- 2 Haziran 2015
- 6.636
- 15.363
- 248
Fıstık ablaam yaa ne güzelsinBide buraya koyalım -20 hatırası
Eki Görüntüle 2000648

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fıstık ablaam yaa ne güzelsinBide buraya koyalım -20 hatırası
Eki Görüntüle 2000648
Çok geçmiş olsun abla ..Kizlar yeni geldim acilden.. bi 200 ml serumu da yedim...
Bi kalp carpintim vardi anlamadim birden oldu evde olcuyorum 1 saat boyunca 100-105 -106 hic 100 altina inmedi ustelik yatiyorum istiharet halinde... yok dinmediii kalktik acile gittik bi serum bide kan tahlili yapti... egk cekildi hastanede nabzim 127 olduu dr bi serum takalim dedi..
Cook sukur iyiyim suan kanda enfeksiyon cikti yat dinlen baska ilac alma dedi... yatiyorumm
Canım bütün hafta eklediğin sporlar bunlar şimdi toplayıp bakacam.hadtane işleriniz olduğu gün cuma ctesi yok sanki
masum tam olarak 6 ay 10 gün
okudu kiiii okuduuu kihatta misafir kardeş bile okumuştur bence
eyyyy aşk diyorum bende
seni bekleriz 6 sorun değil .... olası bir durumda da benim evde olmamam .. listeyi paylaşacak birini buluruz burdan ya da kardeş takımdan
Mıçcan tabiii .. mıça mıça gitti o 20 kilo
Evet tellioğullarına duyrulur .. Bir tellibaşı aranıyooooooooooooooooooor herkesi evirip çevirecekkkkkkkkk
sana da bir formül bulacağız canım ... olmadı perşembe bildirimi yaparız .. dur hele düşüneyim
Öğleni görünce benim gözler
canım biz burdayız ... sende gel seve seve eritiriz
Kilonu yaz yarın mutlaka .
wooooooooooooooooooooooooooooooooooooow
aynı performansı bu ramazanda da bekleyen kaptandan sevgiler saygılar
Not alıyorum .. dilek kopma e mi buralardan ? kopma sinyalleri alıyorum da ...
Sağolasın saydıncım ... güzel menülerle daha iyi olacakmış bacağım öyle dedi daktır
eveeeeeeeeeeeeeeeeet bence de katil umay
güzel bir örnek listedeki kişi menüsü![]()
Cook sagol tatlim ..Çok geçmiş olsun abla ..
Canım çok ilkini bulamadım malum foto çekinmiyodum ama Burda da 90 a yakınım
Eki Görüntüle 2000658
Geçmiş olsun hemşom aman dikkat et kendini yorma sakın....Kizlar yeni geldim acilden.. bi 200 ml serumu da yedim...
Bi kalp carpintim vardi anlamadim birden oldu evde olcuyorum 1 saat boyunca 100-105 -106 hic 100 altina inmedi ustelik yatiyorum istiharet halinde... yok dinmediii kalktik acile gittik bi serum bide kan tahlili yapti... egk cekildi hastanede nabzim 127 olduu dr bi serum takalim dedi..
Cook sukur iyiyim suan kanda enfeksiyon cikti yat dinlen baska ilac alma dedi... yatiyorumm
Tesekkurler canimGeçmiş olsun hemşom aman dikkat et kendini yorma sakın....
20 kilo canım şimdilik
Bu cuma 74.4 başlangıç 94.4
Kuzum geçmiş olsun dikkat et kendineEve geldim güzeller ...
Geçmişe sonra döneceğim.
Daha yemek yemedim .
Sonucum kas içi ödem ... dağcılarda çok sık rastlanırmışonun dışında tehlikeli bi durum yok. Yine ödem atıcı... magnezyum takviye ... kas gevşetici...
Takımımız 2. Oldu bu arada ...
Resmi olarak açıklanmadı sadece .
Hepiinizi kocamannnnnn tebrik ediyorum .
Şimdi yemeğe gideyim .. bizimkiler baba oğul yemiş . Bi ben kaldım .
Ilerleyen saatlerde görüşürüz![]()
Geçmiş olsun bitanemKizlar yeni geldim acilden.. bi 200 ml serumu da yedim...
Cok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum miniğeGünaydın hatunlar
Bana geçmiş olsun diliyen herkese teşekkür ederim. Dün bütün gün hastanedeydim. Benim kızı kontrole götürdüm. Bu akşam hastaneye yatıyoruz. İnsülin sistemi değişiyor sonunda karbon sayımına başlıcaz. 1 hafta sürecek duruma bağlı.
