• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın arkadaşlarr :1hug:
saol bebişimmm :) bugün nişan bohçasına gömlekle kravatını aldım kuşumunn :) ilk görüşte aşık oldum gravatına satıcı oğlan dediki epey zevklisiniz:)
Şeniz Allah hakkında herşeyin hayırlısı versin tatlımm
en güzel en heycanlı zamanlar bunlar :lepi:
günaydınbenneyaptımkikaydirigubbakcemile:mymeka::delphin::kızgın:kötükedihüso
noldukine yavrumm :sm_confused: Şeniz

herkese günaydın
hepinizi tek tek basaraktan
bade süzerekten
öpüyorum Şeniz kaydirigubbakcemile3

aşem sende seçimde takılı kalma :teselli:tarih tekerrürden ibarettir
bu söz ne için derseniz
ne bileyim nan bu geldi aklıma
içimden gecenleri burda ne yazıkki söyleyemiyorum
yoksa sizinle bugün güzel bir siyasi sohpet ederdik
amma velakin yeri değil :delphin:

hafta sonum gayet iyi geçti bol bol hareket ettim yediklerim güzeldi kaçamak sayılırsa cumartesi yarım pazarda diğer yarım olmak üzere bi eti cin yedim her 2 günde kocaman fincanlarla yeşilçay ıhlamur karışımı içtimkaydirigubbakcemile5ve daha da güzel haber bu hafta sabah erkenden ablamla yürüyüşe çıkıcazkaydirigubbakcemile2kendileri 35 yaşında ve 56 kilo olmuş diye hayıflanıyokaydirigubbakcemilehadi dedim beraber yürüyelim olur dedi:emir_bebek:

kızlarrrrrrr öğrendiğim bi şeyi söleyeyim hemenhihoyyytyarım saat yürüdüğümüzde yediklerimizi yakıyormuşuz 1 saat yürürsek yağlarımızı......
teşekkürler serserimmm.. yarım saatte yediklerimiz eriyosa iyi yanii :1rolleyes:
almiş nerdee :sm_confused:
günaydınnn kıslar

bol kilo kayıplı bir hafta dilerim hepinize.

kıslar bu aralar paylaşımlarım yeterli değil biliyorum ama işlerim çok yoğun patronum yurtdışında ve bütün işlerle ben ilgileniyorum.
günaydın arkadaşımm a.s.
Allah kolaylık versinn.. herkesin iş durumu bir değil tabii sıkma canını kaydirigubbakcemile5

günaydınnn hayya tünaydın kıslarŞeniza.s. sabah sabah biraz yoğundum anca gelebildim nasılsınız bakem sabah biraz yoğunluk vardı giremedim anca bitirdim işlerimi sayfalar biraz azdı okuması kolay oldu sanırım hayalin sayesinde iyiki oyuna sardı :roflol: :roflol: buralardayım hepinize güzel bir hafta diliyorum :sm_cool:artık havalar açtı diyet spor ve yürüyüşün herkes için daha iyi gideceğine inanıyorum :teytey:

Back