- 15 Şubat 2013
- 25.005
- En iyi cevaplar
- 1
- 94.454
- 798
- Konu Sahibi accessdenied
-
Evet aslinda bizim burasi cayir cimen bi yer,havalar da guzellesti, ciksin bisiklete binsin, bi de spor yaptiricam extradanEliptik bisiklet kullanıyor arada. Hem oyun gibi oluyor hem de kilo almıyor. Normal bisiklette iyi geliyor çocuklara hem stresleri gidiyor hem de kiloları
Ekol hastanesini öneririm, kesin karar vermediyseniz. Gerçekten iyi ilgileniyorlar ve biz de dahil çevremizdeki çoğu kişi memnun oradaki hizmetten.Yok hissettirmedim, anne ben buyudum senin gibi oluyorum hiho falan yapti, tabii cocum aferim dedim ne diyim, ozel klinik gidicegimiz yer ama koronadan devlet hastaneleri kapandi izmirde 9 eylul falan, millet hurra özele kosturuyo simdi
Hormonlarından kaynaklıdır.Daha saglıklı beslenmesı gerekır.Kizlar selam, 7 yasinda bir kizim var, tombalak bir cocuk, 121 cm.e 30 kilo,tatli icin adam öldürür,makarna, pilav,karbonhidrat ne varsa bayilir, faydali olan ne varsa burun kivirir, adami hasta eder, peynir yemek icin rusvet ıster , tatli ister vs. Ay cok uzattim, neyse bu aksam dustan sonra anne bende kil var bi tane sac gibi dedi, nerde goster bakiim dedim, vajinada dudaklarda 2 3 tane kil var, daha once endokronloji ye gitmistik zaten, diyetisyenle biraz kilo vermisti ama koronadan sonra hem spor hem beslenme yalan oldu, evde dersler bilgisayarda, can sikintisindan oturup pc, tv seyrediyodu genellikle ,aksam dr.unu aradim ama 1 hafta 10 gunden once randevu veremiyolar, ona da ayri uyuz oldum, 1 hafta ben kafayi kirarim artik bu yuzden, bunun tedavisini goren varmi?yan etkisi var mi tedavinin? Ay bisey diyin catlayacam gari.
Ben de bu sebepten dolayı abur çubuğu kestim.haftada 1_2 defa veriyorum..zaten hareketli bir çocuk.hergün tartıyorum. 2 kilo verdi.33 kilo idi 31 oldu..kıllanma ve meme var.endokrin hormonlar dedi.kemik yaşı 1 yaş büyük çıktı..2_3 ay sonra gene gideceğiz..kızım yemek yemeyi sever. .gözlerini belertsede katı olun, bazı gıdaları yedirmeyinYa vericem tabii ilac verirlerse ama bdv de önce ki konulara baktim, ilerisi icin tehlikeli olabilir gibi biseyler yazilmis ilaclar icin, tedavi olan var mi soriyim bakiim dedim, anacim cocugun var derdin var,şismanliktan da olabilir yaziyo bazi sitelerde, vermeyince mazlum koyun gibi belirtiyo gozlerini, mllet yedirmeye calisir,ben onunden kaçırıyorum
Her ay iğne olunuyorIgne derken ne siklikla yapildi igne biliyo musuniz?
