• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

slm kıssslar dünkü listem aynn geçerli şu an müsait değilim yazamadım bir ara yazarım tekrar fındık kurdu dilencim ya ben o keloksun sadesini geçen sene denemiştim iğrençti ama meyvelisi varmış o olablir bulursam alırım ondan bende başlarım

slm kıssslar dünkü listem aynn geçerli şu an müsait değilim yazamadım bir ara yazarım tekrar fındık kurdu dilencim ya ben o keloksun sadesini geçen sene denemiştim iğrençti ama meyvelisi varmış o olablir bulursam alırım ondan bende başlarım

yok yevriieeemm bu yenilenmiş hafif bi şeker tadı geliyo boş bi tane at ağzına:))
asıl ben o çilekten almıştım geçen senelerde püüü oturup çileklerini ayıkladım o ne öle ekşiiii bi tuhaff:)) sonra da önkahvaltı olarak yemiştim o zamanlar. kahvaltı hazırlanana kadar yemiştim.kelloksa da mesaj atacaktım huleynnn yedik 2 kase bişi olmadı diyedelikafadulden

bu arada burdan beşiktaşıda kutlayayım
aramizda fenerli olan arkadaşlar varda :hooray::hooray:beşiktaşlılara nasıl kaptırdılar ama
ben hatırlamıyorum zaten kupa aldıgını o zaman 3 yaşındaymışım:roflol:
betüşüm sen bana tükürmüşsün ama ben seni Şeniz

ooooooooooooooo betüş hanım diyet yapıyo bide üstüne liste yazıyo anaaaaaaaaaam gözlerimi inanamayım
:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::bbo::bbo::bbo::bbo::bbo::bbo::bbo::bbo::bbo::bbo::bbo::bbo::bbo:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis anaaaaaaaam yeni smil pek gozelmiş :roflol:...

teşekkür ederimm cnmm
dün seytinin aklına uydumm p.lapası yaptımm
bu gün sabah öğlen yemeye çalışştımm bakalımm
çakılı kaldımm kaç haftadır gr oynamıyorr iyi olur inşallahh

sen neler yapıyosunn şekerrr

yarın cuma listeyi bugünden koyayım ki geç gelsemde siz yazarsınız hepinizi öptüm listeyi bıraktım ve gittimŞeniz

7.TAKIM 104.ETAP
serseri ( 65,0
Almıla74 ( 51,5
Abetüş ( 58.9
yarışçı ( 76,0
angelsky( 62,1
şirin06 (64,1
Zeytingözlü ( 79,0

7.TAKIM TOPLAM KİLO :

Back