Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yok gülüm kalmayız inş öle halsizlik falan yok çok şükür,
betüş pınar ve yapacak olanlar bu diyeti
çantanıza pet şişeye meyve suyu koyun yanınızda taşıyon güzeller ne olur ne olmaz şükür iyiyiz ama tedbiride bırakmayalım elden demi,

almiş gözün aydın canım...

aynen bende korktumm ama korkulacak gibi diil canımm yaaa sositososito

ne güzel canımm eşinin gelmesi morall olmuşturr gözlerin aydınn alkisalkisalkis

eyt taze gelininiz geldüü -tatlicadiarzu-

bugün eğer maişimi alırsam yarın başlıorum ben de bu oruca hee:)

hoş geldinn taze gelinn a.s.
maişle ne alaka nann CADIARZU

almişim gözün aydı :lepi: bebiş nasıl bakalım
sağol jujum Şeniz
bebiş çok iyi teyzesi

sağol hayalim kaydirigubbakcemile5
aman kızlar dikkat edin ya çok ağır bi rejim :uhm:

almişçim gözün aydınnn tatlım :teytey:
sağol kuşum benim Şeniz
ne güzel canımm eşinin gelmesi morall olmuşturr gözlerin aydınn alkisalkisalkis

sağol canım zemuszemus
evet çok güzel morel oldu bana ya hihoyyyt

günaydn 7. takımmmmmmmmm biliyomusunuz hiç bu kadar umutlanmadım hep mezun olcam diyordum ama kendim bile inanmıyordum bu sefer sıkıcam şimdilik güzel gidiyor isterseniz size olanları anlatayım cuma aşem der demez msn den sözleştik ama serseri aşe ve opean sea pınar ekti bizi :mymeka: o akşam lağmanları yaptık ama tavsiye etmem çok başarılı olunmuyor ben bile bile bu mannak hayalin aklına uydum :mymeka: musil yerine de becunis diye hap var pınarım onla başladı ve daha etkili biz tam temizleme yapamadık başlıyacaklara onu tavsiye ederim sabah kalktım iş yerine gelirken aromanın bulamadım cappy nin %100 katkısız ve şekersiz portakal limon greyfurt karışmını aldm sabah onu içtim ara gibi bir bitki çayı ve bol su öğlende meyve suyumu içtim bolda suyumu çıktım görümcemin oğlunun programı vardı oaya gittim bi gittim ki masalar pasta börek dolu o an karnım açlığını hissettim hemen küçük görümcem bana bi tabak hazıradı 2 dilim börek 1 poğça koca dilim kek 1 bardak kola :mymeka: dedim ben yemicem oğlumada o hazırladı hemen yedirmeye başladı tabak bana baktı ben tabağa içimden 1 taneden bişey olmaz yok yemicem o arada başka birileri geldi yeni kola dökyorlardı dökmeyin bunu aln didim verdim sonra görümem darılınca oğlumun böreğine sadece 1 çatal batırdım 1 yudum aldım sonrasında pastalar geldi havada uçuşuyor eve gittim yine karışık meyvesuyu aldım 8 kırmızı dye çilek kirz şeftali elma ahududu bisrsürü şey var işte birde greyfurt aldım greyfurt sıktım yarım bardakta o meyve suyundan diğerleri dolma çorba falan yedi1 kesinlikle tatmak için bile olsa ağza sürmeyin ben oğlumun tabağın uzandım bir kere arkasından 2. geldi kendimi alamıyorum terk ettim orayı önümde sadece yemek zamanı bi tuhaf oluyorum yoksa hiç açlık hissetmiyorum ama görünce dayanamıyor insan cumrtesi böyle geçti pazar da sabah oğlumla babasına müthiş bi kahvaltı hazırladım ben yine karışık meyve suyuyla 1 greyfurtu sıktım karıştırdım öğlen de onlara çok güzel soslu makarna yaptım ve patates kızarttım allahım en büyük işkence ozamandı patates kızartması :çok üzgünüm: 1 tane aldım ardın dan 1 tane daha sonra 1 adet daha hooopppsüprizzzzz hemen ter ettim mutfağı ve ben yine meyve suyumu içtim akşam yine aynen ama çok süperim :dance: kendimi müthiş hissediyorum başta dayananmam diye düşünüyordum ama tartıyı görünce :1shok: 10 gün ölmem yaaa didim kendime ve başladım hiçte pişman değilim sadece aklımda bazı sorular var mesela soda içebiliyomuyuz birde aşem sigara alkol çay yasak demiş alkol zaten yok çay ş ortamında içiyordum sıkıntı yok oda tamam ama sigara konusunda asla yapamıyorum gerçi mide boşluğundanmı ne pek içemyorum şimdi gelelim sonuca çok uzun yazdım ama paylaşmak istedim ben cuma akşamı eve gittim tardıldım başlamadan önce 60 tım dün sabah tartıya bi baktım :1shok: hamilelik sonrasında tüm çabalarmda en son 58.7 yı görmüştüm tartıda 58.6 yı gördüm bu sabah tartılamadım geç kaldım diye unutttum neyse çok uzattım hepinizi öperim Şeniz

