• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sağol kuzum a.s. şebnem iyi ki yardımcımız var :) ben bi telefona bi gelene gidene bakarken muhakkak hata yapıyorum çünkü :)

şirin mesaj çekti internette sorun varmış:umursamaz: pinkyminky ben bildirimi yapmadan önce mesaj çekmiş ama ben daha şimdi gördüğüm için 1 kilo daha eksildiğini yazamadım:sinifsinif: hande kaldı geriye o da okulda zannımca ama bu yazıyı okuyunca not alsın cuma en geç öğleye kadar bildirimi yapmak zorundayız...

günaydın kızlar opuyorumnanaktan
nerde bu takımın üyeleri ya :olmaz: :mymeka:
ben bile daha fazla uğruyorum valla :umursamaz:

hafta sonu yoğun ve yorgun geçti kuzularakannehir ama diyet olarka süperdikaydirigubbakcemile2bu kez yapıcam başarıcam sürekli merdiven inip çıkıyorumhihoyyyt

günaydın aşem veee tabiki hamiş almıla

he valla kız biz sana yeteriz napalım ....

bende haftasonu dikkat ettim bu aralar iştahım açık ama elimden geldiğince dikkatli yemeğe çalıişıyporum

olcak aşem merak etme çıtır olucaz senle ben:))

ilk hedef 60 a düşmek yarışçımzemuszemus sonra bir süre 60 ı korusam 57 falan olmak istiyorum:kedi: sen çok güzel gidiyosun ama :nazar: istikrar devam ediyor ben de bu koca mide göbek popo üçlüsünden sıkıldım artık kaydirigubbakcemile70 olmak istemiyorum diye alarm verdim ve yavaş yavaş düşmeye başladım60 a kaç ayda düşücem acaba:gitme:

kuzular merhaba .... ya valla ne bu takımın hali böyle ayıpp yaaa gelen giden uğrayan yok ....

hafta sonu aynı dikkatle dvm ettim bende ... ama regl olcam acaip şişkinliğim var moralimi bozuyor bir olsam da kurtulsam ....
cuma akşamı bir fincan çorba içtim birde 4 yemek kaşığı mantı yedim ....
cumartesi bu haşlanmış mısırlar varya onlardan yedim bir bardak bir de dondurma yedim pasta gibi olanlar vrya ince bir dilim ...
pazar akşamı ayran çorbası ,biraz da tavuğun göğüs kısmından yedim okadar....
aşemmm bende 65 olmak istiyroum ..... orda kalsam yeter bana
muckkkkkk hepinize .....

eve gidip geldim bir kase nesfit yedim delikafaduldendoymadım :roflol:yanıma meyve alıp indim işyerine meyvelerimde ara öğün olarak yenmeyi bekliyor tarafımdancokacimcoook

ilk hedef 60 a düşmek yarışçımzemuszemus sonra bir süre 60 ı korusam 57 falan olmak istiyorum:kedi: sen çok güzel gidiyosun ama :nazar: istikrar devam ediyor ben de bu koca mide göbek popo üçlüsünden sıkıldım artık kaydirigubbakcemile70 olmak istemiyorum diye alarm verdim ve yavaş yavaş düşmeye başladım60 a kaç ayda düşücem acaba:gitme:

valla artık bende diyet modundan sıkıldım ama eldende başka birşey gelmiyor.
düşersin canım önemli olan morali bozmadan yavaş yavaş vermek ve bazı şeyleri yaşam standartına dönüştürmek benimde ilk hedefe 7 kilo var bakalım becerebilecekmiyim.

Back