• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben netten alıyorum ya :) ama inst ma koyuyorum ya ordan bakıp yazayım tarihleri bende :KK15:
olsun netten alınca da sitesini yazarsın
sallıyorum: kitapkurdu gibi

bilelim yav
yıllar sonra belki o siteler olmayacak vay be netten alırdık eskiden falan diyeceğiz belki :)

olsun netten alınca da sitesini yazarsın
sallıyorum: kitapkurdu gibi

bilelim yav
yıllar sonra belki o siteler olmayacak vay be netten alırdık eskiden falan diyeceğiz belki :)
Doğru diyorsun taam.

Buraya kitap fuarı kuruluyor eylül de, ordan almak istiyorum bakalım :)

ne demek bayrama kadar bu yoğunlukta olacak :mad:müdürrrr müdürrrr ben ballı çöreğimi özledim :KK34:
nehirnil111 nehirnil111 :KK74::KK200::KK36::KK15:
Geldim ballı çörek geldim arkadaş yeniden işe başladı çok şükür yerimdeyim :KK76:
nehirnil111 nehirnil111
Cuma 2 saat tempolu
Cumartesi 1 saat zumba
Pazar off günüm
Pazartesi 1.5 saat tempolu
Bugün daha yok canim
Dün sporunu yaptın mı kuzum diğer sporların harika :KK9:
Aynen öyleyim Begüşüm dün akşam pert olmuşum gece kalktım duş aldım tekrar uyudum sivri sinek savaşı yaptım kulağıma gelmiş mızıldıyor :KK67: Tartıda bir şey yemediğim halde artı çıktım ödem tutmuşum sabah bacaklarımın alt kısmını ayak tabanımı hissetmiyordum :olamaz:
Ben birçok arkadaşı takip ettim bugün :KK200: Yazayım sana da :KK49:
Yaz kuzum bekliyorum :KK60:
images
nehirnil111 nehirnil111 :KK200:
ballı çöreğim bugünde yoğunmusun? yardıma geleyim mi?

Gel kahve içelim ballı çörekim :eğlence:
image-14575170851547601588.webp

Geldim ballı çörek geldim arkadaş yeniden işe başladı çok şükür yerimdeyim :KK76:

Aynen öyleyim Begüşüm dün akşam pert olmuşum gece kalktım duş aldım tekrar uyudum sivri sinek savaşı yaptım kulağıma gelmiş mızıldıyor :KK67: Tartıda bir şey yemediğim halde artı çıktım ödem tutmuşum sabah bacaklarımın alt kısmını ayak tabanımı hissetmiyordum :olamaz:

Gel kahve içelim ballı çörekim :eğlence:
Eki Görüntüle 2179575
oyy kıyamam yaaa:110:sana azıcık masaj yapayımda rahatla bari
upload_2018-8-15_10-31-49.webp

arkadaşınızın tekrar işe dönmesine sevindim,hem o işinden olmadı hemde sizin yükünüz de hafiflemiş oldu:KK9:

images
kahveleri koy geliyorum:KK55:

Hiç sorma kuzum çıldırdım da sesimi çıkarsam kötü gelin oluyorum çok sıkıntılıyım şu sıralar bakalım ya hayırlısı hakkımızda
işte aynı ben,hep kötü geliniz biz :KK34:
Allah bu eşlere akıl fikir ihsan eylesin
dur bakalım belki yoluna girer akıl ve mantık içinde düşününce çözülür

Son düzenleme:
Back
X