ad 1 iltifatlar için çok teşekkür ederim bide tebrik için :),
ne demek başımızla beraber ne zaman istersen gelebilir istediğini sorabilirsin,
ayrıca evet bugünj tekrar başladım bi değişiklik olomadıysa betüşte bugün başlayacaktı,
hafta sonu tabiri caizse kömüş gibi yedim ama almadım geri verdiğimi,perşembe akşamdan beri yiyorum ben valla...
günaydın herkese
kıslar tekrardan tebrik ederim sizi opuyorumnanaktan
sizin sayanizde birinciliğide gördükopuyorumnanaktan
günaydın kızlar a.s.
heryeri silip süpürmüşsünüz nan kaydirigubbakcemile3
tebrik ederim opuyorumnanaktan :lepi:
Günaydın şekerler, hepinizi tebrik ederim.
Hayalim, Pınarım ve betüşüm sizi extradan teprik ediyosss :=)))
günaydınnnnn Şeniz arkadaşlar takımdan veya diğer takımlardan herkese çoooookkk teşekkürler a.s. tek tek alıntı yapacaktım ama hayal yapmış zaten çok sürecek vaz geçtim ama herkese çoookkk teşekkürler hayaklim evet başladım canım sabah elma ve vişne suyuyla bu haftada devam canım hemde tam gaz :lepi: 55 igörecem canım hafta sonu bende yedim ama dediğin gibi almadım ama dikkat ederek yidim çok aşırı abarmadım hayal bu haftada derece alcez tammmı nan haftayada mezun :roflol:
serserim ya ben seni çok özledim :çok üzgünüm:
ya bacım sen gerçekmisin delikafadulden o kadar ye tekrar alma valla maşallah.
iltifat değil canımcım sağolasın.
ya hayal abetüş kendinize zarar vermenizden korkuyoruz çoğumuz siz bu işi ciddi ciddi yapıyosunuz ama bi doktora gitseniz kan testi yaptırın ad1 dediği gibi bi kas yağ oranınızı ölçtürün dışarıdan yoklamayla olacak bişey değil bu
iyiyim canım diyet miyet yok listedende çıktımdı zaten yaz rehaveti bastı . giremedim hafta sonu bu cadılaR NE YAPIYO HALA AÇLIK GRVİNDELERMİ Bİ BAKİM DEDİM ....kaydirigubbakcemile3hg aplam teşekkrü ederik, nasılsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?