Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nan ben okudum angelin yazdığını siz niye okuyamadınız ki:roflol:seytinim yavrum bu hafta sonu trafik haftası kutlanacak burada stand falan açıcaz kaza resimleri bulup yapıştırdık kestik vs derken zaman geçti gittia.salmişte aynı tabişutarafagittiee yarın 1 mayıs resmi tatil biz gene yokuz:roflol:inşallah pasartesi mesai tam gaskaydirigubbakcemile3petüş nirdesin:1closedeyes:

geldim serserim burdayım anca sıra geldi :roflol: yarın kim yapcak bildirimi nan herkes bugünden bildirsin madem yarın kimse girmez bildirim yapmaz tatil olanlar bi koşu tartılın ve yazın :mymeka: julim akşama kadarmı yatcan anacım:mymeka: öğlen kalkamazmısın her hafta eline yapışmadığı gibi bu haftada yapışmaz :roflol: ben çalışıyom sanki işçi değilim ama yine çalışıyorum:mymeka: ama bildirimi yaparmıyım bilmem:dilcikar: 11 e kadar tamamlanırsa yapabilirim sonra yokum ona göre kaydirigubbakcemile5

trafik kollarım benim çalışın çalışın:roflol: şirin geçmişi okuudum san yazmak için geri döndüm ama sanırım çok geç sen kimbilir kaçıncı uykuna daldın canım bir ara bende senin gibiydim yarasa oldm resmen gündüz uyuyup gece oturuyordum düzene otuturabilmen için aslında şimdi yatmaman gerekiyordu akşama kadar bi şekilde sabretsen akşam erkenden yatardın sabahta erkenden kalkardın ama bir gündüzü uykusuz geçirmen gerek yoksa inan alışamazsın bende aylarca çektim bunu sen şimdi akşama kadar uyucaksın akşam olunca da şam şeytanı gibi dolanacan sabaha kadar bütün gün uyuduğun için haliyle gece uyuyamıcan sabaha karşı uyumaya başlıcan yine öğleden sonra kalkacan ayrıca canım bu işe eşinde zamanla etki tepki verecek haklı olarak sende oda yıpranacaksınız artık düzene girme zamanın geldi ve geçti üstelik uyudukça uyuşuk olacan canın hiç bişey yapmak istemicek ne evi toplamak ne yemek yapmak ne eşinle ilgilenmek inan böyle devam ederse mutsuzlukların başlayacak ve katlanacak akşam en geç 1 de yatağa gir uyumasan bile kalkma ama sabha en geç 9 da kalak ve bütün gün oyalanacak bişey bul akşama kadar yatma bak uykusuzluktan geberip nasıl yatarsın 11 de sabahta erken kalkarsın tamammı dediklerimi bi dene :mymeka:

bunada nokta konulurkaydirigubbakcemile5

aynen şirinim prof hnm çok haklı:lepi:

tüpürme smilsiÇok üzgünüm çoooklamayım ben:roflol:
lamam benim :roflol: :roflol:
nan petüş gel seni captan custo yapalım :roflol:
şu lama da kurtulsun :roflol:

yok anam ben almıyem Çok üzgünüm çoook zamanında sana kakalayana kadar canım çıktı :roflol: :roflol: aşenin şansı işte mezun olcağın bide anne olacağın tuttu :roflol: lama şansı :roflol: :roflol: şaka bi yana ben yoğunlaşmaya başladım yine buralarda her zaman olamıyom giremiyom nan ama burda oldukça elimden geleni yapıyorum zaten kaptan olmama gerek yok fahri kaptanım :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…