Vitesi küçük tut hızlı hızlı çevir çakıl amaç yağ yakmak. kas yapmak değil. Kas sonraki işEvet ben bisikletimde ağır tempoda hem yazılanları okuyorum hem su keyfi yapiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vitesi küçük tut hızlı hızlı çevir çakıl amaç yağ yakmak. kas yapmak değil. Kas sonraki işEvet ben bisikletimde ağır tempoda hem yazılanları okuyorum hem su keyfi yapiyorum
Yarasın afiyet olsun meta çalışsın yağ yaksınKaptanım kahvaltı ettim
Yapayalnızım mersinde kimsecikler yok ben kimseleri göremeyeceğimBen de gidip @koza16 yı göreyim bari bursadayım
3. Seviyede yavaş ceviriyorum şimdi akşam.9 da hızlı geçireceğim olur mu okurken çok hızlı yapamıyorumVitesi küçük tut hızlı hızlı çevir çakıl amaç yağ yakmak. kas yapmak değil. Kas sonraki iş
Kız bisiklet başında ter atıyo biz de ne fesatız neler düşündükSayalım kaç dakikada gelicek
Ben de mersinde yaşamak istiyorum deniz kenarında her sabah denize karşı uyanmak istiyorumYapayalnızım mersinde kimsecikler yok ben kimseleri göremeyeceğim
Ama yeni başladımKız bisiklet başında ter atıyo biz de ne fesatız neler düşündük
Bisiiklet ayarı nasıl oluyo bilmiyom da vitesi küçük tut zor seviyede yapma bacakların çok zorlanmasın çevirirken yani onu demek istedim.3. Seviyede yavaş ceviriyorum şimdi akşam.9 da hızlı geçireceğim olur mu okurken çok hızlı yapamıyorum
Her an kalkıp yatağa uçabilirim diyosunAma yeni başladım
Anlaştık bi de bunun bir sınırı var mi yani günde en fazla ,,, kadar yap denilen bir sınır ben hafta sonu 2 saat hafta ici 1 saat olarak düşündüm çok zorlamış olur muyum. Bi de dün akşam 1 saatte 755 kalori yakmış görünüyor bu doğru olabilir mi doğru ise muhteşem.bisey buBisiiklet ayarı nasıl oluyo bilmiyom da vitesi küçük tut zor seviyede yapma bacakların çok zorlanmasın çevirirken yani onu demek istedim.
Ben srnin arkandayım çakılhep onlar mi su yüzüne çıkacak dimi ama
Sen de yedin öyle mi adam bisiklet aldı, kahvaltı hazırladı boş geçer miKız bisiklet başında ter atıyo biz de ne fesatız neler düşündük
teşekkürler kuzumm .sanki ben 55 kilo gibi mi cikmisimmmmBende gördüm ki nolmus yaneee
Seni de çok çok çok beğendim
Şimdi flom bebeğim... miu fit ve ipek buluşmuşlar
Miu her şeyleri yemiş bu gariplerim de peynir zeytin domates neyin yemişler. Foto çekmişler miu ve fitin yanaklar dombak çıkmış
Ipek gayet fit çıkmış... miunun 1 tam somun ekmek yediğini doyorlaaarrr
Geçmiş olsun balım kıyamam sana çok yorgun ve stresli gunlerim faturası mi
Günlük 45 dk 1 saat arası yapabilirsin tabiki. Hafta sonu zaman açısından rahatsan 2saat yapabilirsin istiyosan. Ama dediğim gibi çok yüksek devirde yapma ki yağ yakabilelimAnlaştık bi de bunun bir sınırı var mi yani günde en fazla ,,, kadar yap denilen bir sınır ben hafta sonu 2 saat hafta ici 1 saat olarak düşündüm çok zorlamış olur muyum. Bi de dün akşam 1 saatte 755 kalori yakmış görünüyor bu doğru olabilir mi doğru ise muhteşem.bisey bu
İzgara yapcaksan bi tatlı tabağı kadar ideal kuzum. Yanına da bi salata yersin mis gibi olurmalipina kaptancik şimdi biz bugün balık sezonu nu açtık ızgarada hamsi sınırı varmıdır ne kadar yenilecek hem biraz küçük hem erken kapatacam günü
Bizde niye goremiyoruzBu arada fotoyu gördüm
Yalnız iyi yemişsiniz