• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7.hafta da kese boş ise kişi ne yapmalı:(

doktor geç döllenme olmuş olabilir dedi ama benim hesabıma görede o kadar küçük değil yaa ben gününü iyi biliyorum çünkü
ama dediğiniz gibi belki küçüktür kürtaja hayatta cesaret edemem
:((((((((((((
rabbim hayırlısını versin herşeyin yaa :((

pazartesi gideceğim bakalım canım hakkımda hayırlısı olsun.ama olmadığana kendimi baya alıştırdım.rabbim kimsenin başına vermesin hele de gurbette yalnız isen daha da zormuş...

allah yardımcın olsun canım yaa.. ben daha yaşamadım ama ben de gurbete gideceklerdenim tahmin edebiliyorum :( ama kürtaj olsan da sonrası zor değil anlamıyosun bile hiç korkma...

kızlar hepinize geçmiş olsun inş rabbim herşeyin hakkımıza hayırlısını veriri bende 7 haftalık hamilleyim kanamam var bebegimin kalp atışı yok doktora gidiyorum sonlandırmayalımmda demiyor bebek içten kanama yapmış bakalım hakkımıza hayırlısı daha 2 aylık evliyim evliligim tadını bile alamadım duşuk tehlikesi için ayagımı kaldırdım yatıyorun hayırlısı yarın doktora gidecegim iyi olur inş

teşekkürler canım doktor biliyor bşlmşyorum neden bekliyor bende kanama oluyor yerleşme kanaması diyor bebegin yanında olmuş kanama ultrasyondan baktı yarın gidec3egşm bakalım ne diyecek hayırlısı

teşekkürler canım doktor biliyor bşlmşyorum neden bekliyor bende kanama oluyor yerleşme kanaması diyor bebegin yanında olmuş kanama ultrasyondan baktı yarın gidec3egşm bakalım ne diyecek hayırlısı

teşekkürler canım doktor biliyor bilmiyorum neden bekliyor bende kanama oluyor yerleşme kanaması diyor bebegin yanında olmuş kanama ultrasyondan baktı yarın gidecegim bakalım ne diyecek hayırlısı

kızlar acele etmeyin nolur en az 8 haftalık olsun..bazı bebekler keseye geç yerleşiyo..bnde 6 haftalıkken gtmiştim boş gebelik diyip hemen kürtaja almak istediler..kürtaj için başka bi hastaneye gitcektimki ordaki dr acele etme böyle vakalar çok geliyo boş diye alıyoruz kesenin içinde bebek çıkıyo dedi..10 gün bekleyelm duymazsak yine alırız dedi..bn dedm 10 değil 20 gün beklerim bebeğim için yanlış bişi yapmak istemiyrm dedim..neyse 10 gün sonra gittk ve meleğim ordaydı minnacıktı ama kalp atışıda vardı..iyiki diğer doktoru dinlememişim..lütfen acele etmeyin..bir ömür boyu sizle olcak bu mucizeyi bi hata sonucu kaybetmeyin..bni korkutmuştu kese zehirler fln diye ama son doktor hayır hiçbişi olmaz o kdr beklemeden mrk etme dedi..bekleyin nolcakki en azından emin olursunuz..her bebeğin gelişimi bir değil çünkü..Allah yardımcınız olsun..

haklısın bu gün durup dururken ağlamak geliyor içimden ve hıçkıra hıçkıra ağlıyorum sonra geçiyor aslında moral olarak iyiyim sonuca hazırladım kendimi ama duygu karmaşası yaşıyorum sanıyorum buna dayanmak çok zor ....

haklısın bu gün durup dururken ağlamak geliyor içimden ve hıçkıra hıçkıra ağlıyorum sonra geçiyor aslında moral olarak iyiyim sonuca hazırladım kendimi ama duygu karmaşası yaşıyorum sanıyorum buna dayanmak çok zor ....

bnde o 10 günü nasıl geçirdim bi ben bi Allah bilir..ama kendimi ümitlendirmedim..dedimki ne olursa olsun sonucu biliyorum yine gidicem ve kese hala boş olcak..bnm korktuğum kürtajdı..uyumaktan korktum..ama onun dışında moralimi bozmamaya çalıştım hayat bu bi çocuğum olsa onun bnm için iyi olp olmıcanı ancak Allah bilir oda ona göre verir diye düşündüm..eşimde hep destek oldu ne olursa olsun sonuç üzülmek ağlamak yok..herşey olabilir dedi..hep dua ettim Allahım bni korktuklarımdan emin kıl diye...o sürecin nasıl olduğunu biliyorum yani o gecede hiç uyuyamadım ztn..ama dr. usg cihazını karnıma koyup o fasülye kdr şeyi orda görünce ve kalp atışını duyunca havalara uçtum..o yüzden sn kndini hep en kötüye hazırla iyi bi sonuç aldığında tadı farklı oluyo ama kötü olursa sonuçta bunu bekliyodun daha fazlası yok..Allah gebeliğinde evladında hayırlısını yaşatsın nasip etsin..önemli olan bu..yoksa çocuk sahibi olup Allah korusun çile çekmek evladından çekmek kimse istemez ama genelde ileriyi düşünmeden hep isteriz hep özeniriz hep olsun diye dua ederiz..halbuki bizim bilmediklerimizi Allah bilir..o yüzden Allahtan herkes için en hayırlısı neyse onu diliyorum bu cuma günü..Allah bütün annelerin anne olmak isteyenlerin ve olacakların yüzünü güldürsün utandırmasın..bizi kendimiz için iyi olup olmadığını bilmediğimiz şeyleri ısrarla istemekten alıkoysun..amin

