-
- Konu Sahibi karbonfiberkapli
Yanı benim ilk boş gebeligimda 9 haftada kan lekesi geldi 10 haftada düşük oldu bilmiyorum bu gebeliğimdefe 8 haftaya girmem gerekirdi 5 .3 de kalmış doktor haftaya gel dedi ama başaka hastaneyeyse gitmem gerek ama heryer dolu randevu yokPeki boş gebelik olduğu nerden belli. Ben 6 da gittim bebek yoktu bi on gün sonra gel dedi yarın gidicem. İnşallah vardır Allah korusun boş olsa kanama lekelenme olmaz mı
Benim kesenin yeri çok iyi dedi kesenin boyutu çok iyi dedi kanama alanı yok dedi ama dedi boş gebelik demek için 7-8 haftanın geçmesi gerekiyor şu an dedi 18 milim ve 25-30 milime kadar bekliyoruz dedi inşallah ikimiz için de hayırlısı olur ve herkes için de hayırlısı olurYanı benim ilk boş gebeligimda 9 haftada kan lekesi geldi 10 haftada düşük oldu bilmiyorum bu gebeliğimdefe 8 haftaya girmem gerekirdi 5 .3 de kalmış doktor haftaya gel dedi ama başaka hastaneyeyse gitmem gerek ama heryer dolu randevu yok
Ben devlete gittim siz doktor sorularımı bile yanıtlamadı hiç bir şey söylemedi bil3mem dedi haftaya gel kontrol edicem dediBenim kesenin yeri çok iyi dedi kesenin boyutu çok iyi dedi kanama alanı yok dedi ama dedi boş gebelik demek için 7-8 haftanın geçmesi gerekiyor şu an dedi 18 milim ve 25-30 milime kadar bekliyoruz dedi inşallah ikimiz için de hayırlısı olur ve herkes için de hayırlısı olur
İnanın ben her defasında özele gittim hiçbir şey anlamadımBen devlete gittim siz doktor sorularımı bile yanıtlamadı hiç bir şey söylemedi bil3mem dedi haftaya gel kontrol edicem dedi
Şaka gibi dün gittim doktor dedi ki 5+5Ben devlete gittim siz doktor sorularımı bile yanıtlamadı hiç bir şey söylemedi bil3mem dedi haftaya gel kontrol edicem dedi
merhaba sunucunuz ne oldu kaç haftalık tı haftası geriledimiŞaka gibi dün gittim doktor dedi ki 5+5
Merhaba o gün gittiğimde doktor bana 5+5 dedi şu an 6+1'im kese vardı yolk kesesi de vardı. İnşallah bebeğimi görürüm çarşamba günümerhaba sunucunuz ne oldu kaç haftalık tı haftası geriledimi
merhaba sunucunuz ne oldu kaç haftalık tı haftası gerilediŞaka gibi dün gittim doktor dedi ki 5+5
Görürsün inşallah bende çarşamba git cem inşallah bende görürüm benimde nasıl olduysa adet tarihimle uyuşmuyor 2 hafta oynama var 5 haftalık görünüyor senin görünme ihtimali yüksek bence çünkü erken 7 haftada 8 haftada görenler var yakınım var geç döllenme oldu 7 +kaç gundi tam bilmiyorum öyle gördüMerhaba o gün gittiğimde doktor bana 5+5 dedi şu an 6+1'im kese vardı yolk kesesi de vardı. İnşallah bebeğimi görürüm çarşamba günü
Ayy inşallah canım inşallah sende görürsünmerhaba sunucunuz ne oldu kaç haftalık tı haftası geriledi
Görürsün inşallah bende çarşamba git cem inşallah bende görürüm benimde nasıl olduysa adet tarihimle uyuşmuyor 2 hafta oynama var 5 haftalık görünüyor senin görünme ihtimali yüksek bence çünkü erken 7 haftada 8 haftada görenler var yakınım var geç döllenme oldu 7 +kaç gundi tam bilmiyorum öyle gördü
İnşallahAyy inşallah canım inşallah sende görürsün
Canim son durumun nedir bana umut olursun insallah:)Benim kesenin yeri çok iyi dedi kesenin boyutu çok iyi dedi kanama alanı yok dedi ama dedi boş gebelik demek için 7-8 haftanın geçmesi gerekiyor şu an dedi 18 milim ve 25-30 milime kadar bekliyoruz dedi inşallah ikimiz için de hayırlısı olur ve herkes için de hayırlısı olur
Maalesef canım üç gündür ne acılar çekiyorum ve hala kanamam başlamadı canım çok yanıyor bile bile bebeğim düşecekCanim son durumun nedir bana umut olursun insallah:)
Cok gecms olsn, bende ayni durumdayim iki gun sonra gidip sonkez bir bakilacak ultrasonda bebegin ve kalp atisinin duyulmasi lazim.. bu ne demek oluyor acaba kese var hersey iyi ama bebek yok.galiba bizim kan sulandirici kullanmamiz gerekirdi. Herkes kulaniyor.. cok zor ben kendimi herseye hazirliyorum .moralim cok bozuk.Maalesef canım üç gündür ne acılar çekiyorum ve hala kanamam başlamadı canım çok yanıyor bile bile bebeğim düşecek
Yarın gideceğim bakalım ne diyorlar gerçekten korkuyorum ama şunu da merak ediyorum hala kanamam olmadıCok gecms olsn, bende ayni durumdayim iki gun sonra gidip sonkez bir bakilacak ultrasonda bebegin ve kalp atisinin duyulmasi lazim.. bu ne demek oluyor acaba kese var hersey iyi ama bebek yok.galiba bizim kan sulandirici kullanmamiz gerekirdi. Herkes kulaniyor.. cok zor ben kendimi herseye hazirliyorum .moralim cok bozuk.
Bende saniirm yarin gidecegim. Hakkimizda hayirlisi olsun benimde agrim kanamam hicbiseyim yokYarın gideceğim bakalım ne diyorlar gerçekten korkuyorum ama şunu da merak ediyorum hala kanamam olmadı
İnşallah canım inşallah güzel sonuçlar alırızBende saniirm yarin gidecegim. Hakkimizda hayirlisi olsun benimde agrim kanamam hicbiseyim yokdoktor cikisinda birbirimizi haberdar edelim .
Amin canımİnşallah canım inşallah güzel sonuçlar alırız
Bende saniirm yarin gidecegim. Hakkimizda hayirlisi olsun benimde agrim kanamam hicbiseyim yokdoktor cikisinda birbirimizi haberdar edelim .
son durumunuz ne oldu acaba?İnşallah canım inşallah güzel sonuçlar alırız