7 haftalik gebelik fakat bebek yok

Yolc sac varsa (anormal büyüklükte deilse kesenin icinde) 1 hafta sonra bebek ve kalp atışı duyulabilir..

Bence sizin geç döllenme olmus..
Boşuna strese girip kendini üzme..

Beklemeyi terxih etti cnaim heralde blmiyorim ki bir sonraki randevum subatin ilk haftalri ins o zamana kadar birsey olmazsa daha dktora gtmeyi düşünmüyorum.İnşAllah guzel haberler alirim insanin ici yaniyor hemen
O zmn sıkıntı yoktur canım Allah ın izniyle geç döllenmedir içini ferah tut

Yolc sac varsa (anormal büyüklükte deilse kesenin icinde) 1 hafta sonra bebek ve kalp atışı duyulabilir..

Bence sizin geç döllenme olmus..
Boşuna strese girip kendini üzme..
6 haftalik gittiğimde vajinaldan yolk sac kesesi gorunmemisti.Bugun yedi haftalik oldu gorundu acaba bende diyorum hani yavas yavas mi olusuyor ama duyarim diye gidince duymayinca stres yaptım epy uzuldum.insAllah dediginiz gibi cikar....

6 haftalik gittiğimde vajinaldan yolk sac kesesi gorunmemisti.Bugun yedi haftalik oldu gorundu acaba bende diyorum hani yavas yavas mi olusuyor ama duyarim diye gidince duymayinca stres yaptım epy uzuldum.insAllah dediginiz gibi cikar....
Iste gec dollenme oldugu zaman 6 haftalık olmuş olmuyo cnm haftası geriden geliyo..drun detaylı bilgi vermedi mi sana bu durum hakkında..

Yok canım vermedi o zamn gec dollenmedor degil mi
Canım içini ferah tut bu hamileliğimde adetim geçtikten neredeyse 10 gün sonra doktora gittim. Sadece boş bir kese vardı. Normal şartlarda bebeği görmemiz lazımdı dedi boş gebelikten şüphelendi. Bir hafta 10 gün sonra tekrar gittiğimde gördük bebeğimizi. Hiç stres yapma kanama falan yoksa içini ferah tut bir dahaki gidişinde görürsün inşaallah bebeğini. Ben de çok stres yapmıştım illa ki insan en kötüsünü aklına getiriyor. ALLAH nasip ederse 2 gün sonra doğumum car var mı yok mu derken zaman geçti ve bebeğimi kucağıma alacağım inşaallah. Allah sana da bu güzel duyguyu nasip etsin güzel haberlerini bekliyorum inşaallah

İçimi çok rahatlattiniz ya,Allah razı olsun.İnsAlalh sizinde.dogumunuz cok guzel,kolay birşekilde gerceklesirDoktor.bos gebelik diyince oyle uzuldum ki cunku öncesinde bir düşüğüm var.İnsan hemen dediginiz gbi hep olumsuzu düşünüyor.İnşAllah haber vereceğim gordugum zaman.Bir sonraki randevu 10 subatta

Herkese merhaba bende yeni uye oldum ve 7+1 gebeyim dun doktor kontrolum vardi kese 12mm yolk sac var bebekte 1mm haftasi 5+4 diyor doktorum tup bebek ile 19.gun 5.gun embriyosu transfer edildi.moralim cok bozuk kese kucuk iki haftadir kalp atisini duyariz diye gidiyoruz ama bebegi bile zor goruyor doktorum gecis evresi suan hersey olabilir diyor galiba yolunda gitmeyen biseyler var daha oncede bebek kayiplarim oldu ne yapacagimi bilemiyorum

7 haftalik fakat ultrasonda 5+4 cikti dun 1mm gozukuyor bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…