• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dünkü yedüklerim

sabah sirkeli suuu

simit sekersiz çay

öğle:sirkeli suuu

yoğurtlu patlıcan 2 dilim küçük kepek ekmek

akşam:sirkeli suu
ıspanak yarım tabak makarna bi dilim ekmek

yatmadan önce yine sirkeli suuu

yav bu sirkeli ballı suyu abartmısmıyım :uhm:

jully ben öğlen içmiyorum sirkeli suyu birde bal katmıyorumm
birde sabah ve öğleden sonra olmak üzre 2 fincan yeşil çay içiyorum
bunlar fix olduğu üçün yazmıyorumm yerimseniben

bu ne nan okuyana kadar canım çıktı burası kocalardan dert yanma topiğine dönmüş biz değil kocaların marifeti yarışıyo bakıyomda en iyisi ben marifetlerini anlatmayayım:roflol:
:delphin:almiş ortaokul eteğin karelimiydi dimek:delphin:bu demek olor ki ben bir dinazorum:roflol:çünkü ortaokulda siyah önlük vardı bizim:roflol::roflol:
nan ben de kendimi dinozor zannederrdim sen artık fosil olmuşun ben bile orta okulda kareli giydim:roflol:
nan zeytin senin kocan sabahtan akşama kadar çalışıyo :1closedeyes:
sen net de fink atıyosun kaydirigubbakcemile3
bi de adama iş mi yaptırcan :mymeka: :mymeka:
heh çok güzel bi konuya barmak basmışsın almişim:roflol: bütün gün o gün senin bu gün benim geziyo gün olmayıncada nette fink atıyo sonrada gelmiş cocam iş yapsın diyo:mymeka:
yani yarım saat ayrılıyoruz herkes kaçıyo :mymeka:
abuk gelin ne yediniz ne içtiniz yazın bakimmm :mymeka:
yazdım nan
günaydın sabah şekerlerim benimŞeniz angel üzülme canım iş yapmayan sadece seninki değil:delphin:ay sırası gelmişken söliyim:roflol:pazar günü dışarı çıktık çocuklarla ben arkadan indim 1 dk geç kaldım :1closedeyes:benim uyuz efeyi tutamamış çocuk koşuyo yolda döndü bi bağırdı bana nerde kaldın diye:mymeka:attı benim şarteller sokakta nasıl bağırırsın sen bana diye:dilcikar:dün konuşmadım tabi gece de bu hareketinin ne kadar kaba ne kadar kırıcı olduğunu söyledim benneyaptımkidöndüm yattım özürler diledi ben de ses yok :roflol:bilemiyorum dedim kendini nasıl affettirirsin:1closedeyes:veeeeeee 1 hafta ambargo koydum:roflol::roflol::roflol:
1 hafta ambargomu :roflol: sanki ambargo öncesi çok farklıydı:roflol:
ayarsız tospa :mymeka:
salatayla öğlen yemeği olmaz adan gibi seyler ye :mymeka:
böyle ac kalınarak kilo verilmez
sabah yeme yeme akşam götür :mymeka:

ayy seni dövmek iyi geldi :roflol:
ben seni bi döverim :mymeka::oklava: kaydirigubbakcemile görürsün osaman:roflol:

selam güzel topiğin akıllı ve güzel hatunları

ben dün sabah 2 dilim kepek ekmeği+peynir

öğle patatesli köfte ama kızartma değil+salata

spordan önce 1 tabak lahana sarması+salata

1 elma

60 dakika tempolu yürüyüş+10 dakika bisiklet

ara soda az birazda içine portakal suyu sıktım enerji versin diyee

ve balı kesinlikle çok sıcak suyun içine yada sütün içine katmayacakmışsınız bütün özelliği gidiyormuşş

yok canım benim..bende öyle biliyordum ama öyle değilmiş..doktor birlikte kaynatılmadığı sürece bişey olmaz dedi..kızıma ballı süt veriyorum mesela kaybolmazmış etkisi..
bende sıcak suya bal katıp elma sirkesiyle içiyordum..
bal ve elma sirkesi karışımı değil yağ eriten şeker..
sade elma sirkesi yağları eritiyor..ve sıcak suya katılan bal da bağırsakların tembelliğini önlüyor..ve tabi bir sürü diğer şifası da var..

daha önce kullanırdım..aslında iyi hatırlattınız ben tekrar alıp başlim şu elma sirkeli ballı karışıma..
ben akşamları içiyordum özellikle yatmadan önce..
sabaha kadar karın bölgem acaip terliyordu..normalde kış günü hep soğuk olur..
elma sirkesinin mucizesi işte

yok canım benim..bende öyle biliyordum ama öyle değilmiş..doktor birlikte kaynatılmadığı sürece bişey olmaz dedi..kızıma ballı süt veriyorum mesela kaybolmazmış etkisi..
bende sıcak suya bal katıp elma sirkesiyle içiyordum..
bal ve elma sirkesi karışımı değil yağ eriten şeker..
sade elma sirkesi yağları eritiyor..ve sıcak suya katılan bal da bağırsakların tembelliğini önlüyor..ve tabi bir sürü diğer şifası da var..

daha önce kullanırdım..aslında iyi hatırlattınız ben tekrar alıp başlim şu elma sirkeli ballı karışıma..
ben akşamları içiyordum özellikle yatmadan önce..
sabaha kadar karın bölgem acaip terliyordu..normalde kış günü hep soğuk olur..
elma sirkesinin mucizesi işte

ben tv dan doktordan dinlemiştim
dövecem bu doktorları her kafadan ayrı bişey çıkıyo ya:mymeka:

bende yediklerimi yazayım bari
sabah:4 zeytin,2 dilim peynir,1 tk reçel,1 salatalık,1 dilim kepekli
ara:form bisküvi
öğle:yarım tost(serserinin dediği gb yemek yoktu),1 bardak ayran
ara:neskafe
akşam:2 kepçe çorba,4 yk ıspanak,4 yk makarna,salata ve yoğurt
ara:1 elma,1portakal

Back