• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7.hafta da kese boş ise kişi ne yapmalı:(

meraba kızlarrrrrrrrrr.doktordan geldim.çok şükür bebeği gördük,kalp atışını duyduk.hesaba göre bugun 8 hafta 3 günlük:)ve biz yeni gördük bebeği.doktor bebek geç döllenmiş şu an 7 haftalık flan dedi:)Allahım çok mutluyum.5.doktordu ama çok şükür duyduk:)
benden size tavsiye kanamanız yoksa bekleyin.ben baya kürtaj moduna girmiştim.şok oldum ekranda görünce elhamdüllillah her şey güzelolacak inş.darısı bebeği olmayanların,kalp atışını duymayanların başına:nazar:

Sağlıkla kucağınıza almakta kısmet olur inşallah :)

yasıtek cok sevındım ınsallah sonuna kadr böyle gıder kanamn devam edıyomu onuda sorsaydın dra
ıcetea17 senınde gözün aydın hamılelıkte ultrasonda cıkan hafta dogru sayılıyor sende hamıleleıgı bundan sonra ultrasona göre takıp et kalp atımı ıcın falan ona göre gün say sonucta dogumda ultrasonda cıkan haftaya göre oluyor nasılsa ben dra gıttıgımde 4+5 falandı kese cıkmıstı 10 gün sonra gıttıgımde kalp atımı baslamıstı

yasıtek cok sevındım ınsallah sonuna kadr böyle gıder kanamn devam edıyomu onuda sorsaydın dra
ıcetea17 senınde gözün aydın hamılelıkte ultrasonda cıkan hafta dogru sayılıyor sende hamıleleıgı bundan sonra ultrasona göre takıp et kalp atımı ıcın falan ona göre gün say sonucta dogumda ultrasonda cıkan haftaya göre oluyor nasılsa ben dra gıttıgımde 4+5 falandı kese cıkmıstı 10 gün sonra gıttıgımde kalp atımı baslamıstı

kanamam yok cnm.bi kere kanamam olmuştu bişiler düşmüştü.ben bebek sandım ama sanırım kan pıhtısı imiş.sanırımdoktorda bebeği göremeyip kanamam oldu bişiler düştüdiyince kürtaj yapalım demiş.kanama sonra hiç olmadı.10 gün bekledim.gözüktü çok şükür

Benimde kanamalarım vardı
doktor progestan vermişti günde 3 defa kullanmam için
geçen hafta gittiğimde devam ettiğini söyledim prulton iğne vurdurdu
bu hafta yine vurdurdu ondan

benim kanamam olmuştu geçen hafta vajinal baktılar küçük bi kese var dediler kan testimde yüksek çıktı 3100 gibi bişiy

bütün hafta kanamam devam etti bugun karından baktırıcam görünmezse yine kan testi yaptırıcam

sata göre 6+3 hamileyim

senin karından gözüktümü canım

yok canım iki seferdir karından gözükmedi alttan baktıda gördü

meraba kızlarrrrrrrrrr.doktordan geldim.çok şükür bebeği gördük,kalp atışını duyduk.hesaba göre bugun 8 hafta 3 günlük:)ve biz yeni gördük bebeği.doktor bebek geç döllenmiş şu an 7 haftalık flan dedi:)Allahım çok mutluyum.5.doktordu ama çok şükür duyduk:)
benden size tavsiye kanamanız yoksa bekleyin.ben baya kürtaj moduna girmiştim.şok oldum ekranda görünce elhamdüllillah her şey güzelolacak inş.darısı bebeği olmayanların,kalp atışını duymayanların başına:nazar:

çok sevindim canın hadi hayırlı uğurlu olsunn.. allah kucağına almayı nasip etsinn :))

kızlar bende doktora gittim hamile olduğumu 5 haftalıkken öğrendim.sadece kesesi oluşmuştu kalp atışları yoktu.10 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi doktor.10 gün sonra gittiğimde bana kalp atışları çok yavaş her an durabilir kesen çok küçük bu normal bir gebelik değil 2 gün sonra tekrar gel dedi ve beni çok korkuttu.öyle deyince aynı gün başka bir özel doktora gittim o baktı ve her şey çok normal kalp atışları da var bir sorun yok dedi.15 gün sonra tekrar kontrole gel dedi.yarın tekrar gidecem.şu anda 8 haftalık hamileyim.

kızlar merhaba ben ilk evde test yaptım sonuç pozitifti ertesi gün kendi doktorum o hafta yokmuş başka doktora gittim 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim bir sorun yok dedi ama benden kan testi falan istemedi sadece ultrasondan baktı bende o heyecanla kan testi falan sormadım bir arkadaşım beni uyandırdı:) 2 gün miğde bulanrısından süründüm resmen bu sefer kendi doktoruma gittim kesenin boş olduğunu söyledi 10 gün sonra gittiğimde kalp atışı vardı gerçi 12 haftalıkken 2li tarama testine gittiğimde kalbinin durduğunu öğrendim ama böyle boş kese ilk zamanlarda görünüyor çevremde de rastladım iyi haberleride almışsınız zaten allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bana da bir bebiş nasip eder inşallah :)

Rabbim herkes için herşeyin en hayırlısını versin.Gerçekten çok zorlu birsüreç.

Back