İlaca hemen başlanmaz, hormon değerlerinin ölçülmesi ve bir süre takip edilmesi gerekir, artış ne durumda vs.Ya vericem tabii ilac verirlerse ama bdv de önce ki konulara baktim, ilerisi icin tehlikeli olabilir gibi biseyler yazilmis ilaclar icin, tedavi olan var mi soriyim bakiim dedim, anacim cocugun var derdin var,şismanliktan da olabilir yaziyo bazi sitelerde, vermeyince mazlum koyun gibi belirtiyo gozlerini, mllet yedirmeye calisir,ben onunden kaçırıyorum
Evet aslinda bizim burasi cayir cimen bi yer,havalar da guzellesti, ciksin bisiklete binsin, bi de spor yaptiricam extradan
Neye göre erken ergenlik deyip ilaca başlandı size peki? Sadece meme dokusu geliştiği için mi? Hiç takip yapılmadı mı çocuğunuza kıl tüy de yok diyorsunuz. 2 seneden fazla takip ettiler benim kızımı ilaç vermemek için, ki ilacı da ilk adet gördüğünde bile başlatabiliyorlar acele edilecek bir durum değil.Şuan 9 yaşın içinde 7 yaşında göğüs tarafına krem sürerken farkettik göğsüne dokunuca küçük topçuk gibi bişey vardı Tüylenme yok.. 7 yaşındayken zayıftı baya ama bu erken ergenliği durdurmak için kullanılan aşı bi anda kilo aldırdı yan etkisi biraz çok bıraksak mı bile dedim ama doktor normal diyor..şuan 38 kilo
Var tedavisi erken ergenlik gibi bisey söz konusuysa eger ilaclarla durduruyorlar. Kuzenimin kizin da bu tedavi uygulandiKizlar selam, 7 yasinda bir kizim var, tombalak bir cocuk, 121 cm.e 30 kilo,tatli icin adam öldürür,makarna, pilav,karbonhidrat ne varsa bayilir, faydali olan ne varsa burun kivirir, adami hasta eder, peynir yemek icin rusvet ıster , tatli ister vs. Ay cok uzattim, neyse bu aksam dustan sonra anne bende kil var bi tane sac gibi dedi, nerde goster bakiim dedim, vajinada dudaklarda 2 3 tane kil var, daha once endokronloji ye gitmistik zaten, diyetisyenle biraz kilo vermisti ama koronadan sonra hem spor hem beslenme yalan oldu, evde dersler bilgisayarda, can sikintisindan oturup pc, tv seyrediyodu genellikle ,aksam dr.unu aradim ama 1 hafta 10 gunden once randevu veremiyolar, ona da ayri uyuz oldum, 1 hafta ben kafayi kirarim artik bu yuzden, bunun tedavisini goren varmi?yan etkisi var mi tedavinin? Ay bisey diyin catlayacam gari.
Rayka kumru kitabı olabilir. Ya da videoları var youtube de menstrüasyon diye. İzleyip üzerine konuşabilirsiniz.Benim kızım da 2011 Temmuz doğumlu, Tüylenme var ve son Zamanlarda daha Da arttı, göğüs uçları da var, genel olarak esmer ve kılları koyu olan bir çocuk bacaklarında da vardı zaten önceden ve genital bölgede de yaklaşık 1 senedir var, ben de doktora götürmeli miyim
Bir de iç çamaşırında sarımsı lekeler de oluyor
Bir de ben adet göreceğini bu meseleleri nasıl konuşacağımı bilemiyorum
Duygusallaştım biraz ne ara bu yaşa geldi anlamadım
Nasıl konuşmalıyım acaba sanki her an adet olabilir gibi geliyor ve ben konuşmadan Olur diye de korkuyorum
Araştırıyorum hemen teşekkürlerRayka kumru kitabı olabilir. Ya da videoları var youtube de menstrüasyon diye. İzleyip üzerine konuşabilirsiniz.
7 yasinda tuylenme mi basladi? Kilosu var miydi?İlaca hemen başlanmaz, hormon değerlerinin ölçülmesi ve bir süre takip edilmesi gerekir, artış ne durumda vs.
Ve evet ilaç hemen verilirse de iyi araştırın, gerçekten gerekli olduğu konusunda emin olun, güvenilir bir dr bulun.
Benim kızımın da aynı yaşlarda başladı, 9,5 yaşında regl oldu. Biz ilaç kullanmayı doktor kararıyla birlikte uygun görmedik, ama bu kafanıza göre verilecek bir karar değil.
kimse size şu aşamada pat diye ilaç veremez, verirlerse zaten işini bilmeyen kişilere denk gelmişsiniz demektir. Burda bahsi geçen ilaçlar ağrı kesici ya da antibiyotik değil.
Kac yasinda?Ben de bu sebepten dolayı abur çubuğu kestim.haftada 1_2 defa veriyorum..zaten hareketli bir çocuk.hergün tartıyorum. 2 kilo verdi.33 kilo idi 31 oldu..kıllanma ve meme var.endokrin hormonlar dedi.kemik yaşı 1 yaş büyük çıktı..2_3 ay sonra gene gideceğiz..kızım yemek yemeyi sever. .gözlerini belertsede katı olun, bazı gıdaları yedirmeyin
7 yasinda tuylenme mi basladi? Kilosu var miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?