• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Rabbim Ramazanın başında insanla imtihane diyor beni yine. Eşimin şehir dışında bir arkadaşı var arada gelirler hanımıyla kalırlar falan. Biraz önce yine aradılar "yarın sizdeyiz öğlen" diye. Dedim bizdeler de bizim haberimiz var mıymış?. Biz normalde bir yere iftara davetliydik, dedik haber verelim bari gitmeyelim buyurun iftara gelin. Yok iftara gelmeyelim biz oruç değiliz öğlen iyi diyor. Arkadaş siz tutmuyorsunuz da bize de bir sordaydınız keşke.. velhasıl benim irade de böyle böyle oturacak herhalde, son haftada gelenin gidenin arkası kesilmedi. Onlar yedi ben baktım, çay içtim. Yarın çay da yok. İnsanlar ne diye böyle ya. :(

Kizlar yeni geldim acilden.. bi 200 ml serumu da yedim...

Bi kalp carpintim vardi anlamadim birden oldu evde olcuyorum 1 saat boyunca 100-105 -106 hic 100 altina inmedi ustelik yatiyorum istiharet halinde... yok dinmediii kalktik acile gittik bi serum bide kan tahlili yapti... egk cekildi hastanede nabzim 127 olduu dr bi serum takalim dedi..

Cook sukur iyiyim suan kanda enfeksiyon cikti yat dinlen baska ilac alma dedi... yatiyorumm
Çok geçmiş olsun abla ..

Canım bütün hafta eklediğin sporlar bunlar şimdi toplayıp bakacam.hadtane işleriniz olduğu gün cuma ctesi yok sanki

masum tam olarak 6 ay 10 gün

Canım çok teşekkür ederim ben de bir sürü yordum seni daha dikkatli ekleme yaparım bundan sonra.:KK52:

okudu kiiii okuduuu ki :deli: hatta misafir kardeş bile okumuştur bence :halay:

eyyyy aşk diyorum bende

seni bekleriz 6 sorun değil .... olası bir durumda da benim evde olmamam .. listeyi paylaşacak birini buluruz burdan ya da kardeş takımdan

:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Mıçcan tabiii .. mıça mıça gitti o 20 kilo :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Evet tellioğullarına duyrulur .. Bir tellibaşı aranıyooooooooooooooooooor herkesi evirip çevirecekkkkkkkkk :confused::confused::confused::confused:

sana da bir formül bulacağız canım ... olmadı perşembe bildirimi yaparız .. dur hele düşüneyim :KK64::KK64::KK64:

Öğleni görünce benim gözler :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

canım biz burdayız ... sende gel seve seve eritiriz :KK68:

Kilonu yaz yarın mutlaka .

wooooooooooooooooooooooooooooooooooooow:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

aynı performansı bu ramazanda da bekleyen kaptandan sevgiler saygılar :KK3::KK3::KK3::KK3:

Not alıyorum .. dilek kopma e mi buralardan ? kopma sinyalleri alıyorum da ... o_O

:super::super::super::super::super::super::super::super::super::super:

:KK12::KK12::KK12:

Sağolasın saydıncım ... güzel menülerle daha iyi olacakmış bacağım öyle dedi daktır :KK51:

eveeeeeeeeeeeeeeeeet bence de katil umay :halay::halay:

:super::super::super::super::super::super::super:

güzel bir örnek listedeki kişi menüsü :KK70:

Sağol kaptan bundan sonea perşembeyi hafif alıp cumaları gevşemek yok.:KK24:

Bi kalp carpintim vardi anlamadim birden oldu evde olcuyorum 1 saat boyunca 100-105 -106 hic 100 altina inmedi ustelik yatiyorum istiharet halinde... yok dinmediii kalktik acile gittik bi serum bide kan tahlili yapti... egk cekildi hastanede nabzim 127 olduu dr bi serum takalim dedi..

