Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın canlarımmmmm ve canlarımın canları:asigim:bi selam edip çıkıcam işler yoğun öptüm ve gittimŞeniz

bizden habersiz yeni takım kurup hepiniz oraya mı kaçtınız hııı söyleyin bakiimm sengözlerimebaksanab

merhaba arkadaşlar:lepi: bugün sadece inler gelmiş:roflol: ben yoğundum giremedim şimdi hemen yazıp çıkıcamyerimseniben dün akşam 20 dk pisiklet bindim bugün 20 dk yürüdüm ama öğleyin tost yedim neyse yarın hesaplama sırasıda bizde ben yoğunum nasıl başa çıkıcam hiç bi fikrim yokfisfisfisbildirimlerinizi sabah erkenden bitirin olur mu

bende bugün en son 2 sene önce giydiğim kot pantalonumun içine sığdım.
ama daha çok yolum var çünkü bu pantolunun bol geldiği ve kilolu günler için sakladığımda olmuştu.

günaydınn kk nın en güzek hatunları ve tabii ki çıtırlığa aday haunları bu aralar çok yoğun vede yorgunum

kayınvalidemin annesi geldi köyden boş olduğum her vaki ordayım ihiyarlamışş baya yardıma ihiyacı varr o yüzden evde durmuyorum misafirler misafirlikler anlıcanızz seytin her zaman ki seytin sizden naberr nasıl gidiyoo diyetler son sayfalardan okuduğum kadarlıyla aşem baya sıkı tutuyoo inş bu sefer olur aşemm hepinizi öpüüyorummmm

günaydın herkese
inşallah herkes az da olsa vermiştir
sağlıklı zayıflamalar diliyorum takipteyim opuyorumnanaktan

***7.TAKIM 121.ETAP***

serseri(67,8 /
abetüş (62,0 /
yarışçı (/74.0 /
şirin06(68.0 /
hayalgözlü(85,0 /
open_sea (75,7 /
handecem (82,9 / ]
sunshine( 86.3 /
pinkyminky (79 /

7.TAKIM TOPLAM KıLO :

günaydın kuzular yarışçım süper bir haber buŞenizsen azmettikçe daha da inceleceğin günler yakındıra.s.seytinim çikirdemmm hoşgeldin öslettin kendiniŞenizşebnemcim toprakcımŞeniz

***7.TAKIM 121.ETAP***

serseri(67,8 /
abetüş (62,0 /
yarışçı (/74.0 / 73,0 / 1,0 / 1,35 &#37
şirin06(68.0 /
hayalgözlü(85,0 /
open_sea (75,7 /
handecem (82,9 /
sunshine( 86.3 /
pinkyminky (79 /

7.TAKIM TOPLAM KıLO :

sağol aşem inş.birlikte vericez tatlım şu yağ kütlelerini.

şebnemcim snada günaydın az önce sizin takıma uğradım bakalım listenin tamamlanmasını bekliyorum nede olsa ben sizinle 2 ay motive oldum.

pınarcım sendeki durumlar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…