• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 seneyi geride bıraktık :)

kate_34

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
4.666
892
773
Güzeli ve çirkini olan bu yolda her şeyi birlikte, içtenlikle paylaşmak ve daha nice evlilik yıldönümleri kutlamak dileği ile…

Şeniz

mutlulugunuz daim olsun güzelim..saglıkla huzurla nice uzun seneler devirirsiniz inşallah...
herşey gönlünce olsun...

nice nice mutlu senelereeee allah mutluluğunu hiç bozmaz umarım ki....

Dah nice seneler diliyorum size
Sağlık sevgi mutluluk evinizden hiç eksik olmasın işallah :nazar:

CANIM KOCACIĞINLA BİRLİKTE DAHA NİCE YEDİLERE İNŞALLAH opuyorumnanaktan
MUTLULUĞUNUZ DAİM OLSUN :1hug:a.s.

gp_344190.jpg
buket_103.jpg

nice mutlu yıllarınız olsun....

sağlık, mutluluk , huzur yuvanızdan hiçç eksik olmasın inşaallah...

sağlıklı,huzurlu,mutlu daha nice nice yedi yıllar gecirirsizniz inşallah .herşey gönlünce olsun allah ayırmasın tatlım opuyorumnanaktan :Saruboceq:a.s.:1hug:

canım benim nice 7 yıllar geçirirsiniz inşallah eşinle oğluşunla beraber huzurlu, mutlu, sağlıklı opuyorumnanaktan

canım nıce mutlu senelere hep beraber elele inşallah

allah sağlık ve mutluluk dolu daha nice 7 yıllar nasip etsin canım

nice nice mutlu senelereeee allah mutluluğunu hiç bozmaz umarım ki....

Dah nice seneler diliyorum size
Sağlık sevgi mutluluk evinizden hiç eksik olmasın işallah :nazar:

CANIM KOCACIĞINLA BİRLİKTE DAHA NİCE YEDİLERE İNŞALLAH opuyorumnanaktan
MUTLULUĞUNUZ DAİM OLSUN :1hug:a.s.

gp_344190.jpg
buket_103.jpg

nice mutlu yıllarınız olsun....

sağlık, mutluluk , huzur yuvanızdan hiçç eksik olmasın inşaallah...

sağlıklı,huzurlu,mutlu daha nice nice yedi yıllar gecirirsizniz inşallah .herşey gönlünce olsun allah ayırmasın tatlım opuyorumnanaktan :Saruboceq:a.s.:1hug:

canım benim nice 7 yıllar geçirirsiniz inşallah eşinle oğluşunla beraber huzurlu, mutlu, sağlıklı opuyorumnanaktan

Allah mutluluğunuzu daim etsin
nice senelere ihşallahhh:Saruboceq:

Çok sağolun arkadaşlar.İyiki kadınlar kulübü gibi güzel bir sitemiz var sizler gibi iyi insanlarla acı ve tatlı günlerimizi paylaşabiliyoruz. a.s. opuyorumnanaktan

canım nice mutlu yıllara eşinle çocuklarınla .....rabbim bir ömür boyu 1 yastıkta kocatsın:))))))))

kate nice nice sağlık huzur ve mutluluk dolu yıllar beraber olun inşallah canım:nazar::1hug:

Back