Cook sukur iyiyim suan kanda enfeksiyon cikti yat dinlen baska ilac alma dedi... yatiyorumm
Geçmiş olsun hemşom aman dikkat et kendini yorma sakın....

Eve geldim güzeller ...
Geçmişe sonra döneceğim.
Daha yemek yemedim .:KK49:

Sonucum kas içi ödem ... dağcılarda çok sık rastlanırmış :deli: onun dışında tehlikeli bi durum yok. Yine ödem atıcı... magnezyum takviye ... kas gevşetici...

Takımımız 2. Oldu bu arada ... :halay:
Resmi olarak açıklanmadı sadece .

Hepiinizi kocamannnnnn tebrik ediyorum .:KK200:

Şimdi yemeğe gideyim .. bizimkiler baba oğul yemiş . Bi ben kaldım .

Ilerleyen saatlerde görüşürüz :KK15:
Kuzum geçmiş olsun dikkat et kendine

Geçmiş olsun bitanem :( üzüldüm. Rabbim şifalar versin canım benim ♡♡♡

Günaydın hatunlar:KK36:
Bana geçmiş olsun diliyen herkese teşekkür ederim. Dün bütün gün hastanedeydim. Benim kızı kontrole götürdüm. Bu akşam hastaneye yatıyoruz. İnsülin sistemi değişiyor sonunda karbon sayımına başlıcaz. 1 hafta sürecek duruma bağlı.
Fazla gelemeyebilirim. Ama bir Seferoğlu olarak savaşa devam.:rapci:
Cok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum miniğe
Rabbim Ramazanın başında insanla imtihane diyor beni yine. Eşimin şehir dışında bir arkadaşı var arada gelirler hanımıyla kalırlar falan. Biraz önce yine aradılar "yarın sizdeyiz öğlen" diye. Dedim bizdeler de bizim haberimiz var mıymış?. Biz normalde bir yere iftara davetliydik, dedik haber verelim bari gitmeyelim buyurun iftara gelin. Yok iftara gelmeyelim biz oruç değiliz öğlen iyi diyor. Arkadaş siz tutmuyorsunuz da bize de bir sordaydınız keşke.. velhasıl benim irade de böyle böyle oturacak herhalde, son haftada gelenin gidenin arkası kesilmedi. Onlar yedi ben baktım, çay içtim. Yarın çay da yok. İnsanlar ne diye böyle ya. :KK43:
Ahhh kuzum anlıyorum seni çok can sıkıcı bir durum karşı taraf biraz anlayışlı olup keşke saygı duysalardı...

okudu kiiii okuduuu ki :deli: hatta misafir kardeş bile okumuştur bence :halay:

eyyyy aşk diyorum bende

seni bekleriz 6 sorun değil .... olası bir durumda da benim evde olmamam .. listeyi paylaşacak birini buluruz burdan ya da kardeş takımdan

:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Mıçcan tabiii .. mıça mıça gitti o 20 kilo :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Evet tellioğullarına duyrulur .. Bir tellibaşı aranıyooooooooooooooooooor herkesi evirip çevirecekkkkkkkkk :confused::confused::confused::confused:

sana da bir formül bulacağız canım ... olmadı perşembe bildirimi yaparız .. dur hele düşüneyim :KK64::KK64::KK64:

Öğleni görünce benim gözler :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

canım biz burdayız ... sende gel seve seve eritiriz :KK68:

Kilonu yaz yarın mutlaka .

wooooooooooooooooooooooooooooooooooooow:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

aynı performansı bu ramazanda da bekleyen kaptandan sevgiler saygılar :KK3::KK3::KK3::KK3:

Not alıyorum .. dilek kopma e mi buralardan ? kopma sinyalleri alıyorum da ... o_O

:super::super::super::super::super::super::super::super::super::super:

:KK12::KK12::KK12:

Sağolasın saydıncım ... güzel menülerle daha iyi olacakmış bacağım öyle dedi daktır :KK51:

eveeeeeeeeeeeeeeeeet bence de katil umay :halay::halay:

