- 21 Aralık 2016
- 8.927
- 41.123
- 548
Evet senin normal yedikkerine gore fazla.benim bünyeme ve yeidkleirme göre fazla yani
ama ara göünlü vs li diyet yapanların günlük yediginin yarısı buunlar
Ama ip atla firsatin olursa eritirsin hemen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet senin normal yedikkerine gore fazla.benim bünyeme ve yeidkleirme göre fazla yani
ama ara göünlü vs li diyet yapanların günlük yediginin yarısı buunlar
Cerrahı kesin okumuşsundur bakalım o kadar beni ürkütecek mi henüz yarısını anca geçtim siyah kanın
Sen işini bilmiyosun demek ki ne demek almıyor alacak
osman diye bir kitap nilişkom 2 li seriydi 2. si bitti şükür
siyah kanı ben de okudum psikopat herif
oryantal zumba puanı begüşüm 3.5 puan
dans içeren bütün sporları zumba olarak alıyoruz
kalıcı getirir sonrasında cozutmazsan canım2 gun vicdan corbasi detoksu o dolu dolu menulerimden sonra kalici eksi getirirmi bana sence kaptan???
@MiuLego
Şimdi ben bu mesaja kalp falan yapıp sarsılacaktım ama alttaki mesajı gördümay gözlerim doluyor deynep yeme falan diyor ay bugünleri de mi görecektik
bu arada deynebim ka gündür menülerin nerde kuzum senin anlat hele?
senin menü güzel enfes revni de neymiş ıyksümüklü revani koydum adını
yeme türkannnnnnnnnnnnnnnnnn
devammmmmmmmm
dün yesen nolcaktı sanki? bak yemedin ölmedin işey olmadı gayet iyiin..
cuma ben eksi az olunca çok üzülüyombeni üzmemek için yeme diren kuzum hedefe az kaldı
seve seve hem deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
çakılcıyızzzzzzzzzzzzzzz
ay ne güzel duygu dimi böyle kendini sevesin geliyr oy yanaklarımı da sıkayım azcık diyorinsan helal lan bana diyor kendinle gurur duymak harikaaa
kolay gelsin kuzum
cumartesi 2 tane yersin balım aynen
sana göre çok banu..
okumadım nilim cerrahı..Cerrahı kesin okumuşsundur bakalım o kadar beni ürkütecek mi henüz yarısını anca geçtim siyah kanın![]()
kız o çakılcıyız eşe dosta dışarıdaki çevresindekilere karşııııŞimdi ben bu mesaja kalp falan yapıp sarsılacaktım ama alttaki mesajı gördüm![]()
Tamam anladim canimkalıcı getirir sonrasında cozutmazsan canım
Çok spor yapıyor ya ,bir de kocası kızdırıyormuş o yüzden şeyettimdiay gözlerim doluyor deynep yeme falan diyor ay bugünleri de mi görecektik
bu arada deynebim ka gündür menülerin nerde kuzum senin anlat hele?
Çok spor yapıyor ya ,bir de kocası kızdırıyormuş o yüzden şeyettimdi
Ben 65 oldum ya ,bünyemi denemeye aldım ,kaçamak yapınca ne kadar alıp vereceğim diye.Arkadaşlar kaçamaklarımı görüp ,banane banane deynepnaz yiyor ,ben de yiyeceğim derler diye yazmadım.Sözde spora yüklenecektim ,kiloyu koruma adına ,yapamadım spor bu hafta
![]()
yediklerim bir tabagı bile doldurmaz sadece çeşit çok olması sizi yanıltmasın
bu takımda çok yemişisn diye eleştirilcek en son insan ben olmalıyım diye düşünüyorum......
Bir 100 gr mımı başıma kakıyorsunnerde 65 oldunnnnn
65.1 o daha hedefe gelmedin sen
zaten senin hedefin 60![]()