• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydınnnnnnnnnŞeniz a.s. hepinizi teker tekr öpüyorum
ayyyyy fındık kurdu dilencimle deguşum gelmiş:1hug: çok ösledim sizi yahuuuu dilenci hadi kaldır totnuda gel artık:mymeka: angelim geçmiş olsun canım
aşem buda sanakaydirigubbakcemile içimden geldi bayadır çekmemiştim:roflol: julim bu sana Şeniz buda teyzoşaŞeniz Şeniz ona torpilli gelelim düne

sabah elma sirkeli su yarım simit domates biber salatalık üzerine az zeytinyağı pul biber kekik krem peynir 5-6 zeytin 1 kupa çay 20 dakka yürüyüş
öğlen kızarmış tavuk 1 yudum ekmek 2 bardak ayran 15 dakka yürüyüş
yeşilçay 1 browni:mymeka:
akşam 2 küçük salatalık doğradım yoğurtla karıştırdım üzerine pul biber kekik 20 dakka yürüyüş

artık dahada hızlı devam edicemmmmmmmmm:sm_cool: deguş hanım ayrıcana ben kendi kendimi denetliyorum:dilcikar: zeytin nerelerdesin sen yaaa:uhm: yoksam yedinde ondanmı kaçıyon nan:mymeka:

hani diğerlerinin raporı sporu nerde nan:mymeka:haziran sonuna hedef belirttim herkese söylediklerinizi uyarladım yani analiz cevapları için:delphin:yaz geçer biz hala aynı olursak topla tüfekle atacam kendimizi:1closedeyes:yazın aşe haziran sonuna kadar 60 olacak olmassa takımdan atılcak:mymeka:

günaydınn hanımlarrrrrrrrrŞeniz

jullyymm düm tek tek teyzoşu yesin onuu:ecrin_bebek:Şeniz

ya kusura bakmayın daha önce bahsetmiştim dedemin ameliyatını annem onu görmek için gitti 8 yaşında kardeşim var benim bende kalıyoo okul ders misafir derken ondan giremedim lülülülülülü yani yediğimden değil petüş hnm :delphin:
ee ebi geçmişe bakimmm :1closedeyes:

deguşumla dilencim gelmişş ŞenizŞeniz

jullym bende duymuştum maydonozla dere otunu dikkat et fıstık :CüvCüv:

angel geçmiş olsn cnm a.s. ihmal etme:1hug:

dimplem yoksam bebiş miii:uhm:

petüş browni gözümden kaçmadı kaydirigubbakcemile

yarışcımm iyi haber alırıs umarım cnm :1hug:

aşemm soğan suyu iyi geliyo mu cnm

gelelim kuru fasülyeni faydalarına kaydirigubbakcemile3

sabah:1 haşlanmış patates biraz peynir ekmek vede domates vede ada çayı
ara:erik
öğle:3 tane biber dolması ama cidden çok miniklerdi 3ü 1.5 eder anca 2 kaşık yoğurt
ara:çilek
akşam :bol yeşillikli patates salatası
ara:erik
30 dk yürüyüşşşş bol su:delphin:

bugün sabah sirkeli suyumu içtim domates peynir vede patates yidim
50 dk plates yaptım :1closedeyes:
az snrada ne yicem bilmiyorummm kaydirigubbakcemile3

günaydınn herkese a.s.

julim çok sevindim canım :ecrin_bebek:
derslerden başımı alamıyorum nerden girdim şu aöfye
stres yaptıkça bende aburacubura saldırıyorum bir an önce bitsin şu sınavlar ya

Back