• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

betüşün kendisiyle konuştum kızlar.... iyiymiş yanındaki kızla kaza geçirmişler betüşün başı biraz kanamış birde kulağını çarpmış kanamış ilk önce beyin kanaması diye düşünmüşler yanındaki kızda şoka girmiş sonraki bilgileri kız bize aktarmamış tabi bi gece müşahade altına almışlar şimdi eve gidiyormuş iyiymiş merak etmeyin dedi bu kadar üzülmemize çok üzülmüş hepimizi çok seviyor ve selamlarını iletti en kısa
gelecekmiş:çok üzgünüm:

betüşün kendisiyle konuştum kızlar.... iyiymiş yanındaki kızla kaza geçirmişler betüşün başı biraz kanamış birde kulağını çarpmış kanamış ilk önce beyin kanaması diye düşünmüşler yanındaki kızda şoka girmiş sonraki bilgileri kız bize aktarmamış tabi bi gece müşahade altına almışlar şimdi eve gidiyormuş iyiymiş merak etmeyin dedi bu kadar üzülmemize çok üzülmüş hepimizi çok seviyor ve selamlarını iletti en kısa
gelecekmiş:çok üzgünüm:
şimdi eve girdim ve ayşem sağol ohh çok şükürki iiymiş senden aldığım haberle içim rahat çıktım dışarı ama dün gece öldüm meraktan... bir an önce iyileşti diye iyi haberlerini alalıma.s.

kızlar betüşten haber aldım söleyim,
önce özür dilerim hem ondan hem sizden ama kızgındım malum,
betüş dün bi kaza yapmış evet ama çok öenmli bi durum yokmuş,yanındaki kız çok paniklemiş ve telefonlara o bakmış,betüşü her arayanada o panikle cevap vermiş,
betüş ii şükürler olsun ciddi bi kazanın eşiğinden dönmüşler.
Sizin haberiniz olduğunu böle olduğunu bilsem haber ederdim diyo ama oda sonradan öğrenmiş fıstıklar,
bizim üzüldüğümüze bu hale geldiğine çok üzülmüş hatta üzülüyo şuan,
betüşüm biz seni merak ettik gülüm iyisin diyede hepimiz dua ediyoruz önemli olan senin i olman,
bunla geçmiş olsun...
Uzatmayalım ii cadımız şükürler olsun...

canım sağol merakdan gebermiştim

arkadaşımızın iyi olduğuna çok sevindim

deguş gülüm kısmıyorum ki ben ,
tatlım ben bırakmak zorundan kaldım pazartesi başlayacağım ona...

valla bence yapma bırakınca geri geliyrr
hepsinden ye az az en mantıklısı
kh 0 cekiyrsn enerji kaynağını geri plana atıyrsn otomatk gidiyrr fakat eski düzene dönünce gene aynı kgda olduğunu görüyrsnfisfisfis
dilenciiiiiiiiii neyapıyn ses seda yok gene küseyimmi sana delikafadulden

ay ben bi gireyim dedim de nolmş betüşümee çok geçmiş olsunnn aman aman.
nası gidiyo fıstıklar.
ben bi süre yarışmadan çekiliyorum çünkü gördüğünüz gibi katılamıyorum hiç vakit bulamıyorum.geri dönmek üzere diyin de gene tam kopmuş olmayayım.
hepinizi öpüyorum

ders calışyorsn diye rahatsz etmek istemiyrm nedeyim yaza düğün var diye üstelemyrm seniiiii :lepi:
bi bitir suokulu da eksiycem kafana görcenn :roflol:

ne düğünü kız burda yazanları okumadın galiba:) görüşmüyoz ki ne zmandr....
nys ben kaçtım görüşmek üzerea.s.

Back