• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 haftalık gebelikte aşırı ve sık sarı akıntı

bitterrcikk

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2016
925
713
18
39
Deneyimli anneler ve anne adayları... 6+3 yani 7. Haftamın içindeyim. Son bir haftadır aşırı akıntım oluyor genelde sarı ve çok özür diliyorum hatta sümük gibi yeşil. Bebek iki gün önce ultrasonda iyi göründü. Ama bu akıntı hele de bugün o kadar arttı ki. Normal mi değil mi bilen varsa yardım istiyorum lütfen.

Deneyimli anneler ve anne adayları... 6+3 yani 7. Haftamın içindeyim. Son bir haftadır aşırı akıntım oluyor genelde sarı ve çok özür diliyorum hatta sümük gibi yeşil. Bebek iki gün önce ultrasonda iyi göründü. Ama bu akıntı hele de bugün o kadar arttı ki. Normal mi değil mi bilen varsa yardım istiyorum lütfen.
Bebeginizi saglikla kucaginiza alin insallah
Bahsettiginiz akinti genelde enfeksiyondan oluyor kasintiniz var mi? Yafs akinti kotu kokulu mu?
Hamilelikte enfeksiyon tehlikelidir en kisa zamanda doktorunuza gidin bence

Kaşıntım hiç yok. Koku da hiç yok. Hamilelikten önce de böyleydi hatta ben tedavi için doktora gittim gebelik düşününce doktor sorun yok demişti hamile de kaldım. Bir aydır az az oluyordu önemsenmeyecek kadar şimdi yine eskisi gibi çok arttı. Yani daha dün doktordaydım ve kalp atışı heyecanından bunu tamamen unuttum.

Kaşıntım hiç yok. Koku da hiç yok. Hamilelikten önce de böyleydi hatta ben tedavi için doktora gittim gebelik düşününce doktor sorun yok demişti hamile de kaldım. Bir aydır az az oluyordu önemsenmeyecek kadar şimdi yine eskisi gibi çok arttı. Yani daha dün doktordaydım ve kalp atışı heyecanından bunu tamamen unuttum.
Aslinda benimde en bastan beri cok akintim oluyor ama oyle sari falan degil beyaz
Dr.un sorun yok dediyse yoktur ozaman sıkma canini

Aslinda benimde en bastan beri cok akintim oluyor ama oyle sari falan degil beyaz
Dr.un sorun yok dediyse yoktur ozaman sıkma canini
Ben hamile kalmama engel diye korkup gitmiştim direkt bakmıştı alttan iltihap falan yok demişti. Sonra da hemen hamile kaldım. Benim yıllardır bu böyle ama hamilelik düşününce ilk kez sorun olarak görmüştüm. Şimdi bu hafta artınca meraklandım açıkcası. Kokusuz oluşu ve kaşıntı olmayışı hep rahat olmamı sağlamıştı ama bebek var ya şimdi o yüzden korkuyorum. Çok teşekkürler bu arada, cümlemize nasip olsun kucağımızda sağlıkla bebeğimiz

merhabalar bende 7+2 haftalık hamileyim benimde hamilelikten önce vardı yeşilimsi akıntı hala devam ediyor koku yok kaşıntı yok sadece akııntı doktora sordum oda normal dedi şu anda içim rahat sende kafana çok takma inşallah bişi olmadan kucağımıza alırız bebişlerimizi ...

merhabalar bende 7+2 haftalık hamileyim benimde hamilelikten önce vardı yeşilimsi akıntı hala devam ediyor koku yok kaşıntı yok sadece akııntı doktora sordum oda normal dedi şu anda içim rahat sende kafana çok takma inşallah bişi olmadan kucağımıza alırız bebişlerimizi ...
Ay içime su serptin çok sağol. Aynen benim de öyle kokusuz yeşilimsi. Umarım herşeyimiz yolunda gider... Bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz

Back