Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

taaam yarın yapiimm
akşamdan lapamı hazırliiim
bi fiske tuz atsamm daha ii olcekk emme taduuu -tatlicadiarzu-
ne demişler çok söyleme huysuz olur
çok dövme arsız olur

bizimkilerde döve döve arsıs oldular seytinimm
heç gelmiolarr kaydirigubbakcemile3

var sende gett seytinimm msnee
ben burayı bekleremm

Son düzenleme:
ben size beni bıraktınız die küşmüştümm amma :çok üzgünüm:
hasta olman hafifletici nedenn fisfisfis
neyin var kuşum bişey mi dokandı mideciğine :teselli:
oyyy kıyamamm :Saruboceq: :teselli:

günaydın kızlar

bugüne bozuk moralle başladım.
kızım diş sebebiyle uyumuyor ve sürekli ağlıyor çok acı çwekiyor kuzum tabi bende .
sabah uyandı ama emip tekrar ayağımda salladım uyudu.bugecede huysuz diye eşim bizimle yatmasını istedi ben genelde yatağında ve odasında uyuması taraftarıyım.
saat çaldı ama ben kalkamadım eşimde biraz daha uyuyalım demiş ama benim cadı kalkmış sürünmüş yatağın kenarına gelmiş gözümü bir gümbürtüyle açtım ki kızım yerde hemen kaldırdım panik olduğumu görünce ağlamaya başladı .
burnunu yatağa sürtmüş sanırım kızarık hertarafını kontrol ettim bir acısı yok ama içim rahat değil şimdi doktorunu arayacağım.
ya offf yaa nasıl böle bir hata yaptım anlamıyorum.

günaydın kızlar a.s.
yarışcım geçmiş olsun canım :teselli:
allah acil şifalar versin :Saruboceq:
canım niye kendini suçluyosun ki olacağı varmış olmuş :1hug:
aynı şey sen yanıbaşındayken de olabilirdi,sonuçta bi anlık bişey canım sıkma canını Şeniz

sağol dilencimŞenizsen ne zaman faaliye geçecen kuşumşutarafagitti:
üff sorma serserim yaa ben biraz dikkat ediyorum ama bu sefer tam disipline geçmeden takıma gelmek istemiyorum zırt pırt kaçıyom snr
bir aydan az kaldı bu sene okulunun bitmesine ben de yaz bekçisi olcam inşalla. o zaman gelcem:Saruboceq:

deguşumla dilencim gelmişş ŞenizŞeniz

naber kızzza.s.

bu arada ısınma turları atıyorum ben de yürüyüş yapıyorum ama yemeyi düzenleyemedim şu kellogs 2 öğün 2 kaseyi deneyen oldu mu ayol ben dün aldım daa.s

günaydın kızlarmidem hala kötübenneyaptımkisabaha kadar uyuyamadım ezan okunmadan bi ilaç daha içtim o biraz rahatlattısabah 7 de kalktım yürüyüşe gittim yinelaelaelaelaelaebahane olsun istemedimöğleden sonra toplantı var yoğunolucam kuzular merak etmeyinşutarafagitti

yarışçım üzülme lütfen Allah beterinden korusun hem sen yanındaykende olabilirdi geçmiş olsun Şeniz

dilencim dikkat et artık hiç kimse için değil kendimiz içinkaydirigubbakcemileyürüyüşe başlaman iyi olmuş kelogs bende denemiştim ve haftada 1 kilo vermiştim sadece akşam yemiştim ben onu amaşutarafagitti

sağolun kızlar

doktoruna ulaştım şimdi yatak mesafeleri bizim için güvenli mesafeler dedi 24 saat boyunca fışkırarak kusmadığı sürece önemli birşey olmaz dedi .

ohhhhh içim biraz rahatladı.

ee iyimiş yahu haftada bir benim kilom fazla ya daha fazla veririm belki. diğer öğünler kaçırırsam boşa gider amadelikafadulden dur ben deneyeyim ben de akşam ve sabah diye düşünüyorum.
sağolun kızlar

doktoruna ulaştım şimdi yatak mesafeleri bizim için güvenli mesafeler dedi 24 saat boyunca fışkırarak kusmadığı sürece önemli birşey olmaz dedi .

ohhhhh içim biraz rahatladı.

geçmiş olsun canıma.s.

günaydın arkidişlerrralkisalkisalkisalkisalkisalkis

yarışcımmm geçmiş olsun cnm üzme kendini oluyo böle şeyle allah korusun inş:Saruboceq:

serserimmm geçmiş olsun a.s.

julimm teyzoş nasıl geçti mi bulantılarınnnŞenizŞeniz

üff benimde dişim çok fenaaa :çok üzgünüm: çok acıyooooo benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…