Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim tartıda bozulmuştu yere vurdum kafasını ortasında tutuum salladım bi artık doğru tartıyo :)...
cokacimcoookkızlar öğle itibariyle 1 porsiyon ızgara tavuk ve 1 dilim ekmez az salata yemiş bulunmaktayım. şimdi az şekerli bir çay içsem fazla olmaz dimi. ya aslında ben bu ilk 1-2 haftadan korkmuyorum,az biraz dikkat etsem bile kilo veriyorum ama sonra bukadar kolay olmuyor,kilo vermem yavaşlıyor. 1 haftadır hiç tartılmadım,yarın sabah herşey ortaya çıkacak.hayırlısı bakalım...:uhm:
şekercimyerimseniben
ilk haftalar daha çabuk kilo veriliyo,daha sonra yavaşlıyo :uhm:
benim de aynı şekilde kaydirigubbakcemile2
iç be şekercim bi çaydan ne olcak
hatta ben ısmarlıyım gel sana:içelim:
ama şekersiz hııı :smiley-cool:
şekercim 20 kiloluk kısmını 3-4 ayda verdim ama sonrası al ver al ver önümüz ay sonu bi sene olcak,
ama ilk zamanlardaki gibi dikket etmiyurum etsem kalanda gitcekte işte ne yazıkki o kadar sağlam yapamıyorum..
son bi kaç aydır veremiyordum kilo,almıştım 3-4 kilo kadar onlardan kurtulumaya çalışıyorum şimdi tatlım,
ve diyetin 5-6-7-8. yaında gr veremedim inat etti bünyem bende saldım zaten o zaman...
kızlarr herkese iyi akşamlar ben birazdan çıkacağım.umarım akşam tatlılara karşı sağlam durabilirim. yarın sonuçlarla görüşmek dileğiyle... öpüldünüz.