• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7. HAFTADA KANAMA ADET GIBI

Canım ben malesef 10. Hafta da bebegimi kaybettim kalbi durdu ama korkma her kanama düşük olmaz bol dinlen kendine dikkat et

Kanama nasıl yoğun mu
İyi dilegine tesekur ederim dinleniyorum eaim saolsun kanama kesenin altindaydi ultrasyondada cok belli idi baya yol gibi görünüyordum 3 gün pihtili kanamam oldu her tuvalete gittigimde sükür bügün baya azaldi carsambayi bekliyorum iste his umidimi kesmedim anca kurur diye artik gerisi nasip

İyi dilegine tesekur ederim dinleniyorum eaim saolsun kanama kesenin altindaydi ultrasyondada cok belli idi baya yol gibi görünüyordum 3 gün pihtili kanamam oldu her tuvalete gittigimde sükür bügün baya azaldi carsambayi bekliyorum iste his umidimi kesmedim anca kurur diye artik gerisi nasip

Kanama alanları malesef oluyor gebelikte
Kan dolaşımın da sıkıntı olunca oluyor diye biliyorum kendini yormadan bol dinlen bol şu iç
Rabbim yavrunu korusun canım.

Allah yardımcın olsun canım benim. Seni çok iyi anlıyorum
Ilk gebeliğin mi??
Yok canim 3 gebeligin 1 saglikli kizim var 12 haftalik kesenin suyunun patlamasiyla 1 kürtajim var bu da 3 iste bundada 5 gundur bir azaln bir cogalan pihtili kanamam var hayirlisi allahtan süpriz bir gebelik oldu bu gebeligim canim

Yok canim 3 gebeligin 1 saglikli kizim var 12 haftalik kesenin suyunun patlamasiyla 1 kürtajim var bu da 3 iste bundada 5 gundur bir azaln bir cogalan pihtili kanamam var hayirlisi allahtan süpriz bir gebelik oldu bu gebeligim canim

Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım
Ben tüp bebekle hamile kalbi malesef 10 haftada durdu
En azından bi kızın var kötü bişey olursa da üzülme bidaha olur inş

Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım
Ben tüp bebekle hamile kalbi malesef 10 haftada durdu
En azından bi kızın var kötü bişey olursa da üzülme bidaha olur inş
Amin insallah tevekkul ettim bekliyorum yarini moralimi düzelten sey kizim anne kardesin iyi doktorlar bisi bilmiyor diyor umarim icine doguyordur

Canım ben malesef 10. Hafta da bebegimi kaybettim kalbi durdu ama korkma her kanama düşük olmaz bol dinlen kendine dikkat et

Kanama nasıl yoğun mu
Canım çok çok üzüldüm çok geçmiş olsun :( bende de kanama oluyor.Üzüntünü tazelemek istemem,merakımı bağışla,6.haftadan 10.haftaya kadar kanama devam etmiş miydi ?

Canım çok çok üzüldüm çok geçmiş olsun :KK43: bende de kanama oluyor.Üzüntünü tazelemek istemem,merakımı bağışla,6.haftadan 10.haftaya kadar kanama devam etmiş miydi ?

6 hafta da lekeler başladı canım
7. Hafta da bildiğin kanama yaşadım 3 gün yoğun bi şekilde
Sonra durdu kalp atışımız felan vardı ama bebeğim büyümedi sonunda kalbi durdu :(

6 hafta da lekeler başladı canım
7. Hafta da bildiğin kanama yaşadım 3 gün yoğun bi şekilde
Sonra durdu kalp atışımız felan vardı ama bebeğim büyümedi sonunda kalbi durdu :KK43:
Canım benim bu mübarek gün ve gecenin hatırına Rabbim sana tez vakitte sağlıklı bir bebek ve rahat ,kanamasız bir hamilelik nasip etsin inşallah :dua:

Amin inş canım
Senin kanama mı var ??? Hala devam ediyor mu ??
Bir ay önce kahverengi lekeler başlamıştı haftada bir.bir ara kesildi iki hafta gelmedi.tam mutlu oluyordum ki 26.gün yani geçen hafta sonu adet gibi kanama oldu.hadtabede yattım iki gün.şimdi kahverengi tortular geliyor arada sildikçe.☺️Hatırlamak bile kabus gibi.İnşallah artık olmaz ya çok can sıkıcı bişey

Bir ay önce kahverengi lekeler başlamıştı haftada bir.bir ara kesildi iki hafta gelmedi.tam mutlu oluyordum ki 26.gün yani geçen hafta sonu adet gibi kanama oldu.hadtabede yattım iki gün.şimdi kahverengi tortular geliyor arada sildikçe.☺️Hatırlamak bile kabus gibi.İnşallah artık olmaz ya çok can sıkıcı bişey

Seni çok iyi anlıyorum bol bol dinlen ve dua dan başka caremiz yok.
Herşey olacağına varıyor malesef
Allah yardımcın olsun ins

Tesadüfen gördm simdi şükür 25inci haftaya girmişsin canim. Allah kucagina almayida nasip etsn
Evet canım çok teşekkür ederim Allah Razı olsun :) sen de en kısa zamanda güzel haberlerle gel inşallah Rabbim gönlüne göre versin hayırlısıyla

Back