7 haftalık hamileyim ultrasonda 6+1 ve kalp atışları yok

Dmtrn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
57
10
88
Buğün doktora gittim 7 haftalık hamileyim ancak ultrasonda 6+1 olarak göründü ve kalp atışı görünmedi Dr salı günü tekrar çağırdı bu durumda olanlar tecrübelerini paylaşır mısınız birde ilk baştan beri kese rahim ağzında ilerleme yok

Buğün doktora gittim 7 haftalık hamileyim ancak ultrasonda 6+1 olarak göründü ve kalp atışı görünmedi Dr salı günü tekrar çağırdı bu durumda olanlar tecrübelerini paylaşır mısınız birde ilk baştan beri kese rahim ağzında ilerleme yok
Cnm belki geç döllenme dir acele etme bence

bekleyebildiğiniz kadar bekleyin başka doktordan da fikir alın aklınızda kesinlikle soru işareti kalmasın. daha önce iki defa bu sorunla karşılaştım benim için sonu iyi olmadı umarım senin için farklı olur. önemli olan ultrasonda ölçülen gebelik haftası salı günü büyümeye devam ettiğini görürseniz kalp atışı alamasanız bile biraz daha sabredin bazen 8. haftada bile kalp atışı ölçülebiliyomuş.

Benimde tam 7haftalikken alttan muayeneyle hem bebegi goremediler hem kalp atisini duymadilar ama iki hafta sonra yani 9 haftalikken kalp atisida bebekte goruldu alttan muayeneyle . Iyi dusunun iyi olsun insallah. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin :)

Ben bebeğimin kalp atışını 10. haftada duydum , geç döllenme idi lütfen acele etmeyin .

Buğün de gittim Dr a hala kalp atışı yok ve ctesi den buğüne bi gelişme yok dedi alttan da baktı plesantanın arkasında da kanama var dedi istersen alalım dedi ama ptesiyi bekleyeceğim dedim inş o zamana gelişme olur sağlıkla kucağıma alırım

Kızlar oğluma aldığım bright starts otomatik sallanan ana kucağını satıyorum. 2 ay kullandık tertemiz durumda İstanbul Pendik'te oturuyorum 135 tl ilgilenen olursa özelden msj atabilir hem pille hem adaptörle prizde çalışıyor. Bilginize

Buğün de gittim Dr a hala kalp atışı yok ve ctesi den buğüne bi gelişme yok dedi alttan da baktı plesantanın arkasında da kanama var dedi istersen alalım dedi ama ptesiyi bekleyeceğim dedim inş o zamana gelişme olur sağlıkla kucağıma alırım
Insallah canim...

Back
X