• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ya ben haftasonu oldumu telefonuna bakmayan biri olarak az önce aşenin mesajını gördüm kızlar.benden size netin gittiğini haber vermemi istemiş.

üzgünüm geç haber verdiğim için.mafoldumben

ben sizi napim ya napim kızlarkaydirigubbakcemile sıralamada yalnışlık olmuş hiç mi biriniz paylaşıma girip bakmıyo bi bakın kontrol edin haber verin yakaydirigubbakcemile yarışçım mühim değil akşam geç olmuştu tereddüt etmiştim zaten yerimseniben

herkese merhaba
pc yapıldı Allaha çok şükür
buralar ölmüş ya
niye kimseler olmuyor burda
kaptanım bayramdan sonra bi darbe bekliyorum sendenzemuszemus

günaydın takımcımmm
borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun

günaydınlarrrrr

şebnemcim bizim takım malesef kayıp.

pınarcım doğru söylüyorsun canım bu gece bol bol dua edelim.

merhabalar bende 67,5 kiloyum ve 60 kilo olmak istiyorum.hamilelik sonrası bi türlü formuma kavuşamadım benide aranıza alırsanız çk sevinicem zayıflamak için desteğe ihitiyacım var,umarım benide kabul edersiniz aranıza.

Günaydın kızlar..

Nazar mı değdi ne oldu size böyle?

şeboooom nolmuş gı bize :uhm::uhm::uhm:...

günaydın takımcımmm
borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun

amin yavrum nassın kız...

]7. TAKIM ÜYELERİNİN ANALİZİ

Analiz Tarihi : 11 Eylül 2009
Kaynak : 121. Etap
Takım Mevcudu : 7
Sınıfı Geçenler : 1
Sınıfta Kalanlar : 6
Analiz Notu : 14 (7. Takımın %14 ü sınıfı geçmiştir.)
Bilgi : Takım analiz notu, Haziran ayında 50 iken, Eylül ayında 14 e gerilemiştir. Bir kişi hariç bütün üyelerin durumunda gerileme var. İki ay süre için tatil veren takım üyelerinin rejim süreleri, buna dikkat edilerek hesaplanmıştır.

serseri
Hedef : Haziran => 60
Başlangıç Tarih : 18.05.2007
Kaç aydır rejimde? : 25
Başlangıç Kilo : 63,7
Şimdiki Kilo : 67,5
Verilen Kilo: -3,8
Minimum Değer: 25
Kilo kaybı yüzdesi: -6%
Karne Notu : -15
Sonuç : Sınıfta kaldı.
Bilgi : Haziran ayında -14 olan karne notu -15 e gerilemiş. Hedefine ulaşamamış.
Beklenen : Yeni bir hedef belirlemesi gerekiyor. Sınıfta kalma durumu ile ilgili açıklama alalım.

pinkyminky
Hedef : ?
Başlangıç Tarih : 05.10.2007
Kaç aydır rejimde? : 2 (21. etapta girip, 29. etapta çıkmış. Daha sonra 120. etapta geri dönmüş)
Başlangıç Kilo : 68
Şimdiki Kilo : 78
Verilen Kilo: -10
Minimum Değer: 2
Kilo kaybı yüzdesi: -15%
Karne Notu : -500
Bilgi : Analizi ilk defa Eylül ayında yapıldı.
Beklenen : Hedefini alalım. Sınıfta kalma durumu ile ilgili açıklama alalım.

Abetüş
Hedef : 30 Haziran => 52
Başlangıç Tarih : 21.03.2008
Kaç aydır rejimde? : 15
Başlangıç Kilo : 62,8
Şimdiki Kilo : 61
Verilen Kilo: 1,8
Minimum Değer: 15
Kilo kaybı yüzdesi: 3%
Karne Notu : 12
Bilgi : Ciddi oranda gerileme var, lütfen dikkat! Haziran ayında 66 olan karne notu 12 ye gerilemiş. Hedefine ulaşamamış.
Beklenen : Yeni bir hedef belirlemesi gerekiyor. Sınıfta kalma durumu ile ilgili açıklama alalım.

