Ben de 7+2 de yoğun kanamadan dolayı acile gittim ancak bir şey yapmadılar, kanama alanı gözükmüyor dediler, zaten 5 günde kullandığım bir iğne vardı ona devam et kan sulandırıcıyı bırak dedi. Bende de kalp atışını duydu ancak aynı şekilde ben de merak ediyorum, inşallah bilgi verenler olur.
Proluton Depot 500mg vurdurduktan sonra kanama da kahverengi akıntı da azaldı. 5 günde bir vurduruyorum ancak internette hep haftada bir vermişler. Kanama durduğu için kan sulandırıcıya yine devam edeceğim (Oksapar). Günde bir kere göbekten vuruyorum.Öncelikle çok ama çok geçmiş olsun sizede allahim inşallah tez zamanda bu sıkıntıyı alır bizden. Hangi iğneyi kullanıyorsunuz acaba? Henüz bilgi veya deneyimi paylaşan da olmadı merakla bekliyorum
Proluton Depot 500mg vurdurduktan sonra kanama da kahverengi akıntı da azaldı. 5 günde bir vurduruyorum ancak internette hep haftada bir vermişler. Kanama durduğu için kan sulandırıcıya yine devam edeceğim (Oksapar). Günde bir kere göbekten vuruyorum.
Ben de göbekten progestan vuruyordum kendime onu bıraktırdılar, günde 3 kere Progestan fitil kullanıyorum, multivitamin var bir de . Hiç değerlerime bakmıyorlar ama. İnşallah sizinki de önemsizdir. Ben de bugün kendi doktoruma gittim, ilk 3 ay normal dedi kanamalar için.Ben daha sık vuruluyorum.
Bir gün pruluton bir gün progestan vuruluyorum. Ayriyetten progrstan fitili de kullanıyorum sabah ve akşam
Ben de göbekten progestan vuruyordum kendime onu bıraktırdılar, günde 3 kere Progestan fitil kullanıyorum, multivitamin var bir de . Hiç değerlerime bakmıyorlar ama. İnşallah sizinki de önemsizdir. Ben de bugün kendi doktoruma gittim, ilk 3 ay normal dedi kanamalar için.
Kontrolünüz nasıl geçti, inşallah güzel geçmiştir.İnşallah öyledir. Beni tekrardan kontrole çağırdılar çarşamba günü bakalim ne diyeceler
Kontrolünüz nasıl geçti, inşallah güzel geçmiştir.
Oh maşallah bende çok sevindim.Çok sevindimBen de bu sefer başka doktora gittim, kanama alanı gördü ama çok önemsemedi, proluton iğnesini bırakıp progestan iğnesini günde 2 kez yapmamım daha iyi olacağını dedi ancak biz devam etmek istedik elimizde baya var o ilaçtan diye. Kalp atışını dinledik sağlıklı gözüküyor dedi, sağ olsun biz demeden test yaptıralım dedi, kan testi yapıldı pazartesi günü sonuçları göstermek için gideceğim. 8+5 dedi.
Siz8n durum ne oldu. Benimde 7+4 yogun kanama oldu bugün kanama alanı vs. Gorunmedi.Ben de 7+2 de yoğun kanamadan dolayı acile gittim ancak bir şey yapmadılar, kanama alanı gözükmüyor dediler, zaten 5 günde kullandığım bir iğne vardı ona devam et kan sulandırıcıyı bırak dedi. Bende de kalp atışını duydu ancak aynı şekilde ben de merak ediyorum, inşallah bilgi verenler olur.
2 hafta sonra kontrole çağırdı o nedenle bilemiyorum ben de bir sorun var mı diye. Bir hafta sonra gideceğim ama kanamam da yok kahverengi akıntı da şimdi.Siz8n durum ne oldu. Benimde 7+4 yogun kanama oldu bugün kanama alanı vs. Gorunmedi.
Merhaba nasıl oldunuz bende geçen hafta salı günü 6+1de kanama ile hastahaneye gittim kalp atışı ve bebek vardi ama düşük riski var diye dinlenmemi söyledi bugün 1 saat once yine kanamam başladı karnım kasiliyor ve evde tek başımayım çok korkuyorum.2 hafta sonra kontrole çağırdı o nedenle bilemiyorum ben de bir sorun var mı diye. Bir hafta sonra gideceğim ama kanamam da yok kahverengi akıntı da şimdi.
Doktorunuz fitil verdi mi? Kanama başladı ise asla durmadan hemen gidin. Birşeyler için geç olmadan gidip müdahale edilmesini sağlayınMerhaba nasıl oldunuz bende geçen hafta salı günü 6+1de kanama ile hastahaneye gittim kalp atışı ve bebek vardi ama düşük riski var diye dinlenmemi söyledi bugün 1 saat once yine kanamam başladı karnım kasiliyor ve evde tek başımayım çok korkuyorum.
Evet progestan ve karından iğne oluyorum normalde fitile devam ediyorum surekli hergunde igneDoktorunuz fitil verdi mi? Kanama başladı ise asla durmadan hemen gidin. Birşeyler için geç olmadan gidip müdahale edilmesini sağlayın
Ama buranın acilleri hiçbirşey yapmıyor sadece kadın doğum evine yönlendiriyorlar kimsede yok eşim yurt dışında ne yapacağımı şaşırdımDoktorunuz fitil verdi mi? Kanama başladı ise asla durmadan hemen gidin. Birşeyler için geç olmadan gidip müdahale edilmesini sağlayın
Gerekirse bi taksi ile özel hastaneye gidin. Atlatılacak birşey değil buAma buranın acilleri hiçbirşey yapmıyor sadece kadın doğum evine yönlendiriyorlar kimsede yok eşim yurt dışında ne yapacağımı şaşırdım
Teşekkür ederim yardımın için gideceğim inşallah birazdanGerekirse bi taksi ile özel hastaneye gidin. Atlatılacak birşey değil bu
Merhaba nasıl oldunuz bende geçen hafta salı günü 6+1de kanama ile hastahaneye gittim kalp atışı ve bebek vardi ama düşük riski var diye dinlenmemi söyledi bugün 1 saat once yine kanamam başladı karnım kasiliyor ve evde tek başımayım çok korkuyorum.
Merhaba, bende kanama şikayeti tekrarlanmadı proluton iğnesinden sonra, 1 haftada bir vuruluyorum. Kanama varsa önlenebilir düşük demişti bana doktorum. Pazartesi kontrolüm vardı olumsuz bir şey demedi doktor bebeğe baktıktan sonra ancak geçen hafta ateşim çıktı diye acile gitmiştim test sonuçlarını görünce baya şaşırdı çok yüksek dedi crp'ye. Bir dert bitiyor başka sıkıntı çıkıyor özetle. Siz gittiniz mi doktora.Merhaba nasıl oldunuz bende geçen hafta salı günü 6+1de kanama ile hastahaneye gittim kalp atışı ve bebek vardi ama düşük riski var diye dinlenmemi söyledi bugün 1 saat once yine kanamam başladı karnım kasiliyor ve evde tek başımayım çok korkuyorum.