şimdi kızlar buna katılanlar hergün günlük tutacaz tamammı listeyi ben tutucam katılanlar listeye ekleme yapsın lütfen

KATILAN BAŞLANGIÇ KİLOSU / 1. GÜN / 2.GÜN / 3. GÜN / 4.GÜN / 5.GÜN
abetüş = 60,0 / 59, 2 / 58,6 / unuttu:mymeka: / yarın
hayalgözlü =86,0 /
serseri =
opean sea =

bende müsili içtimm sabahh bir baktımm 1 kilo eksilmişimm hiç bişi yapmadan daha düşünnnünn
kocişee bir kahvaltı hazırladımmm ımmmm enfesti :jeyyar: bir tane bari köfte ye dedi yemedimmm :jeyyar: sabah ılık limonlu su içtimmm 2 lt su içtimm ve 3 bardakk sulandırılmışş meyve suyu içtimm ama akşam dayanamadımm şeftali yidimm bi taneee cokacimcoook

yalnızz bişi dicemm kızlar benim arkadaşımm bana dediki senin bölgesel zayıflaman gerekiyorr basenden bunlar senin işine yaramass yaramass mıı kii hakketenn mirmirmirmir

eeee kızlar birde şu wc olayından bahsedin ben yarın başlasam iş yerinde kötümü olurum ???çok mu sık gittiniz wc ye gece yapsak bu lavmanı olurmu?

canım zaten lağman yada musil yada hap olayını akşam yapacaksın ama çok geç saate kalma akşam üzeri evde yap yksa gece uykusuz kalırsın vereliniortak önce onu yapp sonra başlıyorsun yani önce temişliyorsn vücudu 2-3 gün sonra tekrar o yüzden dediğim hapı al lağman yapma benden tavsiye :roflol: hayal bugün bizim 2. seans günümüz canım unutma kaydirigubbakcemile5 ama bu sefer open nin hapından kullanıcamkaydirigubbakcemile5

şimdi kızlar buna katılanlar hergün günlük tutacaz tamammı listeyi ben tutucam katılanlar listeye ekleme yapsın lütfen

KATILAN BAŞLANGIÇ KİLOSU / 1. GÜN / 2.GÜN / 3. GÜN / 4.GÜN / 5.GÜN
abetüş = 60,0 / 59, 2 / 58,6 / unuttu:mymeka: / yarın
hayalgözlü =86,0 /
serseri =
opean sea =
angelsky =

günaydın can kuşlarımopuyorumnanaktanben dün sabah başlamıştım meyve suyuyla ama olmadı eşimin köyüne gittik orada bir sürü meyve topladım yedimcokacimcoook herkesin içinde siz devam edin ben meyvesuyu içicem diyemedimeltimler vardı kaynanam kayınpeder bu deli gözüyle bakmasınlar diye normal devam ettimşakkıdıbu sabah 1 bardak vişne suyu içtim su içtim bir bardak kekik bir adaçayı içtim hihoyyyt67 başlangıç kilom gün gün yazarım ben degamyoncuiremsuay sonu yeğenimin düğünü var bakalım kaç kilo olucamdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…