Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Sen işini bilmiyosun demek ki ne demek almıyor alacak :confused:

osman diye bir kitap nilişkom 2 li seriydi 2. si bitti şükür

siyah kanı ben de okudum psikopat herif:kusmuk:

oryantal zumba puanı begüşüm 3.5 puan

dans içeren bütün sporları zumba olarak alıyoruz
Cerrahı kesin okumuşsundur bakalım o kadar beni ürkütecek mi henüz yarısını anca geçtim siyah kanın:deli:

ay gözlerim doluyor deynep yeme falan diyor ay bugünleri de mi görecektik:confused::cry:

bu arada deynebim ka gündür menülerin nerde kuzum senin anlat hele?

senin menü güzel enfes revni de neymiş ıyk:kusmuk:sümüklü revani koydum adını:KK53:

yeme türkannnnnnnnnnnnnnnnnn
devammmmmmmmm
dün yesen nolcaktı sanki? bak yemedin ölmedin işey olmadı gayet iyiin..
cuma ben eksi az olunca çok üzülüyom:KK42:beni üzmemek için yeme diren kuzum hedefe az kaldı :rolleyes:

seve seve hem deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:KK31::KK71:
Şimdi ben bu mesaja kalp falan yapıp sarsılacaktım ama alttaki mesajı gördüm:110:

:rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci:çakılcıyızzzzzzzzzzzzzzz

ay ne güzel duygu dimi böyle kendini sevesin geliyr oy yanaklarımı da sıkayım azcık diyorinsan helal lan bana diyor kendinle gurur duymak harikaaa:süslü:

:KK19:kolay gelsin kuzum

cumartesi 2 tane yersin balım aynen:21:

sana göre çok banu..

ay gözlerim doluyor deynep yeme falan diyor ay bugünleri de mi görecektik:confused::cry:

bu arada deynebim ka gündür menülerin nerde kuzum senin anlat hele?
Çok spor yapıyor ya ,bir de kocası kızdırıyormuş o yüzden şeyettimdi:KK45:
Ben 65 oldum ya ,bünyemi denemeye aldım ,kaçamak yapınca ne kadar alıp vereceğim diye:ıslık: .Arkadaşlar kaçamaklarımı görüp ,banane banane deynepnaz yiyor ,ben de yiyeceğim derler diye yazmadım.Sözde spora yüklenecektim ,kiloyu koruma adına ,yapamadım spor bu hafta :olamaz:

Çok spor yapıyor ya ,bir de kocası kızdırıyormuş o yüzden şeyettimdi:KK45:
Ben 65 oldum ya ,bünyemi denemeye aldım ,kaçamak yapınca ne kadar alıp vereceğim diye:ıslık: .Arkadaşlar kaçamaklarımı görüp ,banane banane deynepnaz yiyor ,ben de yiyeceğim derler diye yazmadım.Sözde spora yüklenecektim ,kiloyu koruma adına ,yapamadım spor bu hafta :olamaz:
:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:nerde 65 oldunnnnn

65.1 o daha hedefe gelmedin sen:sinirli:

zaten senin hedefin 60 :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

yediklerim bir tabagı bile doldurmaz sadece çeşit çok olması sizi yanıltmasın
bu takımda çok yemişisn diye eleştirilcek en son insan ben olmalıyım diye düşünüyorum......
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:çok yemişsinnnnnn

ama sadece o gün
diğer günler zaten hep kuş kadar yersin

kedine göre çok yemişsin ne var kız:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Back
X