hayalgözlü
Başlangıç Tarih : 04.07.2008
Kaç aydır rejimde? : 11
Başlangıç Kilo : 88
Şimdiki Kilo : 84,6
Verilen Kilo: 3,4
Minimum Değer: 11
Kilo kaybı yüzdesi: 4%
Karne Notu : 31
Bilgi : Ciddi oranda gerileme var, lütfen dikkat! Haziran ayında 125 olan karne notu 31 e gerilemiş.

open_sea
Başlangıç Tarih : 18.07.2008
Kaç aydır rejimde? : 11
Başlangıç Kilo : 83
Şimdiki Kilo : 75,3
Verilen Kilo: 7,7
Minimum Değer: 11
Kilo kaybı yüzdesi: 9% TAKIM BİRİNCİSİ :teytey:
Karne Notu : 70
Bilgi : Ciddi oranda gerileme var, lütfen dikkat! Haziran ayında 161 olan karne notu 59 a gerilemiş. Hedefine ulaşamamış.

şirin06
Hedef : 30 Haziran => 54
Başlangıç Tarih : 22.08.2008
Kaç aydır rejimde? : 8 (91. ile 99. etaplar arasında ara vermiştir. 8 etap, 2 ay olarak hesaplanıp rejim süresinden düşülmüştür.)
Başlangıç Kilo : 65,1
Şimdiki Kilo : 69
Verilen Kilo: -3,9
Minimum Değer: 8
Kilo kaybı yüzdesi: -6%
Karne Notu : -49
Bilgi : Ciddi oranda gerileme var, lütfen dikkat! Haziran ayında 23 olan karne notu -49 a gerilemiş. Hedefine ulaşamamış.

yarışçı
Hedef : 63
Başlangıç Tarih : 27.02.2009
Kaç aydır rejimde? : 4
Başlangıç Kilo : 80
Şimdiki Kilo : 73
Verilen Kilo: 7
Minimum Değer: 4
Kilo kaybı yüzdesi: 9% TAKIM BİRİNCİSİ :teytey:
Karne Notu : 175
Sonuç : Sınıfı geçti. Takımın en iyi kilo vereni. :hooray:
Bilgi : İlerleme var, tebrikler. Karne notu Haziran ayında 167 iken, Eylül ayında 175 olmuş. Takımın en iyi kilo vereni statüsünü koruyor.
Beklenen : Takımın en iyi kilo vereni olması nedeniyle deneyimlerini paylaşmasını rica edelim.

Takım Kaptanının Sorumluluğu:
Her üye için karnelerin altına "BEKLENEN" başlığıyla düştüğüm notlardan yola çıkarak hazırlayacağınız analiz raporu cevabını, EN GEÇ 9 EKİM 2009 (125.Etap) gününe kadar iletmeniz gerekmektedir. Aksi halde, takım analizi bir daha yapılmayacaktır.
NOTLAR:
1- Ağustos girişli üyelerin analizi Ekim, Eylül girişli üyelerin analizi de Kasım ayında yapılacaktır
2- Sınıfı geçmek için minimum karne notu 100 olmalıdır.
3- Sınıfta kalan üyelerden her ay açıklama almıyoruz. Durumlarında değişme olabilmesi açısından 3 ay süre veriyoruz.
4- Takımın en iyi kilo vereni değişmediği sürece, açıklama almamıza gerek yok.
5- Kilo kaybı yüzdesi en fazla olan üyemiz, TAKIM BİRİNCİSİ olur.
ARŞİV:
Temmuz ve Ağustos döneminde tatile çıktılar.

hade buyrun rezillik diz boyu nolmuş ki bize böle hakkaten,
hedef diyo ben öle bi saldım ki hedef mi kalmış bende...

Bilgi : Ciddi oranda gerileme var, lütfen dikkat! Haziran ayında 125 olan karne notu 31 e gerilemiş.

bide böle demiş püsküüt harbi daha ii koy ha...

merhabalar herkese! okul başladığı için ona göre yapıcak bi diyet bulamıyorum kendime bi fikri olan varsa yazsın nolur!:bbo:

Back