:super::super::super::super::super::super::super:

güzel bir örnek listedeki kişi menüsü :KK70:
oyyy bitanem bacağın iyi olsun inşallah ♡♡♡ dikkat edicem tatlım ;)

Ausencia Ausencia ne ara dağa çıktın kızz
Bence ağrın geçince hafif hafif başla spora

Cumaları bildirimler kötü gelince dağa vuruyorum hep kendimi :KK70::KK70:

oyy adacım geçmiş olsun canım ya .:KK200:
Yavrum baktım da o iki lahmacun çarpıntı yapmıştır , bünye alışık değil ..sıkıntı yaptı sende.

Rabbim Ramazanın başında insanla imtihane diyor beni yine. Eşimin şehir dışında bir arkadaşı var arada gelirler hanımıyla kalırlar falan. Biraz önce yine aradılar "yarın sizdeyiz öğlen" diye. Dedim bizdeler de bizim haberimiz var mıymış?. Biz normalde bir yere iftara davetliydik, dedik haber verelim bari gitmeyelim buyurun iftara gelin. Yok iftara gelmeyelim biz oruç değiliz öğlen iyi diyor. Arkadaş siz tutmuyorsunuz da bize de bir sordaydınız keşke.. velhasıl benim irade de böyle böyle oturacak herhalde, son haftada gelenin gidenin arkası kesilmedi. Onlar yedi ben baktım, çay içtim. Yarın çay da yok. İnsanlar ne diye böyle ya. :KK43:

okurken ben sinir oldum .
ben iptal ederdim herhalde .. sen yine sakinsin . akşamda buyur etmişssiniz ..oruçlu değilse de akşam yemeği yemiyor musun mübarek ?
neyse sabır ...

Sizee en son tartima pil alicam demiştim yaa sonra 2 dk uyuyim deeken yeni uyandim:işsiz: Neyse artik yarın da bu tartiyla tartilirim ....

meraktayım .:KK17::KK17::KK17:

Canım çok teşekkür ederim ben de bir sürü yordum seni daha dikkatli ekleme yaparım bundan sonra.:KK52:

:super::super::super::super::super::super:

Kuzum geçmiş olsun dikkat et kendine

ediyorum kuzum , baldırlık vermişti geçen sefer takmadım doğru düzgün .. şimdi geçirdim bacağıma ..

Fıstık ablaam yaa ne güzelsin :KK200:
:KK60:
Ayy bende gıcık oldum bak şimdi.senşn yerinde olsam biz biyere davetliyiz şimdi kadın hazırlıkta yapmış ayıp olur iptal etmek ben sizi başka zaman kabul etsem canım ya kusura bakma lütfen gerçi sen yabancı değilsin canım falan der kıvırırdım

Yok kız ne demek sen hep etiketlemişsin ben de varmış hata :KK66:

Kasımda 94.4 ile başladığım diyet serüveni ile bugün tamı tamına -20 ye ulaştım arkadaşlar
Gelsin pon ponlar
:KK73::KK73::KK73::KK73:

Bide buraya koyalım -20 hatırası
Eki Görüntüle 2000648
:KK73::nazar:
Eve geldim güzeller ...
Geçmişe sonra döneceğim.
Daha yemek yemedim .:KK49:

Sonucum kas içi ödem ... dağcılarda çok sık rastlanırmış :deli: onun dışında tehlikeli bi durum yok. Yine ödem atıcı... magnezyum takviye ... kas gevşetici...

Takımımız 2. Oldu bu arada ... :halay:
Resmi olarak açıklanmadı sadece .

Hepiinizi kocamannnnnn tebrik ediyorum .:KK200:

Şimdi yemeğe gideyim .. bizimkiler baba oğul yemiş . Bi ben kaldım .

Ilerleyen saatlerde görüşürüz :KK15:

Geçmiş olsun kaptanım. Ayrica derece için kocaman tebrikler

Hemsom cok geçmiş olsun :KK60:

Back
X