Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

almişimm gözün aydın fıstığım :lepi: hasretlik bitiyooozemuszemusdikkat canikom kendinede bebişinede :CüvCüv:

dimplemm ohhh ne güsel eğlenmişsiniz nan hihoyyytbisde toplaşalım yavvvff çok kıskandımmm:dilcikar:

serserim yırtınıyon ama cevap veren yok sanırımmmm:tomato:

yarışcımm sporu bırakma bence bırakınca hiç iyi olmuyoo :a015: bebiş nasıll :ecrin_bebek:

angell senden naber fıstık Şeniz

julim ben unutulcak karı mıyımm hasba:mymeka: aşkolsunn :dilcikar: dur teyzoşu öpiimmmŞeniz gösterdi mi kızımız kendini kaydirigubbakcemile3:uhm:

şirinim günaydınn sana da lokumum Şeniz
betüş open vede hayal cadıları savaştan çıkamadı sanırsamm naniknanik siz oynayın oynayın serseri yakında sizi ve ebenizin cebini karıştırcak bi güzell delikafadulden :roflol:

teşekkür ederimm yarışçımmm Şeniz
sen nasılsınnn
sağol kuşum iyi olmaya çalışıyorumiş-ev-spor ve bebiş yani yoğunopuyorumnanaktan
geçmiş olsun julim.ayyyy ultrasonda el kadar şeyi görmek nasıl mutlu ediyor insanı bir an geçen seneye gittim ....juli tadını çıkar hamişliğin bak şimdi ben bazı şeyleri hatırlamıyorum bile zaman su gibi akıyor.:CüvCüv::CüvCüv:
bebiş valla cadı oldu artık hiç kucağımdan inmek istemiyor diş çıkartıyor 4.de çıktı.geceleri bir görsen bana doğru dönüp elinide boynuma sarıp gözlerini kapatıp uyuyor
opuyorumnanaktan:ecrin_bebek::icecream:

bu arada herkese günaydın

dün sabah 1 tost kepek ekmeğine+şekersiz çay

öğlen tavuk sote+salata

ara dondurma
ara dondurma

akşam bir popkek+az fındık+diet kola

akşam 2 küçük dolma+yoğurt

spora gidince yemek düzenim malesef böyle oluyor hoca aç gitmemi istemiyor birde biraz kaçırdım ama napim

45 dakika tempolu yürüyüş+10 dak eliptik bisiklet+5 dakika kürek

julim geçmiş olsun tatlımŞenizküçük aşe senin paylaşımın neden bu kadar az gün içinde tek mesaj seytinim sahalara dönmüş şükürturkbayragişirinem bunlar bulaşamaz kaç yıl boyunca sen gel yarışçım da yakınmış bana o da gelsin biz buluşalım bunlar çatlasın:dilcikar:ya benim oğluşumda arkamdan ağladı bugün:a015:

gelirim gelmemmi hem pamukkaleyi görmüş olurum manayla:teytey:

günaydın kızlar alkisalkisalkis geçmiş olsun julicim
doku zedelenmesi neden kaynaklanmışki :uhm:
teşekkür ederim :asigim:
dimplemm ohhh ne güsel eğlenmişsiniz nan hihoyyytbisde toplaşalım yavvvff çok kıskandımmm:dilcikar:
:
eğlendik tebii seytinim :jeyyar:
olur tabiii neden olmasınn :içelim:

canı isteyen uğrasın şirinim:1closedeyes:uğramassa kapının yolunu ben tarif ederim merak etmebuyrunnnnnnnnn

bu arada benim sıavlar bittigine göre yenileri başlamadan (bkn 4 temmuz ehliyet ve eylülde bütünlemeler)
şu söz verdiğim üzere bildirim işini ögreneyim diyorum kaptanım müsait bi zamanda yardım edermisinŞeniz

dimplem unutma bu sözü bi gün eminönünde buluşucaz balık ekmek keyfi yapıcazzkaydirigubbakcemile

bende dün yidiklerimi yazıyım
sabah 1 tane yağsız tuzsuz krep biraz peynir 1 fincan ada çayı
ara:4 tane kraker
öğle:1 tane börek :mymeka::tomato: 2 bardak çay domates
başkada yokkk :a015::tomato:
bol su içiyorum bide 30 dk bi yürüyüşüm varkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…