sağol kuşum iyi olmaya çalışıyorumiş-ev-spor ve bebiş yani yoğunopuyorumnanaktanteşekkür ederimm yarışçımmm Şeniz
sen nasılsınnn
geçmiş olsun julim.ayyyy ultrasonda el kadar şeyi görmek nasıl mutlu ediyor insanı bir an geçen seneye gittim ....juli tadını çıkar hamişliğin bak şimdi ben bazı şeyleri hatırlamıyorum bile zaman su gibi akıyor.:CüvCüv::CüvCüv:selam kızlar
rahatsızdım biraz kalcamda doku zedelenmesi varmış bir hafta rapor verdi doktor evdeyim
almişim cok gecmiş olsun senin baya zor geciyor insallah en yakında gecer
bende bıdığımı gördüm bugün kocaman olmus kımıl kımıl eli ayağıne cabuk büyüyor yaw
yarıscım sen nasılsın bebiş iyileştimi
:
yarışcımm sporu bırakma bence bırakınca hiç iyi olmuyoo :a015: bebiş nasıll :ecrin_bebek:
QUOTE]yok valla evde olsun devam edeceğim zaten benim cadıyla ilgilenmek başlı başına spor yakında yürürdesırnaşık şey
günaydın cankuşlarımopuyorumnanaktan
julim geçmiş olsun tatlımŞenizküçük aşe senin paylaşımın neden bu kadar az gün içinde tek mesajseytinim sahalara dönmüş şükürturkbayragişirinem bunlar bulaşamaz kaç yıl boyunca sen gel yarışçım da yakınmış bana o da gelsin biz buluşalım bunlar çatlasın:dilcikar:ya benim oğluşumda arkamdan ağladı bugün:a015:
geçmiş olsun julicimselam kızlar
rahatsızdım biraz kalcamda doku zedelenmesi varmış bir hafta rapor verdi doktor evdeyim
almişim cok gecmiş olsun senin baya zor geciyor insallah en yakında gecer
bende bıdığımı gördüm bugün kocaman olmus kımıl kımıl eli ayağıne cabuk büyüyor yaw
angelim avatara bayıldım
dimplem buluşmanız süpermiş cok tatlısın
yarıscım sen nasılsın bebiş iyileştimi
serserim darbe ne alemde
hayal open betüş sizleride öptüm
unuttuğum varmı
derken zeytinimi unutmusum sen nasılsın zeytinim :1hug:
eğlendik tebii seytinim :jeyyar:dimplemm ohhh ne güsel eğlenmişsiniz nan hihoyyytbisde toplaşalım yavvvff çok kıskandımmm:dilcikar:
:
kaptanım günaydında
hani takımın taze kanları hiç ugramıyo ya:dilcikar:
canı isteyen uğrasın şirinim:1closedeyes:uğramassa kapının yolunu ben tarif ederim merak etmebuyrunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?