7 Nisan yumurtlama olanlar Buyrun gelin

Kızlar benim daha erken geldi yumurtlamam 1 inde başladı adetim de 20 Nisan gösteriyor
Merhaba aynı şekilde takvimde 6 nisan yumurtlamam gözüküyordu 2 nisan doktor kontrolüne giderek yumurtamin olustugunu öğrendim muhtemelen 4 nisanda çatladı, 28 mart - 6 nisan arasını degerlendirdik sizin hiç belirtiniz var mi

Eklentiler

• 1000044986.webp
    1000044986.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 14
Benimde bat 20 nisan.. yumurtlama 6 Nisan görünüyor ama ben 3 nisan gibi akıntı oldu...o günleri degerlendirdim ...olduysa belirtiler başlar mi erken mi daha...ne gibi belirtiler olur

Yumurtlama dönemim 7/8/9 Nisan bebek istiyorum benim gibi dönemi denk gelenler vs olursa bunun altında konuşalım ay sonunda hamile kalanları tebrik ederiz arkadaşlar
Benim de 8 nisandı yumurtlamam, ertesi günde çatladı, test silikleşti. 3 gün üst üste değerlendirdik inşallah güzel sonuçlar alırız
1000550275.webp
Alttaki 8 nisan günü yapmış olduğum test.
Benim de göğüs ucu hassasiyetim var, hiç böyle olmazdı bu ay en belirgin olarak onu fark ettim ben de.

Benimde 8-9-10 Nisan yumurtlama oldu testlerle takip ettim umarım yarın çatlar. Birbirimize olumlu veya olumsuz dönüş yapalım olur mu ☺️

Merhaba,
Ben reglimin 3. günü başlayıp 5 gün boyunca sabah akşam Klomen kullandım
Klomen bittikten 5 gün sonra çatlatma iğnesi Ovitrelle vuruldum
7 Nisan’da yumurta tam çatladı mı yumurtlama oldu mu diye kan verip progesteron baktırdım sonuç 20.1 çıktı
Doktorum sonucun çok iyi olduğunu söyledi
Böyle giderse 19 Nisan’da Beta HCG baktıracağım
Şu an ara ara sağ tarafta bel ağrım var, kasık ağrısı ve mide bulantısı da oluyor, bir de beyaz akıntı mevcut
Haftaya inşallah bebiş haberi alırım 🤲🏼

Merhaba,
Ben reglimin 3. günü başlayıp 5 gün boyunca sabah akşam Klomen kullandım
Klomen bittikten 5 gün sonra çatlatma iğnesi Ovitrelle vuruldum
7 Nisan’da yumurta tam çatladı mı yumurtlama oldu mu diye kan verip progesteron baktırdım sonuç 20.1 çıktı
Doktorum sonucun çok iyi olduğunu söyledi
Böyle giderse 19 Nisan’da Beta HCG baktıracağım
Şu an ara ara sağ tarafta bel ağrım var, kasık ağrısı ve mide bulantısı da oluyor, bir de beyaz akıntı mevcut
Haftaya inşallah bebiş haberi alırım 🤲🏼
Bildiğim kadarıyla yumurtlamadan 7-8-9 gün sonra bakılan progesteron testi 3 ve üzeri çıktığında sağlıklı çatlamış anlamına geliyor gebelik oluşur mu bilemem ama yumurtaniz sağlıklı çatlamış inşallah da bebeğiniz tutunur şimdiden hayırlısı olsun inşallah ☺️💐

Bildiğim kadarıyla yumurtlamadan 7-8-9 gün sonra bakılan progesteron testi 3 ve üzeri çıktığında sağlıklı çatlamış anlamına geliyor gebelik oluşur mu bilemem ama yumurtaniz sağlıklı çatlamış inşallah da bebeğiniz tutunur şimdiden hayırlısı olsun inşallah ☺️💐

İnşallah 🤲🏼
Çok teşekkür ederim ☺️

Maalesef regl oldum 😔

Back
X