol bol hergün en az 5 dakika zıplıyor sabah uyanır uyanmaz üzerinde hem eğleniyor hem hareket ediyor öyle bişey alabılırsiniz yazıldı mı bilmşuorum ama

Bİr arkadaşımın kızı için doktor tavuk ve çilek vermemsini söylemişti erken ergenliğe sebep olduğu için onu da sorabılırsınız doktora

Balık alabilir tavuğun yerini

minicik minicik gidecektir o göbüşten🥰

Back