- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 133
- 35
Evdeym malim .su ıc tartıya cık yemek ye tartıya cık o yuzden her dakka soyunmaym dıye elbıselermle kılo verıyorm.elbıseyle 58 i gorene kadar devam.ama bu hafta regl olucam zor olacak kılo vermesıkız fatma evdeysen elbiselerle niye tartılıyon
Yeter artık sakın detoks yapma.. temiz beslen kalıcı gitsin kilolarDemek ki 2 hafta üstüste yapınca günde 600 de gitmiyomuştecrübe oldu
minnakım ben seni yerim o ne güzel eksi o ne güzel yüzde tü tü tü tü maşallah
Gecmıs olsn canm ıns tek bu kazayla kalır son olurKolumu kaldiracak halim yok.sabahki olaydan da korktum sanirim.bi suru de isim var ayyy
Yeeekırmızılımm sana yandı canııım
eksini de yirim seni de yirim
Çok geçmiş olsun canım benimKolumu kaldiracak halim yok.sabahki olaydan da korktum sanirim.bi suru de isim var ayyy
Yaz günü ne giyiyon anam o kadar çıkarmaya üşenicekEvdeym malim .su ıc tartıya cık yemek ye tartıya cık o yuzden her dakka soyunmaym dıye elbıselermle kılo verıyorm.elbıseyle 58 i gorene kadar devam.ama bu hafta regl olucam zor olacak kılo vermesı
Yok baya bi yapmam artık,aldım boyumun ölçüsünüYeter artık sakın detoks yapma.. temiz beslen kalıcı gitsin kilolar
senin minnoş eksine kurban
Kısa kollu .alt ınce esofman sutyen atlet ıc camasırı ıste kız klasık yani.gecen bı tarttm 500 gr gelıyo ınce yazlıkYaz günü ne giyiyon anam o kadar çıkarmaya üşenicek
espiri yapmakta ban sebebi mi artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?