7 haftalik gebelik fakat bebek yok

wassermeloneblume

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
1.032
1.116
83
32
Arkadaşlar, 7 haftalk hamileyim.Bugun kontrole gittim,bebegi goremedi soktor bir hafta daha bekleyelim dedi .Yolk kesesi var fakat gorunen hicbirsey yok.Korkuyorum ne olacak sonu? Bir de cok su icen bir insan degilim ondan görünmemiş olabilir mi

Adet tarihinizden emin misiniz, belki 7 haftalık değil de daha yeni bir gebeliktir. Yolk sacı varsa bebek de bir sonraki hafta görünüyor genelde.

Su haftalarda suyla alakali bir durum olmazda,vaginal ultrason yaptirsaydiniz gorunurdu muhtemelen.Yolk salk kesesinin olmasida iyi birdurum, icinizi ferah tutun insallah haftaya gorunur.

Adet tarihinizden emin misiniz, belki 7 haftalık değil de daha yeni bir gebeliktir. Yolk sacı varsa bebek de bir sonraki hafta görünüyor genelde.
Adet tarihimi programdan takip ediyorum o yuzden dgru,gec dollenmede olabilir dedi doktor ama herseyi saldim beslenmek istemiyorum bile cocugu goremedigim icin cok moralim bozuldu.İnsAllah görürüm

Adet tarihimi programdan takip ediyorum o yuzden dgru,gec dollenmede olabilir dedi doktor ama herseyi saldim beslenmek istemiyorum bile cocugu goremedigim icin cok moralim bozuldu.İnsAllah görürüm
Evet geç döllenme olabilir, eğer boş gebelik olsa yolk sacı oluşmazdı. Moralinizi bozup strese girmeyin bence her şey yolunda.

Beta HCG kaç canım bndede öyle oldu ama HCG en fazla 6500 oldu düzenli artmadı kanamam başladı ve kürtaj oldum maalesef inş senin boş değildir bndede yolk oluşmuştu bebek oluşmamıştı pıhtılaşma çıktı

kac haftalıkta kurtaj oldun peki,karin ağrıların baslamismiydi kanamafan once.Ben kan tahlili hic yaptirmadim gebeligimden beri canm bilmiyorum ama ins bos değildir öncesinde de bir.dusugum var

Genelde yolk sac kesesi olması bebeğin varlığına işarettir diyorlar. İnşallah bir sonraki kontrolde gözükür. Sıkışık gitmek bebeği görmeyi kolaylaştırıyor haberin olsun:)
İnsLalah Rabbim bu defa yuzumuzu güldürur.O zamn sıkışık gideyim birdahakine

5+6da gittiğimde sadece kese göründü yolk saç bile görünmüyordu bihafta sonra 6+6da gittim kalp atışlarını duydum şükür.. sizinde benzer olabilir.. birhafta sonra gittiğinizde kalp atışlarını duyarsınız inşallah..

kac haftalıkta kurtaj oldun peki,karin ağrıların baslamismiydi kanamafan once.Ben kan tahlili hic yaptirmadim gebeligimden beri canm bilmiyorum ama ins bos değildir öncesinde de bir.dusugum var
Ağrım çok yoktu canım kanamam vardı artık içerde enfeksiyon oluşmuş çok beklediğimden ama kanda doktorun bakması gerekirdi beta HCG ye bana sürekli baktı doktor yatış yaptı kontrol etti

Bi e canım kesenin etrafı düzensiz demişti seninkinden öyle bi durum yoksa olur inşallah sıkma canını kanamam falan yok nasılsa

C Coraspin fln başlatmadı mı düşğğün varmış tedbiren başlatıyorlar

Canım bende görememiştim sabret. Rahmim tersmis kese ve yolk kesesi çok az belli oluyordu. Vajinal görünüyor sadece. Yolk kesesi bebeğin olduğuna işaret geç döllenme olduysa gözükmeyebilir vajinal muaynede görebilirsin. Birde ultrasona giderken idrarını tut

Ağrım çok yoktu canım kanamam vardı artık içerde enfeksiyon oluşmuş çok beklediğimden ama kanda doktorun bakması gerekirdi beta HCG ye bana sürekli baktı doktor yatış yaptı kontrol etti
Beklemeyi terxih etti cnaim heralde blmiyorim ki bir sonraki randevum subatin ilk haftalri ins o zamana kadar birsey olmazsa daha dktora gtmeyi düşünmüyorum.İnşAllah guzel haberler alirim insanin ici yaniyor hemen

Bnde tam tersine muayene olmadan lavaboya girdim yaa.İnsAlalh gorunur cok istiyorum vajinaldan bakti en son oradanda goremedi canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…