Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın takımcımmm hande falan nerelerdesiniz yaaa mafoldumben herkes yoğun sanırım bu ara ben sürekli buralarda gibiyim, çok güzel bir şey yaptım haftasonu dilara koçakın iyi yaşam günlüğü adlı ajandasını aldım motive etti beni hemde çokyediğimi içtiğimi saati saatine yazıyorum, içerisinde çok güzel bilgiler var öğleden sonra okuyup buraya da yazarım işim olmazsa, şirketi boşverdim bu aralar sinir ediyorlar beni bir kurtulamadım şuradan yaa çok üzülüyorummm
Kaptancım bilgiler için çok teşekkür ederizzzz, ama bende biryerlerde süt ve süt ürünlerinin diyette halsizlik yaptığını duymuştum, zaten diyet olmaksızında fazla süt mamülleri tüketmek halsizlik kaynağıymış ne kadar doğru bilemiyorummm :1no2:
Kızlaaaarrr az önce şirketin genel toplantısı yapıldı :) Patron krizde tasarruf tedbirleri açısından düşüncelerimizi istediiii bende kendimi çıkarmayı teklif ettim gayet ciddi bir ses tonuyla :) gülmekten yerlere yapıştı insanlar, patronda ciddiye almadı zaten mafoldumben öf yaaaaaaaaaaaaaaaaaaafisfisfis
Kaptancıııımmm zaten geçen hafta izindeydim 1 hafta ama yok gene dönünce gene sıkıntııı öffffff
Bu arada yaşasınnnnnn takımımızaaaa bir oğlannnn müjdesiii geldiiii, allah hayırlı uğurlu etsin arkadaşımmm, vatanımıza milletimize annesine babasına ailesine hayırlı evlat olur inşallah tebrik ederimmmmm Şeniz
iyi akşamlarr kıslarrrr opuyorumnanaktan
bakıyorum herkesler sıkı sarılmış diyete tebriklerrrrŞeniz
bende 2 haf♂6adır yüzmeye gidiyorum spor yapıyorum 2 kilo vermiş gibiyim ama yeme düzenim oturmadı her zaman ki gibi :kedi: onun için ibrahim saraçoğlunun önerisini buldum netten yemekten 15 dk önce bir tutam dere otu yiyin diyoo denicemm inş zemuszemus
bide hani şu inceltici krem varya onu alıp kullanmak istiyorum nasip yorumlar çok güzel ama gerçek mi pek güzenemiyorummm şakkıdı
serserim herkes azimli ama seni pek bi azimli gördüm opuyorumnanaktan
angel oğluşun hayırlı bi evlat olur inş ümmü eymen mi koycan ismini ümmü kız ismi değil mi kanka :uhm:
petüşümle julim yokk göremedim :umursamaz:
şirinem allah kabul etsin cnm
yeni arkidaşlar gelmiş hepiciğiniz hg opuyorumnanaktan