Fazla gelemeyebilirim. Ama bir Seferoğlu olarak savaşa devam.![]()
Ahhh kuzum anlıyorum seni çok can sıkıcı bir durum karşı taraf biraz anlayışlı olup keşke saygı duysalardı...Rabbim Ramazanın başında insanla imtihane diyor beni yine. Eşimin şehir dışında bir arkadaşı var arada gelirler hanımıyla kalırlar falan. Biraz önce yine aradılar "yarın sizdeyiz öğlen" diye. Dedim bizdeler de bizim haberimiz var mıymış?. Biz normalde bir yere iftara davetliydik, dedik haber verelim bari gitmeyelim buyurun iftara gelin. Yok iftara gelmeyelim biz oruç değiliz öğlen iyi diyor. Arkadaş siz tutmuyorsunuz da bize de bir sordaydınız keşke.. velhasıl benim irade de böyle böyle oturacak herhalde, son haftada gelenin gidenin arkası kesilmedi. Onlar yedi ben baktım, çay içtim. Yarın çay da yok. İnsanlar ne diye böyle ya.![]()
oyyy bitanem bacağın iyi olsun inşallah ♡♡♡ dikkat edicem tatlımokudu kiiii okuduuu kihatta misafir kardeş bile okumuştur bence
eyyyy aşk diyorum bende
seni bekleriz 6 sorun değil .... olası bir durumda da benim evde olmamam .. listeyi paylaşacak birini buluruz burdan ya da kardeş takımdan
Mıçcan tabiii .. mıça mıça gitti o 20 kilo
Evet tellioğullarına duyrulur .. Bir tellibaşı aranıyooooooooooooooooooor herkesi evirip çevirecekkkkkkkkk
sana da bir formül bulacağız canım ... olmadı perşembe bildirimi yaparız .. dur hele düşüneyim
Öğleni görünce benim gözler
canım biz burdayız ... sende gel seve seve eritiriz
Kilonu yaz yarın mutlaka .
wooooooooooooooooooooooooooooooooooooow
aynı performansı bu ramazanda da bekleyen kaptandan sevgiler saygılar
Not alıyorum .. dilek kopma e mi buralardan ? kopma sinyalleri alıyorum da ...
Sağolasın saydıncım ... güzel menülerle daha iyi olacakmış bacağım öyle dedi daktır
eveeeeeeeeeeeeeeeeet bence de katil umay
güzel bir örnek listedeki kişi menüsü![]()
Kizlar yeni geldim acilden.. bi 200 ml serumu da yedim...
Rabbim Ramazanın başında insanla imtihane diyor beni yine. Eşimin şehir dışında bir arkadaşı var arada gelirler hanımıyla kalırlar falan. Biraz önce yine aradılar "yarın sizdeyiz öğlen" diye. Dedim bizdeler de bizim haberimiz var mıymış?. Biz normalde bir yere iftara davetliydik, dedik haber verelim bari gitmeyelim buyurun iftara gelin. Yok iftara gelmeyelim biz oruç değiliz öğlen iyi diyor. Arkadaş siz tutmuyorsunuz da bize de bir sordaydınız keşke.. velhasıl benim irade de böyle böyle oturacak herhalde, son haftada gelenin gidenin arkası kesilmedi. Onlar yedi ben baktım, çay içtim. Yarın çay da yok. İnsanlar ne diye böyle ya.![]()
Sizee en son tartima pil alicam demiştim yaa sonra 2 dk uyuyim deeken yeni uyandimNeyse artik yarın da bu tartiyla tartilirim ....
Canım çok teşekkür ederim ben de bir sürü yordum seni daha dikkatli ekleme yaparım bundan sonra.
Sağol kaptan bundan sonea perşembeyi hafif alıp cumaları gevşemek yok.![]()
Kuzum geçmiş olsun dikkat et kendine
oyyy bitanem bacağın iyi olsun inşallah ♡♡♡ dikkat edicem tatlım![]()
Fıstık ablaam yaa ne güzelsin![]()
Ayy bende gıcık oldum bak şimdi.senşn yerinde olsam biz biyere davetliyiz şimdi kadın hazırlıkta yapmış ayıp olur iptal etmek ben sizi başka zaman kabul etsem canım ya kusura bakma lütfen gerçi sen yabancı değilsin canım falan der kıvırırdımRabbim Ramazanın başında insanla imtihane diyor beni yine. Eşimin şehir dışında bir arkadaşı var arada gelirler hanımıyla kalırlar falan. Biraz önce yine aradılar "yarın sizdeyiz öğlen" diye. Dedim bizdeler de bizim haberimiz var mıymış?. Biz normalde bir yere iftara davetliydik, dedik haber verelim bari gitmeyelim buyurun iftara gelin. Yok iftara gelmeyelim biz oruç değiliz öğlen iyi diyor. Arkadaş siz tutmuyorsunuz da bize de bir sordaydınız keşke.. velhasıl benim irade de böyle böyle oturacak herhalde, son haftada gelenin gidenin arkası kesilmedi. Onlar yedi ben baktım, çay içtim. Yarın çay da yok. İnsanlar ne diye böyle ya.![]()
Yok kız ne demek sen hep etiketlemişsin ben de varmış hataCanım çok teşekkür ederim ben de bir sürü yordum seni daha dikkatli ekleme yaparım bundan sonra.
Sağol kaptan bundan sonea perşembeyi hafif alıp cumaları gevşemek yok.![]()
Kasımda 94.4 ile başladığım diyet serüveni ile bugün tamı tamına -20 ye ulaştım arkadaşlar
Gelsin pon ponlar
![]()
Bide buraya koyalım -20 hatırası
Eki Görüntüle 2000648
Eve geldim güzeller ...
Geçmişe sonra döneceğim.
Daha yemek yemedim .
Sonucum kas içi ödem ... dağcılarda çok sık rastlanırmışonun dışında tehlikeli bi durum yok. Yine ödem atıcı... magnezyum takviye ... kas gevşetici...
Takımımız 2. Oldu bu arada ...
Resmi olarak açıklanmadı sadece .
Hepiinizi kocamannnnnn tebrik ediyorum .
Şimdi yemeğe gideyim .. bizimkiler baba oğul yemiş . Bi ben kaldım .
Ilerleyen saatlerde görüşürüz![]()
Kizlar yeni geldim acilden.. bi 200 ml serumu da yedim...