dünkü yedüklerim
sabah sirkeli suuu
simit sekersiz çay
öğle:sirkeli suuu
yoğurtlu patlıcan 2 dilim küçük kepek ekmek
akşam:sirkeli suu
ıspanak yarım tabak makarna bi dilim ekmek
yatmadan önce yine sirkeli suuu
yav bu sirkeli ballı suyu abartmısmıyım :uhm:
nan ben de kendimi dinozor zannederrdim sen artık fosil olmuşun ben bile orta okulda kareli giydim:roflol:almiş ortaokul eteğin karelimiydi dimek bu demek olor ki ben bir dinazorum:roflol:çünkü ortaokulda siyah önlük vardı bizim:roflol::roflol:
heh çok güzel bi konuya barmak basmışsın almişim:roflol: bütün gün o gün senin bu gün benim geziyo gün olmayıncada nette fink atıyo sonrada gelmiş cocam iş yapsın diyo:mymeka:nan zeytin senin kocan sabahtan akşama kadar çalışıyo :1closedeyes:
sen net de fink atıyosun kaydirigubbakcemile3
bi de adama iş mi yaptırcan :mymeka: :mymeka:
yazdım nanyani yarım saat ayrılıyoruz herkes kaçıyo :mymeka:
abuk gelin ne yediniz ne içtiniz yazın bakimmm :mymeka:
1 hafta ambargomu :roflol: sanki ambargo öncesi çok farklıydı:roflol:günaydın sabah şekerlerim benimŞeniz angel üzülme canım iş yapmayan sadece seninki değilay sırası gelmişken söliyim:roflol azar günü dışarı çıktık çocuklarla ben arkadan indim 1 dk geç kaldım :1closedeyes:benim uyuz efeyi tutamamış çocuk koşuyo yolda döndü bi bağırdı bana nerde kaldın diye:mymeka:attı benim şarteller sokakta nasıl bağırırsın sen bana diye:dilcikar:dün konuşmadım tabi gece de bu hareketinin ne kadar kaba ne kadar kırıcı olduğunu söyledim benneyaptımkidöndüm yattım özürler diledi ben de ses yok :roflol:bilemiyorum dedim kendini nasıl affettirirsin:1closedeyes:veeeeeee 1 hafta ambargo koydum:roflol::roflol::roflol:
ben seni bi döverim :mymeka:ayarsız tospa :mymeka:
salatayla öğlen yemeği olmaz adan gibi seyler ye :mymeka:
böyle ac kalınarak kilo verilmez
sabah yeme yeme akşam götür :mymeka:
ayy seni dövmek iyi geldi :roflol:
inanma jully asparagas haber bunlarr
kemik erimesi yaptığı falan yokkk
yenilen içilenler tamam SPORLAR NERDE NANNNNNNNNNNNNNNNNNN:mymeka:
ve balı kesinlikle çok sıcak suyun içine yada sütün içine katmayacakmışsınız bütün özelliği gidiyormuşş
yok canım benim..bende öyle biliyordum ama öyle değilmiş..doktor birlikte kaynatılmadığı sürece bişey olmaz dedi..kızıma ballı süt veriyorum mesela kaybolmazmış etkisi..
bende sıcak suya bal katıp elma sirkesiyle içiyordum..
bal ve elma sirkesi karışımı değil yağ eriten şeker..
sade elma sirkesi yağları eritiyor..ve sıcak suya katılan bal da bağırsakların tembelliğini önlüyor..ve tabi bir sürü diğer şifası da var..
daha önce kullanırdım..aslında iyi hatırlattınız ben tekrar alıp başlim şu elma sirkeli ballı karışıma..
ben akşamları içiyordum özellikle yatmadan önce..
sabaha kadar karın bölgem acaip terliyordu..normalde kış günü hep soğuk olur..
elma sirkesinin mucizesi işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?