• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

cokacimcoookkızlar öğle itibariyle 1 porsiyon ızgara tavuk ve 1 dilim ekmez az salata yemiş bulunmaktayım. şimdi az şekerli bir çay içsem fazla olmaz dimi. ya aslında ben bu ilk 1-2 haftadan korkmuyorum,az biraz dikkat etsem bile kilo veriyorum ama sonra bukadar kolay olmuyor,kilo vermem yavaşlıyor. 1 haftadır hiç tartılmadım,yarın sabah herşey ortaya çıkacak.hayırlısı bakalım...:uhm:

şekercim 20 kiloluk kısmını 3-4 ayda verdim ama sonrası al ver al ver önümüz ay sonu bi sene olcak,
ama ilk zamanlardaki gibi dikket etmiyurum etsem kalanda gitcekte işte ne yazıkki o kadar sağlam yapamıyorum..
son bi kaç aydır veremiyordum kilo,almıştım 3-4 kilo kadar onlardan kurtulumaya çalışıyorum şimdi tatlım,
ve diyetin 5-6-7-8. yaında gr veremedim inat etti bünyem bende saldım zaten o zaman...

cokacimcoookkızlar öğle itibariyle 1 porsiyon ızgara tavuk ve 1 dilim ekmez az salata yemiş bulunmaktayım. şimdi az şekerli bir çay içsem fazla olmaz dimi. ya aslında ben bu ilk 1-2 haftadan korkmuyorum,az biraz dikkat etsem bile kilo veriyorum ama sonra bukadar kolay olmuyor,kilo vermem yavaşlıyor. 1 haftadır hiç tartılmadım,yarın sabah herşey ortaya çıkacak.hayırlısı bakalım...:uhm:

şekercimyerimseniben
ilk haftalar daha çabuk kilo veriliyo,daha sonra yavaşlıyo :uhm:
benim de aynı şekilde kaydirigubbakcemile2
iç be şekercim bi çaydan ne olcak :kahve:
hatta ben ısmarlıyım gel sana:içelim:
ama şekersiz hııı :smiley-cool:

şekercimyerimseniben
ilk haftalar daha çabuk kilo veriliyo,daha sonra yavaşlıyo :uhm:
benim de aynı şekilde kaydirigubbakcemile2
iç be şekercim bi çaydan ne olcak :kahve:
hatta ben ısmarlıyım gel sana:içelim:
ama şekersiz hııı :smiley-cool:

kız ben şekersiz çayı içemiyorum,yarım şekerde olsa illa az tatlandıracağım.o değilde akşam davetteyiz,kara kara akşamı düşünüyorum ben.:uhm: hadi bakalım allah bana sabır ve irade versinsırnaşık şey

şekercim 20 kiloluk kısmını 3-4 ayda verdim ama sonrası al ver al ver önümüz ay sonu bi sene olcak,
ama ilk zamanlardaki gibi dikket etmiyurum etsem kalanda gitcekte işte ne yazıkki o kadar sağlam yapamıyorum..
son bi kaç aydır veremiyordum kilo,almıştım 3-4 kilo kadar onlardan kurtulumaya çalışıyorum şimdi tatlım,
ve diyetin 5-6-7-8. yaında gr veremedim inat etti bünyem bende saldım zaten o zaman...

ama hiç kendine haksızlık etme,süpersin.şimdi senin için bi süre almamak daha önemli heralde.kilonu koruyarak biraz dinlendir kendini sonrasında 20yi veren devamınıda verir. bu çiçekler sanaa.s.a.s.a.s.

kızlarr herkese iyi akşamlar ben birazdan çıkacağım.umarım akşam tatlılara karşı sağlam durabilirim. yarın sonuçlarla görüşmek dileğiyle... öpüldünüz.

güle güle canım
bildirim en gec 12 ye kadar unutma canım yerimseniben
aksam fazla kacırma emi şekerlik kaydirigubbakcemile5 cokacimcoook

Back