• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7. HAFTADA KANAMA ADET GIBI

Düşünceli arkadaşım benim evet 1 saat sonra hastane de olacağım inş
Bakalım en azından ne olacak düşüncesi bitecek iyi yada kötü verende alanda RABBIM
Ya Bismillah diyip gidecegim bakalim
Hadi insallah guzel haberler almis ol canim benim

Tup bebek yapip da kanamasi olmayan yok mu ya :KK43: korkuyorum a dostlar. 5+1im ama herkes 6.7.haftalarda kanamadan bahsediyor
Kızım 5 yaşında hamileliğim boyunca hiç kanamam olmadı çok şükür bunda da yok inş olmaz herkeste kanama olmuyor kanama her zaman düşük olacağını göstermez ama yine de olması korku ve risk yaratır

Canm bende ayni senin gibiyim kanama geliyor sonra kesiliyor bende suan 6 haftalik senin durumun nasil bebeis iyi mi bugun bile kanamam oldu cok korkuyorum
Gecti canim benim.insallah seninde gecer cok korkulcak birsey yok. Sende hic stres yapma biz simdi 13 haftalik olduk .

Gecti canim benim.insallah seninde gecer cok korkulcak birsey yok. Sende hic stres yapma biz simdi 13 haftalik olduk .
Masallah canm benim gecen hafta iki gunde bir oluyordu simdi ise bi haftada yoktu taki bugun yine oldum gittim kesem duruyor pazartesi kirmiziydi bu sefer kahve kirmizi gibi canm senin nasildi kirmizi var miydi hix

Proluton dan sonra agrin oldu mu canm.?
Benim kalcamda hafif bir agri var surekli oldugu icin rahatsz edici.

Kanamam ve fazla kasilmam oldugu icin kullandm bende.

Masallah canm benim gecen hafta iki gunde bir oluyordu simdi ise bi haftada yoktu taki bugun yine oldum gittim kesem duruyor pazartesi kirmiziydi bu sefer kahve kirmizi gibi canm senin nasildi kirmizi var miydi hix
Yok canim kiremit rengindeydi hemen kahverengiye donuyordu

Onsallah benimkide biterd3 guzel bi hamilelik geciririm canm doktoeum dediki rahimde biriken kandir yavas yavas biter merak etme diye
Ozaman doktorun ne derse oyle yap canim . Doktoruna guven extra stres yapma insallah cok guzel gecer hamileligin

Back