Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gülaycım bence de düğün yap sonradan çok keşke çekersin ama iş işten geçmiş olur :çok üzgünüm:
hayatımızda 1 kere evleniyoruz ya,gelinliğine bile doyamazsın,kupkuru bi nikah en fazla 1 saat sürüyo :bbo:
kim borçsuz evleniyo ki ödersiniz zamanla ya :teselli:
çok iyi düşün bence gülaycım CADIARZU
ben de ilk önce nikah yapmayı düşünüyodum
düşündüm taşındım ve düğün yaptık
iyi ki de düğün yapmışız

Son düzenleme:

Gülaycım nikah süresi malum 5 dk falan ama öncesinde yukardan asansörle nikah kıyılacak yere iniyosun alkış kıyamet arkada ışık oyunları müzik sonra evet evet fastı sonra tebrik fastı bu kadar hayırlı olsunnnn kaydirigubbakcemile3

off cok basım ağrıyordu
dayanamadım bi çikolata aldım
birde regli geciktiya basıma vurdu
vesselam gittim aldım
nutymax yedim sonra kalorisine bakim dedim
:1shok: 2 adet ya o
bir adet 44 gr 560 kalori diyoo e iki adet yedim 1000 geciyoo
bi çikolata nasıl okadar kalori olur yaa
ölmek istiyorum

slm arkadaşlar az önce geldim daha yeni giriyorum kk ya herkes iyidir umarım bi geçmişe bakayım ne var ne yokfisfisfis nan juli senin bu kriz her dakkamı tutuyo:mymeka: hergün çikolata yemeye başladın tutturmuşun bi kriz gidiyor hasba başlarım senin krizine:mymeka: bugün başka hiç bişey yememen lazım 1000 kaloriyi çoktan almışın klava:

insallah ameliyat güzel gecer :Saruboceq:

işte ne anlarlar böyle mactan bu adamlar
benim herifte her hafta tepiniyo diyom birgün gelcek değneklerle ama bişi olmaz diyo :mymeka: otursana evinde
mac oynamak istiyorsan pes oyna dimi :roflol:

babamda cok halı saha macına giderdi :mymeka:
bi gün gitmede bunlar annemle kavga ettiler babam maça gitti
aneyde insallah bacağın kırılır dedi ardından
anaaaaaaaaam babam eve bi geldi :1shok: iki kişinin omuzlarında
anneminkide nası bi bedduasa kırılmıs adamın bacaa gülsem mi ağlasam mı
1 ay alcıda kalmıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…