• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydınna.s.oyyy juju öldüm nan yine sabah sabah:roflol:akşam ayrıydı sabah ayrı:roflol:dün akşam görümcem çağırdı yemeğe oraya gittik bi daha gitmicem dedim ona yemek yedik gayet güzel sonra meyve çeres pasta tatlı ne varsa getirdi:1shok:sen manyalkmısın nan dedim bu kadar şey yenirmi:mymeka:1 kase pudingi efe ümit ve ben yedik yarım portakal yedim ve bi tane de kurabiye bu şekilde en az hasarla sıyrılmaya çalıştımdelikafadulden

:mymeka: bu spor için

:mymeka: buda avatarımdan korktuğun için
ne güzel avatar işte :dilcikar: benim içimdeki canavarı temsil ediyo :roflol:

öle mii

bu :mymeka: bana haksız yere vurduğun için

bu da :mymeka: ölesine işte içimden geldi kaydirigubbakcemile3
sakinleş bacım biraz :teselli:
hala aynı galiba durumlar

sorma sirseri
millat sabah sabah işe geliyo
benim yanımda kart basıyorlar
bende bi kahkaha :roflol: millet bana bakıyo
sözde msn yasak iş yerinde cümle alem gizli girdiğimi gördü :roflol:

hele akşam dur biraz güleyim :roflol: :roflol: oyy kriz geldi :roflol:

petüş taktik veriyodu yaa zeytinle mesanede gül falan
ben taabi yarıldım gülmekten o siırada benim herif geciyo yanımdan ayy beni al bi kahkaha :roflol:
petüşe diyom ki beni biraz daha güldür
oda diyo yazdıklarımızı oku :roflol:

ayy alaamaa kacırdım bu sefer :roflol:

günaydınna.s.oyyy juju öldüm nan yine sabah sabah:roflol:akşam ayrıydı sabah ayrı:roflol:dün akşam görümcem çağırdı yemeğe oraya gittik bi daha gitmicem dedim ona yemek yedik gayet güzel sonra meyve çeres pasta tatlı ne varsa getirdi:1shok:sen manyalkmısın nan dedim bu kadar şey yenirmi:mymeka:1 kase pudingi efe ümit ve ben yedik yarım portakal yedim ve bi tane de kurabiye bu şekilde en az hasarla sıyrılmaya çalıştımdelikafadulden

tebriklerrr :lepi:

bende öle rejimdeyken hiç bi yere misafirliğe gitmek istemiyorum iştee :1no2:

bende yadiklerimi yazayım
sabah:klasik kahvaltım
ara:form bisküvi
öğle:az pilav,1 kepçe kuru fasülye ve bol salata
ara:1 havuç
akşam:3 yk taze fasülya,3 yk karnabahar,1 dilim kepek kemeği
ara:meyve
yatarken :süt
ve 35 dak spor yaptım hihoyyyt

nan nerye kayboldunuz ya
jujuyu kesin hala gülme krizndedir nan patronun karşısındada gülme bari:mymeka:
almiş kocasının resmine bakıyordurŞeniz
tısım bazen evden uzak olmaları daha iyi be güzelim insanın durup durup sinir etmez en azından:roflol:

tünaydınnnnn millet sabahtan beri juju serseri seytin ve almila yüzünden gelemedim buraya seans anca bitti:roflol: fransız kalanlar burdan olmaz hepimiz banlanırız sabahları mesanenizi açın ordan :roflol: belki terapiye ihtiyacı olan vardır ama seanslar ücretli:roflol: aşe ve sezer peşin ödedi ücrette öpücükŞeniz juju ve aşenin moraller iyi sizde uzmanınıza danışın:roflol: toplu görüşmelerde ücrette bi indşrim yapabilirim bunlar 4 lü geldi aşe tekti tuzlu geldi galiba artık grupça geliyor :roflol: nan seytin sen sabahtan beri nettesin ev işlerini yapma akşama görcen :oklava: çatalda işe yaramaz:roflol:

Back