kızlar benim pazartesi günü 8 hafta 3 günlük oluor.olurda gözükmez ise kürtaj olacağım artık:( bunu yazarken bile sinirlerim bozuluo:(
kürtaj zor bir şey mi çok korkuorum:s
rabbim yardım et.dua edin kızlar nolur..

kızlar benim pazartesi günü 8 hafta 3 günlük oluor.olurda gözükmez ise kürtaj olacağım artık:( bunu yazarken bile sinirlerim bozuluo:(

cnm artık çoğu yerde genel anestezi ile yapıyolarmış..yani bişi anlamıyosun uyandığında herşey bitmiş oluyo yürüyüp evine gidiyosun..ama insan tabi daha öncden yaşamadığı bşi içn korkuyo illaki..Rabbim yardımcın olsun hayırlısını versin...

hiç korkma arkadaşında dediği gibi genel anestezi veriyolar kürtaj en fazla 15 dk sürüyo uyanıyosun bitmiş. sonrasındada canın yanmıyo yürüyerek evine geliyosun.. 3 ay korunma veriyo sonra tekrar denemeye başlayabiliyosun.. benim kürtajdan sonra 3. adetim şuan bundan sonra çalışmalara başlıycam artık :)

kızlar bende yarın doktora randevu aldım bakalım dua edin
hayırlısı ne ise o olsun
daha 3 aylık evliyiz bir sorun çıkmazsa ikinciye deneriz ama ya sorun çıkarsa diye korkuyorum
bakalım hayırlısı :(

merhaba kızlar
çok şükür ki korktuğum olmadı
şu an SAT a göre 8 haftalık hamileyim
7. haftada doktora gittik bebeğim kalp atımlarını duymak için hem bebeği göremedik hemde kalp atımlarını duyamadık, doktor vajinal muayene bile etti fakat yok
Eşimde bende çok üzüldük tabiki doğal olarak doktor, geç döllenme olabilir bekleyeceğiz korkacak hiçbirşey yok dedi
Haftaya tekrar gelin dedi
ben netten filan araştırdım bütün belirtilerim boş gebelik olarak görünüyordu
Bu cumartesi doktora gitmeden önce hastane çantasına kadar hazırlamıştım baya baya kürtaj moduna girmiştik o kadar abartmıştık yani
eşiminde benimde bütün ümitleri bitmişti artık
cumartesi
Doktora gittik kalp atışlarını yine duyamadık
ben doktora boş gebelik olabilir mi diye sordum
" doktorum, boş gebelik diyebilmemiz için kesenin 20 mm olması gerekir dedi, sağolsun doktorumuz çok iyi hiç birşekilde korkutmadı bizi, kürtaj kelimesini ağzına bile almadı"
bebeğimin kesesi 10 mm
vajinal muayene yaptı tekrardan bebeğimiz çok küçük olduğu için kalbini seğerme şeklinde ultrasonda görebildik çok şükür
Ulrasona göre bebeğimiz 5+5 günlük
benim döllenme hesabma görede 6+3 günlük :))

Haftaya cumartesi tekrar gideceğiz VE 9. haftam olacak SATa göre kalp atımlarını duyacağız

Rabbim tüm isteyenlere versin
çok sıkıntılı bir süreçmiş

ayyy inşallah :)

benim kanamam olmuştu geçen hafta vajinal baktılar küçük bi kese var dediler kan testimde yüksek çıktı 3100 gibi bişiy

bütün hafta kanamam devam etti bugun karından baktırıcam görünmezse yine kan testi yaptırıcam

sata göre 6+3 hamileyim

senin karından gözüktümü canım

meraba kızlarrrrrrrrrr.doktordan geldim.çok şükür bebeği gördük,kalp atışını duyduk.hesaba göre bugun 8 hafta 3 günlük:)ve biz yeni gördük bebeği.doktor bebek geç döllenmiş şu an 7 haftalık flan dedi:)Allahım çok mutluyum.5.doktordu ama çok şükür duyduk:)
benden size tavsiye kanamanız yoksa bekleyin.ben baya kürtaj moduna girmiştim.şok oldum ekranda görünce elhamdüllillah her şey güzelolacak inş.darısı bebeği olmayanların,kalp atışını duymayanların başına:nazar:

Back