Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7 hafta 3 gün sabahtan beri ağlıyorum detaylı ultrasyona soktu birde çok erken değil mi kafayı yicem7 haftalık gebelikte beyini nasıl görmüşler bebek zor görünüyor beyni nasıl tespit etmişler tuhaf geldi bana
Bilmediğimden soruyorum daha 7 haftalık yani embriyo yeni yeni gelişiyor bukadar erken zamanda bu ultrasonla goruleniliyormuymus beyin size öylemi söylendi
7 hafta 3 gün dendi detaylı ultrasyona soktu7 haftalık gebelikte beyini nasıl görmüşler bebek zor görünüyor beyni nasıl tespit etmişler tuhaf geldi bana
Valla ilk defa duydum bence başka doktorada gidin eğer İstanbuldaysanız Ali Ekiz var bu işte bir numara riskli gebeliklere bakıyor7 hafta 3 gün sabahtan beri ağlıyorum detaylı ultrasyona soktu birde çok erken değil mi kafayı yicem
7 hafta 3 gün dedi detaylı ultrasyona soktu bu mümkün müBilmediğimden soruyorum daha 7 haftalık yani embriyo yeni yeni gelişiyor bukadar erken zamanda bu ultrasonla goruleniliyormuymus beyin size öylemi söylendi
Ben 2 hafta beklemeyi düşünüyorum büyüsün diye yoksa saçmalıyorlar Adana'da yaşıyorum bildiğiniz iyi bir doktor var mıValla ilk defa duydum bence başka doktorada gidin eğer İstanbuldaysanız Ali Ekiz var bu işte bir numara riskli gebeliklere bakıyor
Kalp atışında sorun yok dedi sonra bunu dedi bende şok oldum Adana da bildiğiniz iyi bir doktor var mıBaska bir doktora gorunun,bu haftalarda bebegin beynine bakani ilk defa duydum,genelde kalp atisi dinlenir sadece,cunku embriyoda ilk kalp olusur
Adana’yı bilmiyorum malesefBen 2 hafta beklemeyi düşünüyorum büyüsün diye yoksa saçmalıyorlar Adana'da yaşıyorum bildiğiniz iyi bir doktor var mı
Hemen bakıyorum çok teşekkür ederimSeyhan Başkent Hastanesi Mehmet Murat Işıkalan İnstagramdan da takip et mutlaka. Riskli gebelik uzmanı. Eeffsaanneee.. Hem arkadaş gibi yaklaşıyor hem de alanında 1 numara .. Öncelik iste mutlaka randevu alırken. Gerekirse instagramdan da soru sor yanıt veriyor
Kafası gözüküyor zaten ama iki tane boşluk görüyorEki Görüntüle 3480340 benimkide 7+6 deyken vermişlerdi bunu ama kafası gözüküyor
Teşekkür ederim inşallah sağlıkla gelsin bebeğimBenim attığım resimdede minnacık bi nokta var boşluk gibi içini rahat tut canım o anlamda atmadım kafası gözükür demek için atmıştım ben bunu başka doktorlarda göster bence
İçini ferah tut biraz bekle eğer doğru biliyosam fetal dna testi var orda sıkıntı var mı yok mu belli olur. Ama 7 haftalık bi bebek için çok erken bi tanı bence.Teşekkür ederim inşallah sağlıkla gelsin bebeğim
İçini ferah tut biraz bekle eğer doğru biliyosam fetal dna testi var orda sıkıntı var mı yok mu belli olur. Ama 7 haftalık bi bebek için çok erken bi tanı bence.
Baska bir doktora gorunun,bu haftalarda bebegin beynine bakani ilk defa duydum,genelde kalp atisi dinlenir sadece,cunku embriyoda ilk kalp ol
Bugün gittim ve doktor bebeğin gayet Sağlıklı dedi o boşluk değil dedi bi isin söyledi tıp dilinde hiç bir sorun yok dedi teşekkür ederim tavsiyen için sen nasıl tanıştın doktorlaSeyhan Başkent Hastanesi Mehmet Murat Işıkalan İnstagramdan da takip et mutlaka. Riskli gebelik uzmanı. Eeffsaanneee.. Hem arkadaş gibi yaklaşıyor hem de alanında 1 numara .. Öncelik iste mutlaka randevu alırken. Gerekirse instagramdan da soru sor yanıt veriyor
Başka Dr gittiniz mi bir kaç Dr gitmenizi tavsiye ederim hemen kurtas olmayın banada kalp atışı yok dediler 8 hafta duyduk ilk Dr kurtaş demisti Dr güvenimi yitirdim açıkçası beyin