- 14 Mart 2025
- 412
- 55
- 13
- 25
- Konu Sahibi ozlemcikkk
-
Benimde yumurtlama 7-8 nisan inşallah güzel haberler alırızYumurtlama dönemim 7/8/9 Nisan bebek istiyorum benim gibi dönemi denk gelenler vs olursa bunun altında konuşalım ay sonunda hamile kalanları tebrik ederiz arkadaşlar
Merhaba dün ve bugün ovulasyon testlerimde pik gördüm. Umarım yarın fazla uzamadan çatlama olur.Yumurtlama dönemim 7/8/9 Nisan bebek istiyorum benim gibi dönemi denk gelenler vs olursa bunun altında konuşalım ay sonunda hamile kalanları tebrik ederiz arkadaşlar
Kızlar benim 7 Nisan gösteriyordu ama benim erken heldi yumurtlamam 1 nisanda geldi ben değerlendirdim beklemedeyim suanMerhaba dün ve bugün ovulasyon testlerimde pik gördüm. Umarım yarın fazla uzamadan çatlama olur.
Ben böyle testler yapmadım ağrı ve akıntımdan anladım şeffaf uzayan akıntıMerhaba dün ve bugün ovulasyon testlerimde pik gördüm. Umarım yarın fazla uzamadan çatlama olur.
Benim her ay akıntım olmuyor ya emin olamıyorum o yüzden yapıyorumBen böyle testler yapmadım ağrı ve akıntımdan anladım şeffaf uzayan akıntı
Ben bekarken aşırı olurdu mesela hep hissederim evlendim ara sıra hissettim çocuk düşündüğümden beri sadece geçen ay asla hissetmedim sanki akıntım olmadı bu ay oldu ve erken oldu bende denedimBenim her ay akıntım olmuyor ya emin olamıyorum o yüzden yapıyorum
Umarım gebeyimdir içimde öyle his var 2. DenememBenim her ay akıntım olmuyor ya emin olamıyorum o yüzden yapıyorum
İnşallah gebesinizdirrUmarım gebeyimdir içimde öyle his var 2. Denemem
Evet ilk çocuğum olcak 25 yaşındayım ben erken evlendiğimden eşimle hemen çocuk istemedik bi geçen ay denedik bide şimdi denedikİnşallah gebesinizdirrolursa ilk mi olucak acaba
Benim de dündü bende grip oldum ama internetten baktığım kadarıyla bazı ilaçların içerikleri yumurtanın çatlamasını engelliyormuş ama inşallah Allah'ın izniyle engel olmaz bazi şeyleri kafamıza çok taktıkça bizden kaçıyor bence akışa bırakmak gerekiyor sanırım olumlu düşünün.Kızlar bişe sorcam benim de yumurtlamam bugün ama ben grip oldum ve acilde serum takıldı ilaçlar etkilermi yumurtlamamı yada gebelik oluşumunu
Benim de o civardaydi yumurtlamam ne durumdasın bat a kaç günün varKızlar benim 7 Nisan gösteriyordu ama benim erken heldi yumurtlamam 1 nisanda geldi ben değerlendirdim beklemedeyim suan
Benimde 7 nisanda yumurtlamam 5 nisandan beri yumurtlama akıntısı gibi akıntım geliyor daha önce hiç olmazdı sizin böyle bir durumunuz varmı acabaYumurtlama dönemim 7/8/9 Nisan bebek istiyorum benim gibi dönemi denk gelenler vs olursa bunun altında konuşalım ay sonunda hamile kalanları tebrik ederiz arkadaşlar
Kızlar benim daha erken geldi yumurtlamam 1 inde başladı adetim de 20 Nisan gösteriyorBenim de o civardaydi yumurtlamam ne durumdasın bat a kaç günün var
Kızlar benim daha erken geldi yumurtlamam 1 inde başladı adetim de 20 Nisan gösteriyorBenimde 7 nisanda yumurtlamam 5 nisandan beri yumurtlama akıntısı gibi akıntım geliyor daha önce hiç olmazdı sizin böyle bir durumunuz varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?