7 yaş doğumgünü hediyesi

anewhope

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
684
453
53
Merhaba,

Yakın bir arkadaşımın oğlunun doğumgünü yaklaşıyor. 7 yaş. Evde benim oğluma 2 tane gelen klasik raylı tren seti var büyüklerden. 7 yaş için uygun olur mu bu set yoksa daha ufak çocuklar için? Çevremde çok olmadığı için soruyorum. Teşekkürler şimdiden.

Smdiki cocuklarin ilgi alanlari cok degisti ben ce olur ama cocugun neyle ilgilendigine de bagli. En buyuk hediye sorunsalimi yasarm oglmda cnku oyuncagin yanindan gecmez🤧

Ben 7 yasinda arkadasimin ogluna askeri desen bi okul cantasi almistim cok begenmislerdi..herkesten farkli bi hediyeydi orda herkes ya oyuncak yada kiyafet getirmisti cunku..fikir olur belki

Ben 7 yasinda arkadasimin ogluna askeri desen bi okul cantasi almistim cok begenmislerdi..herkesten farkli bi hediyeydi orda herkes ya oyuncak yada kiyafet getirmisti cunku..fikir olur belki

Teşekkürler fikir için. Ben evde 2 tane diye sormuştum paketiyle duruyor. Yani 7 yaşa uyar mı tren diye :)

Trenle oyuncakla oynayan çocuk kaldı mi
sanal oyunlar tv ler oyuncaklarin yerini almis durumda en azindan benim cevremde

Satın alsam da beğenmeme ihtimali var. Her oyuncakçıda da değişim kartı verilmiyor. Son zamanlarda çıkmış bir uygulama :)
Hayır son zamanlarda çıkan birşey değil ,yanılıyorsunuz .ille marka değil öylesine bir yerden de alsanız değişimi kabul ediyorlar hatta kendileri söylüyorlar .
Neyse siz elinizde olan treni elden çıkarmaya çalışıyorsunuz .

Hediyeyi hediye vereceksiniz .ya değişim kartı isterlerse,ya beğenmezse ?

Kıyafet olsa bedenden dolayı değişim kartı gerekir diyelim de oyuncak için değişim kartı illa olması mı gerekiyor? Beğenmezse onlarda başkasına hediye etsin o zaman

Hayır son zamanlarda çıkan birşey değil ,yanılıyorsunuz .ille marka değil öylesine bir yerden de alsanız değişimi kabul ediyorlar hatta kendileri söylüyorlar .
Neyse siz elinizde olan treni elden çıkarmaya çalışıyorsunuz .

Valla çocukken birsürü oyuncak hediye gelirdi bize ve hiç de değişim kartı olmazdı. Değiştirmeyi de düşünmezdik. Faydalı bir uygulama o ayrı bir konu. Elimde 2 tane aynı üründen var. Başka bir çocuk daha oynasa, sevinse mesela nasıl olur? Ne var bunda? Ben çok biliyorum oğluma hediye alıp gelenlerden değişim kartı çıkmadığını. Oyuncak, kıyafet vs. Neden değişimi yok diye hiç hayıflanmadım doğrusu. Sağolsunlar deyio geçtim. İnsanlar almış gelmiş. Ben böyle bakıyorum.

Benim sorum tren 7 yaşa uygun mu? Konuyu bu amaçla açtım.

Kıyafet olsa bedenden dolayı değişim kartı gerekir diyelim de oyuncak için değişim kartı illa olması mı gerekiyor? Beğenmezse onlarda başkasına hediye etsin o zaman

Bazı insanlara hediye almak da yetmiyor artık galiba illa değişim kartı da olması lazımmış :)

Valla çocukken birsürü oyuncak hediye gelirdi bize ve hiç de değişim kartı olmazdı. Değiştirmeyi de düşünmezdik. Faydalı bir uygulama o ayrı bir konu. Elimde 2 tane aynı üründen var. Başka bir çocuk daha oynasa, sevinse mesela nasıl olur? Ne var bunda? Ben çok biliyorum oğluma hediye alıp gelenlerden değişim kartı çıkmadığını. Oyuncak, kıyafet vs. Neden değişimi yok diye hiç hayıflanmadım doğrusu. Sağolsunlar deyio geçtim. İnsanlar almış gelmiş. Ben böyle bakıyorum.

Benim sorum tren 7 yaşa uygun mu? Konuyu bu amaçla açtım.
O zaman konuyu doğru yere açsaydınız .

Back
X