almiş benimde anneyle baba gelcek bu hafta inşallah :sm_cool:
senin de yavrum kaydirigubbakcemile3 kocan nerde bu ona :mymeka:cocuk bayramınız kutlu olsun kızlar :lepi:
kaynanamla bas basa romantik bir kahvaltı yaptık kaydirigubbakcemile3
şimide halı ve koltuklarımı sileyim spor olsun :roflol:
bugünde kimseler yok :uhm:
dimplleee ağlama al buda sana a.s.
serserim geçmiş olsunnnn cnm başımızda bişey dolanıyoo gene hayır olsun:Saruboceq:eşimin ayağı sakatlanmıştı geeçn hafta maçta doktora gitti ameliyat demişler:çok üzgünümna canım sıkıldı
sonuçlar berbatbenneyaptımkikızlar analizleri püskütüm yapmıs
gördüüz mü
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...arismasi-takimlarinin-analiz-raporlari-7.html
cnm çok geçmiş olsunnnn fizik tedaviyle falan düzelir inş :Saruboceq:
sevgili babacım düşmüş dün iş yaparken
topuğu kırılmış dr. çok kötü kırmışsın eskisi gibi olmaz demiş
Şenizzeytin nerelerde yawww
cnm dikkat et kendine :CüvCüv:Hoşbulduk Julietim Şeniz Bebişin cinsiyeti bir iki gün içinde belli olur herhalde. Doğum da eylülün ortalarında inşallah. Göbiş büyüdü. İlk dört ayda 2 kg aldım. Umarım bundan sonra da fazla almam. Gerçi Oğuzda ilk beş ayda 9 kg almıştım da doktor söylemediğini bırakmamıştı Kızım sen mezun olmamış mıydın hala napıyosun buralarda
gel ben veriyim ödülünüüüüüüŞenizŞenizkaleyim belli olması lazım cinsiyetin yaww
git bi koşu öğren gel :
napim ben 7, takımsız yapamam bütün gün burdayım hatta kaptandan fazl zaman geciriyorum
bana ödül falan vermeleri lazım dimi
petüşüm sanada çok geçmiş olsunn bende yaptırmayı düşünüyorum bakalım sonuç ne olucak ama korkuyom gitmeyede senağlamasağol canım kekiği bende duymuştum hemen başlıyayım off bana offf zayıflamam şart oldu
cnm herşeyin bi çaresi vardır üzme kendinigünaydın dokunmayın bugün bana olurmu birisi bi şey dese ağlayacak vaziyetteyimsenağlamasinirden yüzüm bile kasılmış olmalı ki şu an acıyobenneyaptımki eşimin bir an önce ameliyat olması gerek ama 2,5 milyar gerekiyor o da şu an bizde yok::babası zengin ama bize hayrı yok ümit para ayarlamaya çalışyorum demiş az önce seslenmemiş benneyaptımki ümite böle deme borç iste dedim şimdi yok der bankadaki parasının faiznin bozmaz dedi yok lafını duymaktansa bi şey demem dedi:çok üzgünüm:ay deliricem kredi kartlarından falan geçeriz artık napıcas toplarız kartları
böle anne babalar niye gezerler kibiz düğünümüzü de kendimiz yaptık julimbenneyaptımkitakılarımı eşim kendisi aldı mobilyaları ortak aldık hiç bişeyimize karışmadı kendimiz aldık ve ödedik çok şükürhadi tamam düğünü geçtim de sağlık için insanın öz babası nasıl kıpırdamaz beynim almıyo ki borç diyorum o parayı hibe etsin demiyoruz ::zaten para bulunur julimde insanın babasının bunu yapması kötü bi durum ümitin psikolojisi çok kötü canım ona sıkkın zatensenağlamayoksa ben ablamdı annmelrdi falan arkadaşlardı buluruzda psikolojisini düzeltmem zaman alır:
ohh b unu okuyuncada sevindim hayırlı haberlel cnmkızlarrrrrrrrrr::sevgili kayınpederim eşime az önce para yok ama bilezik verelim demişyani yardım edecek hayret
nan juli zabah bende heriflen atıştım bende dedim aynısını akşama adamın ayağı kırılır mıkiikaydirigubbakcemile3 :1shok::uhm:insallah ameliyat güzel gecer :Saruboceq:
işte ne anlarlar böyle mactan bu adamlar
benim herifte her hafta tepiniyo diyom birgün gelcek değneklerle ama bişi olmaz diyo :mymeka: otursana evinde
mac oynamak istiyorsan pes oyna dimi
babamda cok halı saha macına giderdi
bi gün gitmede bunlar annemle kavga ettiler babam maça gitti
aneyde insallah bacağın kırılır dedi ardından
anaaaaaaaaam babam eve bi geldi :1shok: iki kişinin omuzlarında
anneminkide nası bi bedduasa kırılmıs adamın bacaa gülsem mi ağlasam mı
1 ay alcıda kalmıstı
sil sil hem temizlik hem spor kaydirigubbakcemile2cocuk bayramınız kutlu olsun kızlar :lepi:
kaynanamla bas basa romantik bir kahvaltı yaptık kaydirigubbakcemile3
şimide halı ve koltuklarımı sileyim spor olsun :roflol:
bugünde kimseler yok :uhm:
saol cnm umarım geçer :Saruboceq:
senin de yavrum kaydirigubbakcemile3 kocan nerde bu ona :mymeka:
seytincim hoşgeldinn
geçmiş olsunn hepsine de a.s.
serserilerin ameliyat nasıl geçti acaba bi haber yok :sm_confused:
seytinimm geçmiş olsunnn a.s.
julyy senin de baryamın kutlu ve mutlu ossunnn a.s.
dimplleee ağlama al buda sana a.s.
serseriden haber alan buraya yassın lütfen
dün üyamda gördümm
kendisi ameliyat olmuş
bize üzülmeyelim diye yalan sölemişş :1hug:
oyyyyy ziytinim gelmiş
gecmiş olsun canım cok merak ettim seni :teselli:
agelim dimplem a.s. bunlar size
sirserim den haber alan varmı
kapalıymıs galiba bende akşama arıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?