Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kıs juli bende 80 olmam demiştim doğuma giderken 94 kiloydum.lülülülülülü

ben bu aldığım kiloları öle 5 ayda veririm dedim 5 ay oldu daha anca yarıladım.-tatlicadiarzu-

anlıyacağım güzelim tabiki herkeste aynı olmaz ve umarım sendede olmaz ama herşey özellikle kilo istem dışı gelişiyor nedenini anlamadın şekilde kilo alıyorsun.

öptüm seni ve bebişiŞenizŞeniz

hayırlı cumalar kızlar.bu gün tartıya korka korka bindim çok şükür ki 1 kilo 100 gram vermişim süprizzzzz.üyeliğim tam olarak onaylamadı ama bana güç veriyorsunuz.arkadaşlarla yarışta olmayı ve aldığım her gramın hesabını vereceğimi bilmek beni yemeklerden uzaklaştırıyor.çok sağolun...kaydirigubbakcemile5

gel semihacım kızın iyileşssin bir an önce gel sende aramızakaydirigubbakcemile2küçük aşealkisalkisalkisalkisalkisalkisbravo sana başlangıç kilolarınızı da alayım ben sizin tekrarsemihacım sen tartıldın mı :uhm:alışkanlık olsun artık sizde de cuma sabahı bildirim günü cuma yetişemsseniz perşembe akşamından bildirina.s.şirin ilkerle konuştumu acaba kızlar yazdımı bi şeyler ben mi kaçırdım:1ninca:

slm kızlar
5 dklığın size bakmaya geldim telde betüşede anlattım dedem böbrek nakli ameliyatını oldu çok şkr şuanda durumu iyiymiş annem yanına gitti bide düğünümüz var bugün dün kına gecesi falan derken yoğunum malum fırsat buldukça girmeye çalışıcam öpüyorum sizi Şeniz
dualarınızı eksik etmeyinnn :Saruboceq:

inş böbrek uyar allah yrdımcımız olsun bundan sonra uyum süreci varrrr umarım herşey yolunda gider dedem sağlığına kavuşurr:Saruboceq:

şimdilik çıkıyorum snra görüşürüzzzŞeniz

günaydın kızlarmirmirmirmirseytinim geçmiş olsun kuşuma.s.

ne hafta sonuydu begeçen hafta burada muhasebecimiz kalp krizi geçirmişti o çok şükür iyi bugün taburcu oluyor

cumartesi akşamı halan kalp krizi geçirmiş o şimdi yoğun bakımda:çok üzgünüm:

almişim dün gece aradı beni aşe ben hastayım yarın işe gelemeyebilirim dedi:çok üzgünüm:bugün doktora gidecek

sabah öğrendim ki dün gece de annem rahatsızlanmış şimdi onlar hastanede tetkikler yapılıyomuş:çok üzgünüm:

ay sabah sabah felaket tellalı gibi oldum:mymeka: töbe yarabbim:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…