- 22 Mart 2019
- 1.032
- 1.116
- 83
- 32
- Konu Sahibi wassermeloneblume
-
Adet tarihinizden emin misiniz, belki 7 haftalık değil de daha yeni bir gebeliktir. Yolk sacı varsa bebek de bir sonraki hafta görünüyor genelde.Arkadaşlar, 7 haftalk hamileyim.Bugun kontrole gittim,bebegi goremedi soktor bir hafta daha bekleyelim dedi .Yolk kesesi var fakat gorunen hicbirsey yok.Korkuyorum ne olacak sonu? Bir de cok su icen bir insan degilim ondan görünmemiş olabilir mi
Adet tarihimi programdan takip ediyorum o yuzden dgru,gec dollenmede olabilir dedi doktor ama herseyi saldim beslenmek istemiyorum bile cocugu goremedigim icin cok moralim bozuldu.İnsAllah görürümAdet tarihinizden emin misiniz, belki 7 haftalık değil de daha yeni bir gebeliktir. Yolk sacı varsa bebek de bir sonraki hafta görünüyor genelde.
Evet geç döllenme olabilir, eğer boş gebelik olsa yolk sacı oluşmazdı. Moralinizi bozup strese girmeyin bence her şey yolunda.Adet tarihimi programdan takip ediyorum o yuzden dgru,gec dollenmede olabilir dedi doktor ama herseyi saldim beslenmek istemiyorum bile cocugu goremedigim icin cok moralim bozuldu.İnsAllah görürüm
Beta HCG kaç canım bndede öyle oldu ama HCG en fazla 6500 oldu düzenli artmadı kanamam başladı ve kürtaj oldum maalesef inş senin boş değildir bndede yolk oluşmuştu bebek oluşmamıştı pıhtılaşma çıktıArkadaşlar, 7 haftalk hamileyim.Bugun kontrole gittim,bebegi goremedi soktor bir hafta daha bekleyelim dedi .Yolk kesesi var fakat gorunen hicbirsey yok.Korkuyorum ne olacak sonu? Bir de cok su icen bir insan degilim ondan görünmemiş olabilir mi
kac haftalıkta kurtaj oldun peki,karin ağrıların baslamismiydi kanamafan once.Ben kan tahlili hic yaptirmadim gebeligimden beri canm bilmiyorum ama ins bos değildir öncesinde de bir.dusugum varBeta HCG kaç canım bndede öyle oldu ama HCG en fazla 6500 oldu düzenli artmadı kanamam başladı ve kürtaj oldum maalesef inş senin boş değildir bndede yolk oluşmuştu bebek oluşmamıştı pıhtılaşma çıktı
Hafif hafif kasik agrilarimda var buda normaldir degilmiEvet geç döllenme olabilir, eğer boş gebelik olsa yolk sacı oluşmazdı. Moralinizi bozup strese girmeyin bence her şey yolunda.
İnsLalah Rabbim bu defa yuzumuzu güldürur.O zamn sıkışık gideyim birdahakineGenelde yolk sac kesesi olması bebeğin varlığına işarettir diyorlar. İnşallah bir sonraki kontrolde gözükür. Sıkışık gitmek bebeği görmeyi kolaylaştırıyor haberin olsun:)
Evet gebelik boyunca kasık ağrısı çok normal, özellikle ilk zamanlar regl sancısıyla benzer.Hafif hafif kasik agrilarimda var buda normaldir degilmi
Tesekkur ederim cevaplarınz icin,Evet gebelik boyunca kasık ağrısı çok normal, özellikle ilk zamanlar regl sancısıyla benzer.
Ağrım çok yoktu canım kanamam vardı artık içerde enfeksiyon oluşmuş çok beklediğimden ama kanda doktorun bakması gerekirdi beta HCG ye bana sürekli baktı doktor yatış yaptı kontrol ettikac haftalıkta kurtaj oldun peki,karin ağrıların baslamismiydi kanamafan once.Ben kan tahlili hic yaptirmadim gebeligimden beri canm bilmiyorum ama ins bos değildir öncesinde de bir.dusugum var
Bi e canım kesenin etrafı düzensiz demişti seninkinden öyle bi durum yoksa olur inşallah sıkma canını kanamam falan yok nasılsakac haftalıkta kurtaj oldun peki,karin ağrıların baslamismiydi kanamafan once.Ben kan tahlili hic yaptirmadim gebeligimden beri canm bilmiyorum ama ins bos değildir öncesinde de bir.dusugum var
Coraspin fln başlatmadı mı düşğğün varmış tedbiren başlatıyorlarArkadaşlar, 7 haftalk hamileyim.Bugun kontrole gittim,bebegi goremedi soktor bir hafta daha bekleyelim dedi .Yolk kesesi var fakat gorunen hicbirsey yok.Korkuyorum ne olacak sonu? Bir de cok su icen bir insan degilim ondan görünmemiş olabilir mi
Canım bende görememiştim sabret. Rahmim tersmis kese ve yolk kesesi çok az belli oluyordu. Vajinal görünüyor sadece. Yolk kesesi bebeğin olduğuna işaret geç döllenme olduysa gözükmeyebilir vajinal muaynede görebilirsin. Birde ultrasona giderken idrarını tutArkadaşlar, 7 haftalk hamileyim.Bugun kontrole gittim,bebegi goremedi soktor bir hafta daha bekleyelim dedi .Yolk kesesi var fakat gorunen hicbirsey yok.Korkuyorum ne olacak sonu? Bir de cok su icen bir insan degilim ondan görünmemiş olabilir mi
Beklemeyi terxih etti cnaim heralde blmiyorim ki bir sonraki randevum subatin ilk haftalri ins o zamana kadar birsey olmazsa daha dktora gtmeyi düşünmüyorum.İnşAllah guzel haberler alirim insanin ici yaniyor hemenAğrım çok yoktu canım kanamam vardı artık içerde enfeksiyon oluşmuş çok beklediğimden ama kanda doktorun bakması gerekirdi beta HCG ye bana sürekli baktı doktor yatış yaptı kontrol etti
Bnde tam tersine muayene olmadan lavaboya girdim yaa.İnsAlalh gorunur cok istiyorumCanım bende görememiştim sabret. Rahmim tersmis kese ve yolk kesesi çok az belli oluyordu. Vajinal görünüyor sadece. Yolk kesesi bebeğin olduğuna işaret geç döllenme olduysa gözükmeyebilir vajinal muaynede görebilirsin. Birde ultrasona giderken idrarını tut
Gunde bir progestan kullaniyorum canimC
Coraspin fln başlatmadı mı düşğğün varmış tedbiren başlatıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?