- 20 Temmuz 2018
- 1.635
- 1.803
- 83
- 37
- Konu Sahibi wassermeloneblume
-
O zmn sıkıntı yoktur canım Allah ın izniyle geç döllenmedir içini ferah tutBeklemeyi terxih etti cnaim heralde blmiyorim ki bir sonraki randevum subatin ilk haftalri ins o zamana kadar birsey olmazsa daha dktora gtmeyi düşünmüyorum.İnşAllah guzel haberler alirim insanin ici yaniyor hemen
Allah razi olsun canımO zmn sıkıntı yoktur canım Allah ın izniyle geç döllenmedir içini ferah tut
6 haftalik gittiğimde vajinaldan yolk sac kesesi gorunmemisti.Bugun yedi haftalik oldu gorundu acaba bende diyorum hani yavas yavas mi olusuyor ama duyarim diye gidince duymayinca stres yaptım epy uzuldum.insAllah dediginiz gibi cikar....Yolc sac varsa (anormal büyüklükte deilse kesenin icinde) 1 hafta sonra bebek ve kalp atışı duyulabilir..
Bence sizin geç döllenme olmus..
Boşuna strese girip kendini üzme..
Geç döllenme olmus olabilir adet tarihinle uyusmuyorsa daha küçüktür içini ferah tut allah hayırlısını nasp etsinBnde tam tersine muayene olmadan lavaboya girdim yaa.İnsAlalh gorunur cok istiyorumvajinaldan bakti en son oradanda goremedi canm
Iste gec dollenme oldugu zaman 6 haftalık olmuş olmuyo cnm haftası geriden geliyo..drun detaylı bilgi vermedi mi sana bu durum hakkında..6 haftalik gittiğimde vajinaldan yolk sac kesesi gorunmemisti.Bugun yedi haftalik oldu gorundu acaba bende diyorum hani yavas yavas mi olusuyor ama duyarim diye gidince duymayinca stres yaptım epy uzuldum.insAllah dediginiz gibi cikar....
Yok canım vermedi o zamn gec dollenmedor degil miIste gec dollenme oldugu zaman 6 haftalık olmuş olmuyo cnm haftası geriden geliyo..drun detaylı bilgi vermedi mi sana bu durum hakkında..
Canım içini ferah tut bu hamileliğimde adetim geçtikten neredeyse 10 gün sonra doktora gittim. Sadece boş bir kese vardı. Normal şartlarda bebeği görmemiz lazımdı dedi boş gebelikten şüphelendi. Bir hafta 10 gün sonra tekrar gittiğimde gördük bebeğimizi. Hiç stres yapma kanama falan yoksa içini ferah tut bir dahaki gidişinde görürsün inşaallah bebeğini. Ben de çok stres yapmıştım illa ki insan en kötüsünü aklına getiriyor. ALLAH nasip ederse 2 gün sonra doğumum car var mı yok mu derken zaman geçti ve bebeğimi kucağıma alacağım inşaallah. Allah sana da bu güzel duyguyu nasip etsin güzel haberlerini bekliyorum inşaallahYok canım vermedi o zamn gec dollenmedor degil mi
İçimi çok rahatlattiniz ya,Allah razı olsun.İnsAlalh sizinde.dogumunuz cok guzel,kolay birşekilde gerceklesirCanım içini ferah tut bu hamileliğimde adetim geçtikten neredeyse 10 gün sonra doktora gittim. Sadece boş bir kese vardı. Normal şartlarda bebeği görmemiz lazımdı dedi boş gebelikten şüphelendi. Bir hafta 10 gün sonra tekrar gittiğimde gördük bebeğimizi. Hiç stres yapma kanama falan yoksa içini ferah tut bir dahaki gidişinde görürsün inşaallah bebeğini. Ben de çok stres yapmıştım illa ki insan en kötüsünü aklına getiriyor. ALLAH nasip ederse 2 gün sonra doğumum car var mı yok mu derken zaman geçti ve bebeğimi kucağıma alacağım inşaallah. Allah sana da bu güzel duyguyu nasip etsin güzel haberlerini bekliyorum inşaallah
Arkadaşlar, 7 haftalk hamileyim.Bugun kontrole gittim,bebegi goremedi soktor bir hafta daha bekleyelim dedi .Yolk kesesi var fakat gorunen hicbirsey yok.Korkuyorum ne olacak sonu? Bir de cok su icen bir insan degilim ondan görünmemiş olabilir mi
oğlumda 9 haftalıkken alttan muayenede gözüktü kürtaj olacaktım doktor gel bi daha bakalım bu defa alttan dedi sonra buldum küçük yaramazı dedi 5 yaşında
Gozunuz aydin darisi basima insallahElhamdulillah, gözüktü bizim.minikteSimdi hayirla ve saglikla dunyaya gelmesini bekliyoruz
Ne kadarlik bebeginizGozunuz aydin darisi basima insallah
İnsAllah gorunur icinizi rahat tutyn7 haftalik fakat ultrasonda 5+4 cikti dun 1mm gozukuyor bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?