Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pazartesi gideceğim bakalım canım hakkımda hayırlısı olsun.ama olmadığana kendimi baya alıştırdım.rabbim kimsenin başına vermesin hele de gurbette yalnız isen daha da zormuş...
kızlar acele etmeyin nolur en az 8 haftalık olsun..bazı bebekler keseye geç yerleşiyo..bnde 6 haftalıkken gtmiştim boş gebelik diyip hemen kürtaja almak istediler..kürtaj için başka bi hastaneye gitcektimki ordaki dr acele etme böyle vakalar çok geliyo boş diye alıyoruz kesenin içinde bebek çıkıyo dedi..10 gün bekleyelm duymazsak yine alırız dedi..bn dedm 10 değil 20 gün beklerim bebeğim için yanlış bişi yapmak istemiyrm dedim..neyse 10 gün sonra gittk ve meleğim ordaydı minnacıktı ama kalp atışıda vardı..iyiki diğer doktoru dinlememişim..lütfen acele etmeyin..bir ömür boyu sizle olcak bu mucizeyi bi hata sonucu kaybetmeyin..bni korkutmuştu kese zehirler fln diye ama son doktor hayır hiçbişi olmaz o kdr beklemeden mrk etme dedi..bekleyin nolcakki en azından emin olursunuz..her bebeğin gelişimi bir değil çünkü..Allah yardımcınız olsun..
haklısın bu gün durup dururken ağlamak geliyor içimden ve hıçkıra hıçkıra ağlıyorum sonra geçiyor aslında moral olarak iyiyim sonuca hazırladım kendimi ama duygu karmaşası yaşıyorum sanıyorum buna dayanmak çok zor ....
kızlar benim pazartesi günü 8 hafta 3 günlük oluor.olurda gözükmez ise kürtaj olacağım artık bunu yazarken bile sinirlerim bozuluo
kürtaj zor bir şey mi çok korkuorum:s
rabbim yardım et.dua edin kızlar nolur..
kızlar benim pazartesi günü 8 hafta 3 günlük oluor.olurda gözükmez ise kürtaj olacağım artık bunu yazarken bile sinirlerim bozuluo
kürtaj zor bir şey mi çok korkuorum:s
rabbim yardım et.dua edin kızlar nolur..
hadi inşallah sağlıkla kucağına alırsın
ayyy inşallah :)